If-Koubou

Activați caracteristicile de integrare pentru o mașină virtuală cu moduri XP

Activați caracteristicile de integrare pentru o mașină virtuală cu moduri XP (Windows 7)

Disponibil în Windows 7 Professional, modul XP vă permite să integrați resursele fizice ale computerului cu o mașină virtuală. Componentele pe care le puteți partaja include unități, audio, imprimante, Clipboard și carduri inteligente. Aflați cum să activați și să utilizați caracteristicile de integrare ale unei mașini virtuale XP Mode.

De ce să activați integrarea în modul XP?

O mașină virtuală cu moduri XP utilizează resursele computerului dvs. fizic pentru a rula o copie licențiată complet de Windows XP direct din Windows 7 Professional. O parte din memoria RAM a computerului, puterea de procesare și alte componente sunt utilizate de mașina virtuală pentru a permite funcționarea XP.

Utilizând funcțiile de integrare a modului XP, puteți, de asemenea, să permiteți accesul la alte resurse, cum ar fi unitățile, audio și imprimantele, pentru a spori funcționalitatea XP care rulează în mașina virtuală.

Activarea și utilizarea funcțiilor de integrare în modul XP

Click pe Start> Toate programele> Windows Virtual PC> Windows Virtual PC pentru a deschide Mașină virtuală pliant. Faceți clic dreapta pe Windows XP Mode Machine și selectați Setări din meniu.

În Modul Windows XP - Setări Windows Virtual PC fereastră, dați clic pe setarea etichetată Funcții de integrare. Rețineți că partea din dreapta a ferestrei se modifică pentru a vă afișa setările de integrare disponibile pentru mașina dvs. virtuală XP Mode.

În partea dreaptă a ferestrei, veți observa câteva opțiuni. Mai jos este o descriere a fiecăruia și câteva sugestii despre cum să le folosiți pentru a vă face mașina XP Virtual Machine mai integrată cu calculatorul dvs. fizic.

Activați la pornire - Această opțiune vă permite să specificați dacă caracteristicile de integrare sunt disponibile de fiecare dată când porniți modul XP. Dacă nu doriți să integrați manual fiecare caracteristică atunci când utilizați modul XP, lăsați această opțiune bifată.

Audio - Modul XP poate folosi audio-ul PC-ului dvs. pentru a adăuga sunet la sesiunile Machine Machine. Rețineți că integrarea audio adaugă încă o componentă care poate merge prost. Dacă într-adevăr nu aveți nevoie de sunet în timp ce utilizați modul XP, lăsați această opțiune neschimbată.

Clipboard - Integrarea Clipboard-ului cu XP Mode înseamnă că textul, imaginile sau alte elemente pot fi tăiate, copiate și lipite între PC-ul dvs. fizic și Virtual Machine care rulează modul XP. Aceasta este una dintre cele mai utile funcții de integrare. Luați în considerare activarea acesteia dacă aveți nevoie să partajați documente rapid și ușor între PC și XP Mode.

Imprimanta - Dacă intenționați să imprimați din modul XP, bifați această opțiune. Folosind integrarea imprimantei, modul XP va trata imprimanta ca și cum ar fi fost conectată direct la ea, mai degrabă decât la PC-ul fizic. Majoritatea oamenilor consideră că integrarea imprimantei este esențială pentru a obține maximum de la modul XP.

Cartele inteligente - Dacă aveți carduri inteligente conectate la PC și doriți să le utilizați în modul XP, trebuie să bifați această opțiune. Dacă nu aveți carduri inteligente, lăsați-l pe acesta fără verificare.

Unități - Această opțiune vă permite să specificați dacă toate unitățile sau numai cele alese sunt integrate în modul XP. Cel puțin, asigurați-vă că integrați unitatea pe care este instalat Windows 7 Professional (unitatea C pentru majoritatea oamenilor). În acest fel, aveți acces la contul dvs. de utilizator, pe desktop, pe dosarul Documentele mele etc., în modul XP.

Pentru unitățile pe care știi că nu le vei folosi niciodată cu modul XP, lăsați-le necontrolate. Acest lucru vă salvează problemele de a fi nevoit să treci prin unitățile pe care nu le veți folosi în timp ce deschideți și salvați fișierele pe PC în timp ce vă aflați în modul XP. Când ați terminat, faceți clic pe O.K buton.

Tehnologia mașinii virtuale Windows 7 vă permite să integrați și să partajați resursele PC-ului fizic cu modul XP. Procedând astfel, puteți obține acces la unități, imprimante, carduri inteligente, Clipboard și caracteristici audio ale PC-ului. Din fericire, mașina virtuală vă permite să selectați componentele pe care să le integrați, astfel încât să puteți face sesiunile dvs. de mod XP mai raționalizate și mai puțin complicate.