If-Koubou

Vizualizați conținutul site-ului web în Firefox cu Glydo

Vizualizați conținutul site-ului web în Firefox cu Glydo (Cum să)

Căutați o modalitate ușoară de a găsi conținut de pagină web legat de ceea ce vizionați în prezent? Poate că vrei doar să ții pasul cu cele mai recente știri. Acum vă puteți bucura de amândouă cu extensia Glydo pentru Firefox.

Mai multe informații Vă rog

Am început cu una dintre paginile web minunate de aici, dar pentru a găsi alte pagini web cu conținut similar sau similar (cum ar fi videoclipuri) ar trebui să efectuăm o căutare. Ce ar fi dacă ar exista ceva care să facă în mod automat căutarea și să prezinte rezultatele gata de utilizare?

Glydo în acțiune

Odată ce ați instalat extensia și ați restartat Firefox veți vedea o "pagină de întâmpinare" cu informații despre Glydo și noile dvs. "Glydo Tools" din "Bara de stare". Totul este gata să meargă în acest moment ...

Iată un detaliu al lui Glydo în "Bara de stare" ... frumos și discret.

Notă: Butoanele afișate în "Bara de stare" vor varia în funcție de conținutul paginii web pe care o vizualizați în prezent.

Timpul pentru o privire asupra fiecărei funcții. Primul buton este pentru articole și articole care intră în aceeași categorie generală ca și conținutul pe care îl vedeți în prezent (adică software).

Notă: De asemenea, veți putea să selectați / să faceți clic pe știri sau conținut de pagini înrudite din "Zona Ticker".

Al doilea buton se concentrează pe informații mai specializate referitoare la conținutul pe care îl vizualizați în prezent.

Al treilea buton va afișa pagini web cu conținut similar cu cel pe care îl vizualizați în prezent.

Cel de-al patrulea buton este grozav pentru cei care se confruntă cu știri care se bucură de respectarea celor mai recente titluri. Observați că titlurile afișate aici provin de la diferite surse, cum ar fi Google, Yahoo, TMZ și BBC.

Notă: De asemenea, veți putea să selectați / să faceți clic pe știri sau pe pagini web legate de conținut din "Zona Ticker" atunci când vizionați articole de știri.

Poate că tocmai ați găsit o pagină web minunată și doriți să o partajați pe rețeaua socială preferată. Ușor de făcut ... al cincilea buton va deschide un meniu pop-up cu o selecție de servicii sociale populare. Dacă preferatul dvs. nu este afișat în acest moment, faceți clic pe "Mai mult ...".

Dacă faceți clic pe "Mai mult ...", se va deschide o filă nouă în care puteți selecta cu ușurință serviciul dvs. social preferat din lista extinsă disponibilă.

Butonul Glydo vă oferă acces la un meniu pop-up mic. Acesta este cel mai convenabil mod de accesare a opțiunilor.

Acum că am aruncat o privire rapidă asupra ofertelor prezentate de Glydo pentru pagina Web How-To Geek de mai sus, este timpul să alegeți un conținut similar. Pentru exemplul nostru am intrat în categoria "Pagini Web" și am făcut clic pe a doua intrare.

Când faceți clic pe o intrare care se va deschide într-o filă nouă (dacă nu este dezactivată în "Opțiuni").

După cum sa menționat mai sus, veți vedea unele variații ale butoanelor vizibile în funcție de pagina pe care o vizualizați. Două butoane suplimentare au devenit disponibile pentru pagina Web Microsoft prezentată mai sus (Tweets & Videos).

Tweets-urile aferente ...

Și videoclipurile aferente. Foarte frumos dacă sunteți un cursant vizual și iubiți posibilitatea de a privi "cum se face".

Opțiuni

Glydo are foarte puține opțiuni de îngrijorare. Selectați modul de deschidere a recomandărilor, intervalul de timp pentru "bara de stare" și alegeți frecvența apariției notificărilor.

Concluzie

Folosind Glydo face un mod interesant de a găsi conținut similar pe alte pagini web și de a ține pasul cu cele mai recente titluri noi. Dacă sunteți tipul aventuros și curios, atunci ați putea dori să încercați pe acesta.

Link-uri

Descărcați extensia Glydo (Mozilla Add-ons)

Vizitați pagina de pornire Glydo