If-Koubou

Cum se deschide Internet Explorer în modul ecran complet sau chioșc

Cum se deschide Internet Explorer în modul ecran complet sau chioșc (Sfaturi pentru Internet Explorer)

Știați că Internet Explorer are mai multe moduri pe care le puteți activa cum ar fi modul chioșc și modul Full Screen? Numele acestor moduri sunt puțin confuze pentru că puteți minimiza IE într-o fereastră mai mică în modul ecran complet, dar nu se poate în modul Kiosk. Voi explica mai detaliat mai jos.

Modul chioșc este utilizat pe computerele publice unde administratorii nu doresc ca publicul să poată schimba oricare dintre setări etc. Este, de asemenea, foarte util dacă doriți să maximizați zona de vizualizare atunci când navigați pe Internet. Iată un exemplu de modul în care IE arată în mod normal, pe ecran complet și pe chioșc:

Modul IE normal

Modul IE pe ecran complet

Modul chioșc IE

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, modul Chioșc ocupă întregul ecran și nu afișează chiar bara de titlu chiar în partea superioară cu butoanele min, max și închidere. În modul Kiosk, nu există nicio modalitate de a minimiza fereastra IE decât dacă o închideți complet.

De asemenea, este foarte greu să navighezi în modurile full screen și chioșc, deoarece nu există o bară de adrese sau altceva. În modul chioșc, nu puteți închide fereastra în mod normal, dar fie trebuie să utilizați o comandă rapidă de la tastatură, fie să deschideți bara de activități utilizând tasta Windows de pe tastatură. Să vorbim despre modul în care puteți activa fiecare dintre aceste moduri.

Activați modul IE pe ecran complet

Rețineți că puteți activa numai modul ecran complet pentru IE în versiunile Pro, Ultimate și Enterprise ale Windows 7 și 8. Acest lucru se datorează faptului că aveți nevoie de acces la editorul de politică de grup și care nu este disponibil în edițiile Standard sau Home de Windows. De asemenea, rețineți că modul ecran complet necesită IE 7 sau o versiune ulterioară.

Mai întâi, deschideți politica de grup dând clic pe Start și tastând gpedit.msc. Faceți clic pe primul rezultat din partea de sus.

După ce deschideți editorul, navigați la următoarea locație:

Configurarea computerului - Șabloane administrative - Componente Windows - Internet Explorer

În partea dreaptă, derulați în jos până când vedeți Aplicați modul ecran complet apoi faceți dublu clic pe element. În mod prestabilit, este setat la Neconfigurat.

Faceți clic pe Activat butonul radio și apoi faceți clic pe O.K. Veți observa de asemenea Ajutor vă oferă o descriere detaliată a modului în care setarea va afecta IE. Derulați în jos până la următoarea secțiune pentru a afla cum să navigați în jurul IE utilizând doar scurtături de la tastatură.

Activați modul chioșc IE

După cum am menționat mai devreme, modul chioșc va elimina chiar bara de titlu chiar în partea de sus a ecranului, astfel încât singurul lucru pe întregul ecran este pagina web încărcată în prezent.

Pentru a deschide IE în modul chioșc, trebuie să treci fișierul executabil un parametru suplimentar. Puteți edita comenzile rapide originale pentru IE sau puteți crea o comandă rapidă separată pentru deschiderea IE în modul chioșc. Prefer aceasta din urmă metodă, astfel încât să puteți alege cu ușurință modul normal sau chioșc fără a trebui să continuați editarea comenzii rapide.

Puteți crea comanda rapidă pentru modul chioșc, făcând clic dreapta oriunde pe desktop și selectândNou - scurtătură.

În caseta de locație, copiați și inserați următoarea linie exact așa cum este prezentat, inclusiv ghilimelele. Rețineți că -k o parte este în afara citatelor și așa vrei să fie.

"C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEXPLORE.EXE" -k

Faceți clic pe Următorul și introduceți "Internet Explorer Kiosk"Sau orice doriți să distingeți linkul de pictograma obișnuită Internet Explorer de pe desktop. Clic finalizarea pentru a crea comanda rapidă.

În mod implicit, când faceți clic pe link, IE se va încărca cu pagina de pornire implicită. Partea distractivă încearcă acum să afle cum să ajungi fără să folosești butoanele din spate sau înainte, bara de adrese sau orice altceva.

