If-Koubou

Executați aplicații Web de pe desktop cu Mozilla Prism

Executați aplicații Web de pe desktop cu Mozilla Prism (Cum să)

Doriți să accesați rapid și ușor mesajele de poștă electronică, conturile sociale și site-urile dvs. preferate de pe desktop, din Quick Launch sau din meniul Start? Acum poți cu Mozilla Prism.

Notă: Prismul vine în două versiuni diferite ... una pentru desktop și o extensie pentru Firefox. Versiunea desktop este extrem de stabilă și de o plăcere de utilizat. Extensia pentru Firefox a arătat o ușoară atingere a comenzilor rapide Web App create cu aceasta atunci când este utilizată (a se vedea mai jos).

Utilizarea versiunii desktop

Versiunea desktop a Prism este conținută într-un fișier zip. Pentru ao instala, dezarhivați fișierul utilizând software-ul preferat de gestionare a fișierelor comprimate și mutați folderul care conține Prism în fișierele program. Puteți sau nu să alegeți să redenumiți folderul în funcție de preferințele dvs. Creați o scurtătură pentru fișierul "prism.exe" și sunteți gata să plecați.

Odată ce ați început prisma, aceasta este fereastra pe care o veți vedea. Observați că aveți multe opțiuni pentru configurarea ferestrei aplicației și tipurile de comenzi rapide dorite (minunat!). Există chiar și o opțiune pentru a selecta imaginea pe care doriți să o utilizați pentru comenzile dvs. rapide.

Introduceți adresa URL a site-ului pe care doriți să îl accesați cu Prism, alegeți numele dorit pentru comenzile dvs. scurte, selectați opțiunile care se potrivesc nevoilor dvs. și decideți ce tip de imagine doriți pentru scurtăturile dvs.

Aici puteți vedea un exemplu terminat. Faceți clic pe "OK" pentru a finaliza procesul și pentru a vă crea noul comenzi rapide!

Utilizarea extensiei Firefox

Dacă preferați să utilizați extensia Prism pentru Firefox pentru a crea comenzi rapide Web App (sau combinate cu versiunea desktop), deschideți site-ul pe care doriți să creați comanda rapidă pentru.

După ce ați afișat site-ul web în fereastra browserului dvs., mergeți la meniul Instrumente și selectați "Conversia site-ului în aplicație ...".

Fereastra Prism se va deschide cu o parte din lucrarea deja finalizată pentru dvs. Schimbați sau scurtați numele dacă doriți, alegeți opțiunile dorite pentru fereastra aplicației și comenzile rapide și selectați o nouă fotografie pentru pictogramele de comenzi rapide dacă doriți să faceți acest lucru.

Iată exemplul completat pentru comanda rapidă Web App

Comenzi rapide și Prism Application Windows

Aici puteți vedea cele două comenzi rapide Web App create cu ambele versiuni ale Prism, toate gata de plecare.

Dublu clic pe prima comandă rapidă (versiunea desktop creată) deschide o fereastră elegantă pentru aplicația Web.

În colțul din dreapta jos, puteți accesa opțiunile Preferințe, Imprimare, Configurare pagină și Instrumente făcând clic pe butonul Bara de stare.

Dublul clic pe comanda rapidă de extensie a creat un comportament neobișnuit de comportament. Fereastra aplicației Web a fost deschisă fără probleme, dar necompletată. Acest lucru este ușor pentru a obține, deși, totuși. Trebuie doar să dați clic pe butonul "Acasă", iar fereastra va afișa imediat site-ul pe care aveți setul de comenzi rapide.

Iată cele două ferestre de aplicație Web deschise și gata să navigheze cu!

Concluzie

Prism este un software minunat care vă poate face viața de internet mult mai simplă. Nu mai trebuie să deschideți un browser pentru a accesa și a deschide site-ul web pe care doriți să îl vizitați. Toate bunătatea site-ului este acum doar un clic (sau dublu clic) departe!

Link-uri

Descărcați versiunea desktop a Prism (versiunea 1.0 Beta 1)

Descărcați extensia Prism pentru Firefox (versiunea 1.0 Beta 1)