If-Koubou

Cel mai bun mod de a obține un număr de telefon pentru afacerea dvs. mică

Cel mai bun mod de a obține un număr de telefon pentru afacerea dvs. mică (Cum să)

O mulțime de întreprinderi mici utilizează telefoanele mobile personale atunci când efectuează apeluri telefonice legate de muncă. Unii pot chiar să folosească telefoane vechi pentru nevoile lor de apelare. Deși este logic să folosiți telefonul mobil și poate fi înfricoșător pentru a face o schimbare, deținerea unei afaceri în secolul 21 poate necesita o actualizare.

Alternativa la telefoanele mobile și la telefoanele fixe este VoIP sau Voice over IP, ceea ce va oferi companiei dvs. o simțire mai profesionistă și un avantaj competitiv. Dacă sunteți în căutarea de a separa telefonul personal de la locul de muncă, dar nu sunteți sigur dacă este cea mai bună decizie, nu mai căutați. Vom analiza câteva dintre motivele pentru care ați făcut alegerea potrivită.

Calea tradițională: obțineți o linie separată

Dacă v-ați decis să nu mai utilizați telefonul personal pentru afacerea dvs., modalitatea tradițională de a obține un număr nou a fost să obțineți pur și simplu o linie separată. Asta înseamnă să contactați compania telefonică, cerându-i să ruleze o nouă linie în casa dvs. (care de obicei include o taxă de instalare) și apoi plătiți suplimentar în fiecare lună pentru noua linie - veți plăti 20-30 USD pe lună pentru o linie rezidențială și în intervalul de 60 $ pe lună pentru o linie de afaceri. Aceasta este încă o opțiune, dar problema este că acum numărul dvs. de telefon al afacerii este legat de locația casei sau a biroului dvs. și poate fi răspuns numai dacă sunteți fizic acolo. Chiar dacă puteți obține o linie fixă ​​ieftină, această opțiune este lipsită de confort.

Din moment ce este 2018 și mai mulți oameni au telefoane celulare fără a deține chiar o linie de teren, a doua opțiune este de a obține pur și simplu un al doilea telefon și să transporte că în jurul valorii cu tine. Toni de proprietari de afaceri mici face acest lucru, care transportă în jurul valorii de două iPhone-uri și de a schimba în mod constant între ele. Această soluție funcționează și vă permite să răspundeți la linia telefonică de afaceri de oriunde, dar nu este foarte ieftină. Costul unui telefon scump plus banii pentru linia suplimentară se adaugă într-adevăr foarte rapid - de exemplu, un iPhone de 699 USD plus aproximativ 30 de dolari pe lună pentru ca o linie suplimentară să ajungă la peste 1000 de dolari pe parcursul unui an. Nu este cel mai bun mod de a merge.

Cea mai bună cale: Voice over IP sau VoIP

Acum, că suntem în zilele de acces la internet conectat întotdeauna de la fiecare dispozitiv, nu mai trebuie să folosiți rețelele tradiționale de telefonie. Putem efectua apeluri telefonice prin internet, care nu sunt doar mai ieftine și nelimitate, ci sunet mai clar decât un telefon tradițional, astfel încât să puteți înțelege mai bine ceea ce spun clienții dvs.

VoIP nu poate fi folosit numai pentru alimentarea telefoanelor fizice care stau pe birou, ci poate fi de asemenea folosit ca o aplicație pe telefonul dvs. curent, care vă permite să plasați și să primiți apeluri de la orice telefon existent și toate pentru o fracțiune din cost.

Aveți nevoie de mai mult de o linie telefonică pentru afacerea dvs.? Nu este o problemă cu VoIP, tocmai faceți upgrade-ul planului dvs. și conectați la rețea telefoane suplimentare sau configurați aplicațiile de pe computer sau telefon.

Și dacă vă îmbunătățiți afacerea de la un număr fix sau de telefon mobil, de obicei, puteți transfera numărul dvs. curent către sistemul VoIP, astfel încât persoanele dvs. de contact să poată ajunge la dvs.

VoIP are avantaje imense peste telefoanele tradiționale

Costul este cel mai mare motiv pentru care oamenii aleg să treacă la VoIP, dar nu este singurul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare - există, de asemenea, caracteristici extraordinare care vă vor economisi timp și bani și pur și simplu nu sunt posibile cu opțiunile tradiționale de linie telefonică disponibile treburi mărunte.

Corporațiile mari au bugetul pentru a configura și a întreține un sistem complex PBX cu un recepționer și extensii pentru fiecare birou. Dar nu trebuie să vă deranjez cu toate acestea prin utilizarea VoIP, care are acele caracteristici și mult mai mult, construit chiar la o taxă lunară scăzută.

