If-Koubou

Activați editarea pentru toate documentele Office 2010 dezactivând Vizualizare protejată

Activați editarea pentru toate documentele Office 2010 dezactivând Vizualizare protejată (Cum să)

Afișarea protejată poate opri instalarea virușilor pe computerul dvs., dar vine la prețul de a face clic pe un buton de fiecare dată când doriți să editați un document. Iată cum să dezactivați definitiv Vizualizarea protejată pentru toate documentele din Microsoft Office.

Microsoft a adăugat multe funcții de utilizare și securitate la Office 2010, care ajută la protejarea utilizatorilor finali de pluginurile încorporate și de virușii care pot să prăbușească Office sau chiar să instaleze viruși. Aceste funcții merg foarte departe pentru a vă menține computerul să funcționeze fără probleme, dar există încă opțiuni pe care le puteți modifica pentru a dezactiva vizualizarea protejată pentru anumite fișiere. Pentru a ajusta opțiunile de vizualizare protejată, aruncați o privire mai jos.

Dezactivați vizualizarea protejată pentru documentele specifice

Pentru a accesa opțiunile de vizualizare protejate, deschideți Microsoft Word 2010 și apoi accesați fișierul și opțiunile.

În coloana din stânga, faceți clic pe Centru de încredere și apoi pe Setările centrului de încredere.

Acum, în coloana din stânga, faceți clic pe Vizualizare protejată și debifați toate documentele pe care doriți să le deschideți automat cu funcția Protected View disabled. Acest lucru vă va permite să editați documentele fără a fi nevoie să activați editarea, dar poate, de asemenea, să facă computerul dvs. o țintă ușoară pentru exploziile virusului de la zero zile.

După ce verificați sau dezactivați setările dorite, puteți închide ferestrele. Repetați acești pași pentru Microsoft Excel și Powerpoint dacă doriți să dezactivați și Protected View acolo.

Modificați locațiile sigure

Pentru a adăuga mai multe locații marcate ca fiind în siguranță pentru Vizualizare protejată, reveniți la setările Centrului de încredere și faceți clic pe Locații de încredere din partea stângă.

Faceți clic pe adăugați locații noi în partea de jos și răsfoiți la locația pe care doriți să o adăugați la lista de locații de încredere.

Toate documentele din noua locație vor fi acum marcate ca fiind sigure.

Dezactivați vizualizarea protejată din registri

Ca majoritatea opțiunilor din Windows există o modalitate de a dezactiva aceste setări și prin intermediul registrului. Dacă dintr-un anumit motiv opțiunile din Office nu funcționează sau dacă doriți să puteți automatiza această setare pentru mai multe computere, puteți încerca setarea uneia sau mai multora dintre aceste valori de registry de mai jos.

HKCU \ Software \ Microsoft \ Office \ 14.0 \ Word \ Security \ ProtectedView

HKCU \ Software \ Microsoft \ Office \ 14.0 \ Excel \ Security \ ProtectedView

HKCU \ Software \ Microsoft \ Office \ 14.0 \ PowerPoint \ Security \ ProtectedView

Cele trei valori pe care doriți să le setați sunt:

DisableAttachementsInPV

DisableInternetFilesInPV

DisableUnsafeLocationsInPV

Dacă setați fiecare valoare la 1, veți dezactiva vizualizarea protejată pentru locația respectivă.