If-Koubou

Cum de a accelera animațiile pentru a face Android să se simtă mai rapid

Cum de a accelera animațiile pentru a face Android să se simtă mai rapid (Cum să)

Dispozitivele Android afișează animații când trec între aplicații, ferestre și diverse meniuri. Animațiile de multe ori arată slick, dar eledo ocupă timp - și uneori chiar poate cauza telefonului să rămână în urmă dacă are resurse scăzute.

Vestea bună este că puteți accelera sau dezactiva aceste animații pentru a vă face telefonulsimți mai repede. Acesta este cuvântul cheie aici, pentru că nu accelerează de fapt telefonul dvs., ci doar îl face să apară așa că meniurile și ce nu se va încărca mai repede. Dacă alegeți să dezactivați animațiile, cu toate acestea, va lua o parte din sarcina pe CPU / GPU, astfel încât va contribui cu siguranță la diminuarea decalajului la sistemele cu resurse mai mici.

Pasul unu: Activați opțiunile pentru dezvoltatori

Dacă nu aveți deja opțiuni pentru dezvoltatori activate, va trebui să o faceți mai întâi. Avem deja un explicator detaliat despre cum să facem acest lucru, dar aici sunt pașii rapizi și murdari:

  • Deschideți Setări> Despre telefon (Setări> Sistem> Despre telefon în Oreo)
  • Atingeți numărul de construire de 7 ori
  • Sunteți acum un dezvoltator! (Un fel de.)

Opțiunile pentru dezvoltatori vor fi acum o intrare nouă în meniul Setări (Setări> Sistem> Opțiuni dezvoltator în Oreo).

Pasul al doilea: schimbați animațiile

Mergeți mai departe și intrați în meniul Opțiuni dezvoltator, apoi derulați în jos până la secțiunea Desenare.

 

Aici căutați trei setări: Scala de animație a ferestrelor, Scala animației de tranziție și Scala de durată a animatorului.

Ceea ce le schimbați va fi preferința dvs., dar personal mi-ar plăcea să văd o anumită cantitate de animație, deoarece face totul să pară mai neted. Ca atare, am setat toate cele trei la .5x pentru a le accelera de la opțiunea implicită (1x), fără a le ucide total.

Dacă încercați să faceți un telefon mobil mai puțin resimțit, simțiți-vă că este un pic mai bun, continuați și dezactivați complet toate animațiile. Acest lucru ar trebui să facă atât telefonul să se simtă mai rapid și să fie mai puțin impozabil pe hardware-ul limitat.