If-Koubou

Activați streamingul media în Windows Home Server în Windows Media Player

Activați streamingul media în Windows Home Server în Windows Media Player (Cum să)

Una dintre caracteristicile reale ale Windows Home Server este abilitatea de a redirecționa fotografii, muzică și video către alte computere din rețea. Astăzi, ne uităm la modul de a permite streaming în WHS la Windows Media Player în Vista și Windows 7.

Activați Streaming Media pe WHS

Pentru a activa Streaming Media de la Windows Home Server, deschideți Consola Windows Home Server și faceți clic pe Setări.

Acum, în ecranul Setare, selectați Partajare media, apoi în coloana din dreapta de sub Distribuirea bibliotecii media activați Partajarea bibliotecii pentru dosarele pe care doriți să le transmiteți în flux.

Dacă aveți o rețea Windows 7 în rețeaua dvs., asigurați-vă că streaming-ul media este activat. Ar trebui să vedeți serverul sub Alte biblioteci și puteți începe să vă strecurați colecția media.

Transmiteți video către Media Player 11

Acum, să presupunem că doriți să trimiteți fluxuri către un alt membru al gospodăriei dvs. care utilizează o mașină Vista într-o altă cameră prin Windows Media Player 11. Deschideți WMP și dați clic pe Bibliotecă Distribuirea media.

Acum faceți clic pe caseta de lângă Găsiți materiale media pe care ceilalți le distribuie apoi faceți clic pe Ok.

Acum ar trebui să vedeți serverul listat în Bibliotecă ... unde în acest exemplu este geekserver.

Întrucât am activat numai streaming video pentru acest exemplu, trebuie să faceți clic pe pictograma categoriei și să selectați Video.

Acum puteți naviga prin videoclipurile disponibile ...

Și începeți să vă bucurați de videoclipurile dvs. preferate postate de la server prin WMP 11 pe Vista.

Desigur, puteți utiliza această metodă pentru a transmite și fotografii și muzică, trebuie doar să activați ceea ce doriți să faceți în flux din Consola serverului de acasă. De asemenea, puteți să vă difuzați media în Windows Media Center și Xbox pe care le vom acoperi în curând.