If-Koubou

Configurați diferite fundaluri pentru monitoare duble în Windows 7

Configurați diferite fundaluri pentru monitoare duble în Windows 7 (Windows 7)

Dacă încă mai folosești Windows 7 pentru că urăști Windows 8 și folosești mai mult de un monitor, probabil că ai depășit limita imposibilității de a utiliza un monitor diferit pentru fiecare monitor. Windows 8 are de fapt câteva caracteristici minunate pentru setările de monitorizare dublă sau mai multe, dar până când rezolvă întreaga problemă a Start Screen / No-Start-Button, oamenii nu vor mai migra în curând.

Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a remedia această problemă în Windows 7. Vă voi îndruma prin diferite metode, începând cu un simplu truc simplu în Windows 7, care nu va cere să instalați orice terță parte software-ul. Restul opțiunilor sunt aplicații gratuite sau comerciale.

Metoda 1 - Creați o imagine mai mare

Dacă aveți mai multe monitoare care utilizează aceeași rezoluție, atunci puteți crea o imagine care să fie lățimea tuturor monitoarelor combinate și să le utilizați ca tapet. De exemplu, dacă utilizați două monitoare cu o rezoluție de 1600 × 1200, puteți crea o imagine care este de 3200 × 1200 și încărcați-o ca fundal.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi Ţiglă și va acoperi imaginea de pe ecrane. Dacă aveți trei monitoare, atunci veți crea o imagine care este de 4800 × 1200 și așa mai departe.

Acum, dacă aveți monitoare cu rezoluții diferite, deoarece monitoarele sunt diferite, atunci puteți utiliza o tehnică similară, dar va trebui să jucați cu alinierea pentru ao face corectă. Veți cusuta imaginile împreună, dar va trebui să lăsați un spațiu alb sau negru în partea de jos a uneia pentru a le face să se alinieze corect.

Un site interesant care vă ajută să găsiți imagini de fundal pentru mai multe ecrane este InterfaceLift.com. Sau puteți găsi imagini de fundal pentru rezoluția exactă de care aveți nevoie. Este un site de ajutor în acest sens.

Metoda 2 - Instrumente cu monitor dual

Un program gratuit și open source, numit Dual Monitor Tools, funcționează foarte bine pentru utilizarea de fundaluri diferite în Windows 7.

Puteți să-l utilizați pentru a distribui o imagine pe mai multe monitoare sau puteți utiliza o imagine diferită pentru fiecare monitor. Programul vă permite să reglați imaginile și să previzualizați modificările înainte de a seta imaginile de fundal. Se poate ocupa, de asemenea, dacă un monitor este peisaj, iar altul este portret.

Programul are, de asemenea, o grămadă de alte caracteristici cum ar fi ecranul swap pentru gestionarea ferestrelor utilizând tastele rapide și lansatorul dublu, care vă permite să deschideți aplicații cu taste rapide și apoi să deschideți pe monitoare specifice la anumite poziții.

Metoda 3 - DisplayFusion, UltraMon, MultiMon

Se pare că există doar câțiva jucători în tabela de software pentru mai multe monitori și aceștia sunt DisplayFusion, UltraMon și MultiMon. Atât DisplayFusion cât și MultiMon vin cu versiuni gratuite care pot realiza obiectivul de a seta imagini de fundal diferite în Windows 7. Dacă doriți toate caracteristicile suplimentare pe care le includ, puteți cumpăra versiunile plătite, dar pentru scopurile noastre nu este necesar.

Din fericire, am scris deja o revizuire a acestor trei programe: Best Dual Monitor Software. Este greu de spus care este mai bine, deoarece toți fac o treabă foarte bună.

Desigur, așa cum am menționat mai devreme, în Windows 8, nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu această problemă. Acum puteți să faceți clic dreapta pe imagine și să alegeți monitorul în care doriți să se aplice acel fundal.

Dacă știți altfel sau dacă utilizați un program diferit pentru setarea de fundaluri diferite în Windows 7, vă rugăm să ne anunțați în comentarii. Bucurați-vă!