If-Koubou

Ce sa întâmplat cu Aero Flip 3D în Windows 8 & 10?

Ce sa întâmplat cu Aero Flip 3D în Windows 8 & 10? (Windows 7)

În Windows Vista, Microsoft a lansat o nouă caracteristică numită Aero Flip 3D pentru a arăta capabilitățile accelerației hardware. Pentru a le folosi, a trebuit să aveți hardware-ul adecvat și să folosiți și o temă Aero.

Această caracteristică se blochează și în Windows 7 și poate fi activată utilizând Tasta Windows + TAB combo, spre deosebire de standard ALT + TAB Combo. Dacă ți-a plăcut foarte mult această facilitate, a fost eliminată în Windows 8 și Windows 10.

Combo-ul cheie funcționează, dar face ceva diferit în Windows 8 și altceva în Windows 10! Da, datorită Microsoft pentru schimbarea caracteristicilor în fiecare versiune de Windows!

Oricum, în acest articol, vă voi explica modul în care Aero Flip 3D a lucrat în Windows 7 și cum combinațiile Windows Key și ALT funcționează acum în Windows 8 și Windows 10.

Aero Flip 3D

În Windows 7, dacă apăsați combo-ul ALT + TAB, veți obține următorul afișaj pentru programele dvs.:

Practic, obțineți mici miniaturi pentru fiecare program sau fereastră care se află pe bara de activități. Dacă utilizați combo-ul Windows Key + TAB, obțineți aspectul reîncărcării în 3D:

Apropo, dacă calculatorul dvs. nu acceptă accelerarea hardware, atunci când apăsați ALT + TAB, veți vedea pictogramele mici în loc de previzualizări, după cum se arată mai jos:

Dacă programul Aero Flip 3D nu funcționează în Windows 7, ar putea fi și faptul că nu utilizați o temă Aero. Faceți clic dreapta pe desktop și alegeți Personalizați. Apoi selectați una din subiectele de mai jos Aero Teme.

Windows 8 Comutarea între aplicații

Deci, ce sa întâmplat în Windows 8? În primul rând, flip 3D a fost eliminat în favoarea noilor bare de alunecare care ies din toate părțile din Windows 8. Îți amintești bara Charms din partea dreaptă?

În Windows 8, dacă apăsați ALT + TAB, veți obține o imagine miniaturală similară a tuturor programelor deschise, care includ aplicațiile desktop și noile aplicații Windows Store introduse în Windows 8.

Acest lucru este logic și are sens, nu? Cu toate acestea, dacă apăsați tasta Windows + TAB, ajungeți la această bara de alunecare din partea stângă a ecranului:

În primul rând, nu folosesc numeroasele aplicații Windows pentru a justifica această bară de alunecare enervantă în partea stângă a ecranului. Am preferat mult flip-ul 3D al Windows 7. Pe lângă aceasta, nu afișează aplicațiile desktop, ci mai degrabă are o singură țiglă numită Spațiul de lucru. Acesta este unul din multele motive pentru care oamenii urăsc Windows 8.

Windows 10 Comutarea între aplicații

Din fericire, Windows 10 a rezolvat câteva dintre aceste probleme. Încă nu veți obține nici o acțiune flip 3D în Windows 10, dar nu-mi deranjează asta la fel de mult.

În primul rând, când apăsați ALT + TAB în Windows 10, obțineți aceleași previzualizări de miniaturi ca versiunile mai vechi ale Windows, dar miniaturile sunt uriașe în comparație cu versiunile de previzualizare ale Windows, așa că arată foarte bine.

Ca și în cazul Windows 8, ALT + TAB vă va afișa aplicațiile pentru desktop și aplicațiile Windows Store. Din fericire, în Windows 10, aplicațiile Store sunt în interiorul ferestrelor și pot fi folosite ca aplicații desktop, în loc să meargă pe ecran complet și să fie chiar enervante.

Deci, ce face Window Key + TAB în Windows 10? Ei bine, acum că Windows 10 suportă mai multe desktop-uri, cum ar fi OS X are pentru un timp, această combo-cheie vă va permite să comutați între desktop-uri. Ce este frumos în legătură cu acest combo-cheie este că puteți elibera și toate cheile și nu dispare.

Iată unde lucrurile devin puțin interesante. Când vă aflați în acest mod, apăsarea butonului nu vă va comuta între aplicații de pe un anumit desktop. În schimb, acesta vă va comuta din partea de jos a ecranului, unde afișează toate desktopurile și partea de sus a ecranului, unde afișează toate aplicațiile și programele de pe un anumit desktop.

Dacă apăsați tastele săgeată stânga sau dreapta, vă va permite să comutați între diferitele programe de pe desktop, după cum se arată mai jos.

Veți vedea o mică casetă albă în jurul aplicației selectate în prezent. Apoi puteți apăsa introduce pentru a selecta acea aplicație. În acest mod, dacă apăsați TAB, atunci veți activa secțiunea inferioară și acum vă puteți deplasa prin desktop prin apăsarea tastelor săgeată stânga și dreapta. După cum vedeți mai jos, două desktop-uri sunt mai luminoase, deoarece unul a fost unul activ când am apăsat Windows Key + TAB, iar celălalt am folosit tastele săgeți pentru a evidenția.

Acum, dacă apăsați introduce atunci când selectați un alt desktop, atunci va încărca pur și simplu acel desktop și vă va arăta orice fereastră activă a fost anterior pentru acel desktop.

Cu toate acestea, pentru a afișa toate ferestrele care sunt active pentru alt desktop, trebuie să apăsați pe bara de spațiu cheie. Apoi puteți apăsa TAB pentru a reveni la partea superioară a ecranului și săgeata în jurul aplicației pe care doriți să o selectați. Apoi apăsați Enter și veți încărca acea aplicație de pe acel desktop.

Deoarece folosesc destul de mult mai multe desktop-uri, aceste combo-uri noi sunt destul de utile și totul face mult mai mult sens. Șmecheria SPACEBAR nu a fost intuitivă, dar odată ce o învățați, aceasta face o lume diferită de navigare între desktopuri și aplicații. Sperăm că acest lucru vă oferă o idee despre modul în care aceste comenzi rapide s-au schimbat în timp. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!