Din fericire, puteți obține o listă completă de comenzi rapide de la tastatură pentru a vă ajuta să navigați. Comenzile de bază pe care trebuie să le cunoașteți sunt:

Alt + Acasă - Du-te la pagina de pornire

backspace - Întoarceți o pagină (pagina anterioară)

Alt + Săgeată dreapta - Deplasați-vă înainte o pagină (pagina următoare)

CTRL + O - Deschideți un nou site web sau o pagină (introduceți adresa URL a unui site web)

CTRL + W - Închideți fereastra browserului

Chiar dacă este nevoie de puțin timp să vă obișnuiți, navigarea pe Internet pe ecran complet sau chioșc în modul IE este de fapt destul de frumos. Nu există nicio distragere a atenției și aceasta folosește în mod eficient toate proprietățile de pe ecran.

Modul chioșc în Windows 8

Dacă executați Windows 8.1, există o altă modalitate de a activa modul chiosc, astfel încât acesta să fie singura aplicație pe care utilizatorul poate să o ruleze. Utilizatorul nu poate merge la ecranul de pornire și nu poate închide deloc aplicația. Nu pot accesa bara Charms sau orice altceva. Utilizând cele două metode menționate mai sus, un utilizator putea accesa în continuare alte programe, setări, explorator etc., prin simpla apăsare a tastei Windows de pe tastatură.

Acest mod special în Windows 8 este numit Acces atribuit și poate fi folosit cu orice aplicație Windows moderne. Aceasta înseamnă că nu puteți să-l utilizați cu nici o aplicație desktop. Din fericire, există o versiune modernă a IE, împreună cu o versiune desktop a IE în Windows 8.1.

Pentru a utiliza acest mod de chioșc super restrictiv, trebuie mai întâi să creați un nou cont local pe computer. Pentru a face acest lucru, deschideți bara de faruri și faceți clic pe Setări.

Acum faceți clic pe Schimbați setările PC link-ul din partea de jos a barei de farmec.

În meniul din stânga, faceți clic pe Conturi apoi faceți clic pe Alte conturi.

Apasă pe Adăugați un cont pentru a începe adăugarea unui nou cont local. În mod implicit, Windows va încerca să vă facă să creați un cont Microsoft, pe care nu dorim să-l facem.

Clic Conectați-vă fără un cont Microsoft în partea de jos și apoi faceți clic pe Contul Local pe pagina următoare care apare.

În cele din urmă, dați contului nou un nume și o parolă. Clic Următor → și apoi finalizarea.

După ce ați adăugat noul cont local, reveniți la ecranul de pornire și deconectați contul curent. Faceți clic pe numele contului, apoi faceți clic pe Sign out.

Conectați-vă la noul cont local pe care l-ați creat și lăsați-l să configureze profilul. Trebuie să faceți acest lucru, în caz contrar, pașii următori nu vor funcționa. De asemenea, dacă doriți să atribuiți contului Windows non-built, deschideți aplicația Windows Store și descărcați aplicația astfel încât să fie instalată pentru acel utilizator. În cazul nostru, vom folosi doar aplicația modernă IE încorporată.

Odată ce v-ați conectat și apare ecranul Start, continuați și deconectați-vă. Conectați-vă utilizând contul de administrare inițial cu care ați început. Din nou, deschis Schimbați setările PC și faceți clic pe Alte conturi. De această dată faceți clic pe Configurați un cont pentru accesul atribuit.

Acum, tot ce trebuie să faceți este să alegeți contul local pe care l-ați creat și să alegeți aplicația pe care doriți să o alocați acelui cont.

Când faceți clic pe Alegeți o aplicație, veți vedea că lista conține numai aplicații moderne și nici aplicații desktop. Am ales Internet Explorer așa cum se arată mai jos.

Asta e! Acum, deconectați-vă din contul dvs. și conectați-vă la contul local. Veți vedea aplicația încărcată instantaneu și nu există absolut nimic altceva pe care îl puteți accesa pe sistem. Acest lucru blochează cu adevărat computerul într-o anumită aplicație. Pentru a deconecta contul restricționat, trebuie să apăsați tasta Windows de cinci ori.

Deci, acestea sunt toate modurile diferite pentru Internet Explorer pe care le puteți utiliza în Windows 7 și Windows 8. Dacă aveți întrebări, postați un comentariu. Bucurați-vă!