If-Koubou

Cum se transferă e-mailuri între două conturi Gmail

Cum se transferă e-mailuri între două conturi Gmail (Software-ul Google / Sfaturi)

Recent, un prieten de-al meu a creat un nou cont Gmail care conținea numele său complet în loc de un nume de ecran generic pe care îl folosea în ultimii ani. Ma sunat și ma întrebat cum putea mutați e-mailuri de la un cont Gmail la altul.

După ce mi-am spus puțin, mi-am dat seama că nu e foarte greu. Desigur, ar fi bine dacă Gmail avea un buton numit Import care vă permite să vă conectați la vechiul cont Gmail și să importați toate e-mailurile, dar nu este atât de simplu.

Pentru a muta e-mailuri de la un cont Gmail la altul, trebuie să urmați pașii de mai jos. Verificați celelalte postări ale mele dacă sunteți interesat să importați e-mailuri de la un alt furnizor în Gmail sau dacă doriți să utilizați o companie de transfer de e-mail terță parte decât să o faceți singură.

După ce ați importit vechiul e-mail, asigurați-vă că ați verificat postarea pe care ar trebui să faceți după trecerea la noua adresă de e-mail.

Mutați e-mailuri între conturile Gmail

Pasul 1: Mai întâi, conectați-vă la vechiul cont de e-mail și faceți clic pe Setări (pictograma roată și apoi Setări), apoi Redirecționarea și POP și alegeți Activează POP pentru toate e-mailurile. Asigurați-vă că faceți clic pe Salvează modificările în partea de jos.

Pasul 2: Înregistrați-vă acum noul cont de e-mail și faceți clic pe Setări din nou. Apoi faceți clic pe Conturi și faceți clic pe Adăugați un cont de mail POP3 pe care îl dețineți sau Adăugați un cont de e-maillegătură.

Pasul 3: Acum introduceți vechea adresă de e-mail Gmail în caseta de text și dați clic pe Următor →.

Pasul 4: Acum introduceți parola pentru vechiul cont de e-mail și alegeți pop.gmail.com de la Serverul POP dacă nu este deja selectată. Singura opțiune pe care ați putea dori să o modificați este cea implicită Etichetați mesajele primite dacă doriți să vedeți de unde provin noile mesaje de poștă electronică. Acum faceți doar clic pe Adaugă cont.

Pasul 5: În continuare, veți fi întrebat dacă doriți să puteți trimite e-mailul la adresa [email protected]. Acest lucru este util dacă doriți ca e-mailul să intre în noul cont, dar să aveți în continuare posibilitatea de a răspunde utilizând vechea adresă de e-mail.

Pasul 6: Introduceți numele pentru vechea adresă de e-mail și alegeți dacă doriți ca adresa de răspuns să fie vechea adresă sau o puteți schimba opțional la cea nouă, ceea ce este o idee bună, astfel încât utilizatorii să se oprească în cele din urmă la adresa veche .

Pasul 7: În cele din urmă, va trebui să verificați dacă dețineți vechea adresă de e-mail făcând clic pe Trimiteți verificarea buton. Puteți apoi să vă conectați la vechiul cont de e-mail și să copiați codul de confirmare în e-mail. Puneți-l în caseta corespunzătoare. Clic Verifica.

Pasul 8: Acum, doar stai pe spate și urmăriți-vă toate e-mailurile dvs. să fiți importate în noul cont Gmail. Dacă aveți o mulțime de e-mailuri, ar putea dura câteva ore, deci fiți răbdători!

Deci, acești pași sunt necesari pentru a transfera e-mailuri de la un cont Gmail la altul. Dacă aveți întrebări, postați un comentariu! Bucurați-vă!