  • Redirecționare a apelurilor poate suna pe toate dispozitivele dvs., poate suna pe mai multe telefoane simultan și puteți seta reguli pentru a redirecționa apelurile numai în anumite ore.
  • Auto-recepționeri face ca afacerea dvs. să fie mai profesionistă.
  • Înregistrarea automată a apelurilor poate înregistra toate apelurile de intrare și de ieșire.
  • Extensii permiteți-vă să utilizați un singur număr principal pentru a ajunge la toată lumea (există încă linii directe pentru fiecare persoană).
  • conferinţe vă permite să oferiți clienților dvs. un număr pentru a apela astfel încât toată lumea să poată fi pe aceeași linie de conferință cu ușurință.
  • Mesagerie vocală puternică vă va trimite e-mailuri cu mesageria vocală și le puteți transcrie chiar și în text.
  • Internet Fax doar în cazul în care trebuie să vă ocupați de guvern sau de o altă industrie care nu a rămas cu timpul.
  • Și literalmente zeci de alte caracteristici și integrații în restul afacerii dvs.

Este 2018, totul va fi în curând în nor, de ce nu telefonul tău de afaceri? VoIP nu este doar cel mai bun lucru pe piață chiar acum, este viitorul tuturor telefoanelor.

Cum de a alege un plan telefonic de afaceri

Acum că știți totul despre avantajele VoIP, este timpul să alegeți un plan telefonic de afaceri și acolo devine complicat deoarece există multe soluții acolo și nici unul dintre ele nu este neapărat potrivit pentru toată lumea. Din fericire, avem experiență în derularea unei afaceri, deci iată recomandările noastre bazate pe ceea ce știm.

Dacă lucrați pentru o corporație foarte mare, probabil că veți ajunge la o soluție dintr-o companie mare precum Cisco sau Avaya, dar aceste sisteme nu funcționează pentru toată lumea și cu siguranță nu sunt de obicei o alegere bună pentru o mici afaceri.

Cel mai bun general: RingCentral Office

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune soluții pentru cel mai bun preț, RingCentral Office este cu siguranță cel pe care l-am alege. Și, de fapt, RingCentral este sistemul de telefon pe care l-am folosit de ani de zile la HQ How-To Geek pentru operațiile noastre backend. Este destul de rar că recomandăm direct un serviciu, dar îl folosim.

Una dintre celelalte beneficii ale RingCentral este că este de fapt deținută de Cisco și AT & T, ceea ce înseamnă că nu este vorba despre un serviciu zbuciumat de noapte care va dispărea. Sunt aici să rămână.

RingCentral are toate funcțiile pe care le-ați aștepta de la un serviciu telefonic, inclusiv numere locale, apeluri și texte nelimitate, aplicații mobile pentru iPhone și Android, mesaje vocale către e-mail, extensii, asistenți auto și alte caracteristici de care aveți nevoie.

Și dacă doriți să faceți upgrade, puteți obține chiar și un număr de 800 pentru afacerea dvs., utilizați telefoane de birou și de conferințe de înaltă calitate de la Cisco și alți furnizori sau integrați cu Microsoft, Dropbox, Google, Box, Salesforce, Zendesk, desk.com , si mult mai mult.

Și cu planuri începând de la 20 USD pe lună, cu o încercare gratuită, este chiar suficient de ieftină pentru o afacere cu o singură persoană.

Alte opțiuni: Vonage pentru afaceri, eVoice și Skype pentru afaceri

Există o mulțime de alți furnizori VoIP de a alege de la, desigur. Vonage for Business este o soluție alternativă destul de solidă, deși modelul lor de stabilire a prețurilor este puțin mai confuz și veți avea nevoie de o consultare. Ele au cele mai multe aceleași caracteristici de care aveți nevoie și sunt un nume de marcă recunoscut. Am folosit Vonage în trecut și nu am avut niciodată probleme cu serviciul.

Există, de asemenea, eVoice, care nu are opțiuni de telefon hardware și de fapt este mai scump pentru a începe cu. Ei au o mulțime de alte caracteristici, cum ar fi extensii, însoțitoare auto, numerele 800 și mesagerie vocală la e-mail, dar în general ați fi mai bine cu RingCentral sau Vonage for Business, deoarece aceste pachete scară mai bine și vă oferă telefoane fizice, doar o aplicație simplă pe telefon.

În cele din urmă, puteți încerca să utilizați Google Voice sau Skype pentru companii, dar acestea nu au toate funcțiile pe care le-ați aștepta de la un sistem de telefonie pentru companii și sunteți lăsat să utilizați numai o aplicație pentru a efectua toate apelurile. Pierdeți aspectele profesionale de a avea un operator auto, extensii și scalabilitate la o grămadă de linii pe măsură ce afacerea dvs. crește.