If-Koubou

Tipăriți numai zonele selectate dintr-o foaie de calcul în Excel 2007 și 2010

Tipăriți numai zonele selectate dintr-o foaie de calcul în Excel 2007 și 2010 (Cum să)

Uneori este posibil să trebuiască să tipăriți datele conținute într-o foaie de calcul Excel, dar imprimarea întregului lucru este o pierdere. Astăzi vă vom arăta cum să imprimați numai anumite domenii ale documentului de care aveți nevoie.

Deschideți foaia de calcul cu datele de care aveți nevoie și țineți apăsată tasta Ctrl în timp ce evidențiați zona documentului pe care doriți să îl imprimați.

Faceți clic pe fila Page Layout (Aspect pagină) de pe Panglică, apoi pe butonul Print Area (Spațiu imprimare) și pe Setați zona de imprimare

În timp ce se află încă sub aspectul paginii, faceți clic pe Print Titles ...

Se deschide ecranul Page Setup și veți dori să selectați fila Sheet. De aici introduceți coloanele și rândurile pe care doriți să le repetați (dacă există) apoi faceți clic pe Previzualizare tipărire. Aceasta vă permite să includeți orice antete sau etichete asociate datelor.

Acum veți putea previzualiza zona pe care ați selectat-o ​​și o puteți imprima.

De asemenea, puteți selecta mai multe zone din foaia de calcul. Trebuie doar să selectați altă zonă și când faceți clic pe zona de imprimare selectați Adăugați la zona de imprimare.

Apoi, când intri în Previzualizare de tipărire, poți naviga prin diferitele zone pe care le-ai selectat.

Zonele de tipărire rămân setate până când le eliminați. Doar faceți clic pe zona de imprimare apoi selectați Ștergeți zona de imprimare.

Acest lucru funcționează, de asemenea, practic la fel în Excel 2010, dar când selectați Preview Preview, se deschide Viewstage View și puteți selecta opțiunile de imprimare de acolo.

Aceasta este o modalitate foarte bună de a economisi cerneală și hârtie dacă aveți nevoie doar să imprimați anumite zone ale unei foi de calcul. Fiind capabil să includeți titlurile coloanelor și etichetele rândului este, de asemenea, plăcut, astfel încât datele pe care le imprimați să aibă mai multă sens.