If-Koubou

Activați Labs Google Maps pe telefonul dvs. Android pentru a obține funcții suplimentare

Activați Labs Google Maps pe telefonul dvs. Android pentru a obține funcții suplimentare (Cum să)

Fără îndoială, Google Maps este una dintre cele mai uimitoare aplicații mobile pentru telefonul dvs. Android, dar devine și mai bună - există câteva caracteristici suplimentare pe care probabil că nu le-ați observat.

Veți dori să vă asigurați că aveți cea mai recentă versiune a capului Google Maps în Market și verificați în secțiunea Descărcări pentru a vă asigura că executați cea mai recentă versiune. Notă: acest articol se bazează pe un telefon Droid care rulează Android 2.2 Froyo. Aceste caracteristici nu sunt probabil disponibile pentru versiunile anterioare.

Activați caracteristicile Google Maps Labs

Doar deschideți Google Maps, apăsați butonul Meniu, apoi mergeți la Mai multe -> Labs.

Odată ce sunteți aici, puteți să faceți clic pe oricare dintre elementele pentru a le permite. Există un Bar Scale, Trafic cu etichete, Butoane cu bule și Măsură.

Luând o privire rapidă la caracteristicile Extra Labs

Funcția Butoane pentru bule este extrem de utilă - ori de câte ori vedeți o listă și faceți clic pe bule, veți putea să apelați direct sau să navigați la un articol chiar acolo, fără a trebui să intrați în detaliu pentru acea locație.

Veți vedea, de asemenea, bara Scale în partea din stânga jos a ecranului, care vă oferă o idee despre distanță pe măsură ce vă uitați la hartă.

Funcția de măsurare poate să vină cu adevărat la îndemână - apăsați butonul Măsură din dreapta jos, apoi apăsați în două locuri diferite pe hartă. De fapt, puteți continua să apăsați mai multe locuri pentru a obține o distanță între mai multe puncte.

Notă: veți vedea un mic mesaj care vă spune distanța, care nu apare pe această captură de ecran.

Funcția Trafic cu etichete este de asemenea utilă, în principiu continuă să afișeze toate etichetele chiar și în timpul vizualizării traficului.