If-Koubou

Activați DreamScene în orice versiune de Vista sau Windows 7

Activați DreamScene în orice versiune de Vista sau Windows 7 (Cum să)

Windows DreamScene a fost un utilitar disponibil pentru Vista Ultimate, care permitea utilizatorilor să stabilească video ca fundal pe desktop. A fost abandonat în Windows 7, dar vom analiza cum să jucăm DreamScenes în toate versiunile de Windows 7 sau Vista.

Descărcarea DreamScenes

În primul rând, va trebui să găsiți câteva DreamScenes pentru a descărca. Am gasit cateva placute atat la DreamScene.org, cat si la DeviantArt. Puteți găsi aceste link-uri de descărcare la sfârșitul articolului. Vor veni ca fișiere comprimate, deci va trebui să le extrageți după descărcare.

Windows 7 DreamScene Activator

Dacă executați Windows 7, puteți utiliza Windows 7 DreamScene Activator. Acest utilitar gratuit portabil permite DreamScene în ambele 32 și 64 de biți versiuni de Windows 7. Utilizatorii pot seta apoi fie MPG sau WMV fișiere ca tapet pe ecran.

Descărcați și extrageți Windows 7 DreamScene Activator (link dedesupt). După extragere, va trebui să rulați aplicația ca administrator. Faceți clic dreapta pe .exe și selectați Executare ca administrator.

Dați clic pe Activați DreamScene. De asemenea, aceasta va reporni Windows Explorer dacă este deschisă.

Pentru a reda DreamScene, căutați fișierul în Windows Explorer, faceți clic dreapta pe fișier și selectați Setare ca fundal desktop.

Bucurați-vă de noul Windows 7 DreamScene.

Deși se spune că este vorba doar de Windows 7, am reușit să-l ajutăm să funcționeze fără probleme pe Vista Home Premium x32.

Puteți să întrerupeți DreamScene oricând, făcând clic dreapta pe desktop și selectând Pause DreamScene.

Când sunteți pregătit pentru o schimbare, faceți clic pe Dezactivați DreamScene și reveniți la imaginea de fundal anterioară.

Utilizarea VLC Media Player

Utilizatorii tuturor versiunilor de Windows 7 & Vista pot activa un DreamScene utilizând VLC. Recent, ne-am arătat cum să setați un videoclip ca fundal pentru desktop în VLC. Deoarece DreamScenes sunt în format MPEG sau WMV, vom folosi aceeași tactică pentru a le afișa ca fundal pe desktop. Vom avea nevoie doar de câteva modificări adiționale la setările VLC.

Va trebui să descărcați și să instalați media player VLC dacă nu îl aveți deja. Puteți găsi linkul de descărcare de mai jos. Apoi, selectați Instrumente> Preferințe din meniu.

Selectați butonul Video din stânga și apoi selectați ieșirea video DirectX din lista derulantă Output.

Apoi, selectați Toate sub Afișare setări în partea stângă jos, apoi selectați butonul Video din panoul din stânga. Debifați afișarea titlului media pe video. Acest lucru va împiedica VLC să afișeze în mod constant titlul videoclipului pe ecran de fiecare dată când buclele video au o bucle. Faceți clic pe Salvați și reporniți VLC.

Acum vom adăuga videoclipul în lista noastră de redare și îl vom pune în mod continuu. Selectați Vizualizare> Listă de redare din meniu.

Selectați butonul Adăugare fișier din partea de jos a ferestrei Listă de redare și selectați Adăugare fișier.

Căutați fișierul dvs. și faceți clic pe Deschidere.

Faceți clic pe butonul Buclă din partea inferioară, astfel încât videoclipul să fie redat într-o buclă continuă.

Acum, suntem gata să redați videoclipul. După ce începe redarea video, selectați Imagine video> Imagine DirectX din meniu, apoi minimizați VLC.

Dacă utilizați Aero Themes, este posibil să primiți un avertisment pop-up și Windows va trece automat la o temă de bază.

Dacă introducerea unui videoclip devine puțin repetitivă, puteți adăuga mai multe videoclipuri în lista dvs. de redare în VLC și puteți realiza o întrerupere a întregului playlist. Doar asigurați-vă că comutați butonul Buclă din fereastra de redare pentru a comuta pe Loop All.

Acum aveți un DreamScene frumos jucând pe desktop. Un alt truc cool pe care îl puteți face cu VLC este să luați instantanee ale scenelor de film preferate și să le setați ca fundaluri.

Când sunteți gata să reveniți la tapetul vechi, maximizați VLC, selectați Video și faceți clic din nou pe Wallpaper-ul DirectX pentru a dezactiva fundalul video. Ocazional, am rămas cu un ecran negru și a trebuit să schimbăm manual tapetul înapoi la normal, chiar și după oprirea Wallpaper-ului DirectX.

Notă: Rețineți că utilizarea metodei VLC ocupă o mulțime de resurse, deci dacă încercați să o rulați pe hardware mai vechi sau să spuneți un netbook, nu veți obține rezultate bune. De asemenea, am încercat să folosim metoda VLC în XP, dar nu am reușit să reușim. Dacă ați lăsat un comentariu și anunțați-ne.

În timp ce caracteristica DreamScene nu a fost capturată niciodată în Vista, le găsim ca fiind o modalitate superbă de a pompa puțină viață pe desktop pe orice versiune de Vista sau Windows 7.

Descărcări

DreamScenes de la Dreamscene.org

DreamScenes de la DeviantArt

Descărcați media player VLC

Windows 7 DreamScene Activator