If-Koubou

Ce puteți (și nu puteți face) cu mai multe ecrane Amazon

Ce puteți (și nu puteți face) cu mai multe ecrane Amazon (Cum să)

Echo-ul Amazon este un dispozitiv care poate deveni rapid punctul central al configurației dvs. smarthome, dar ce se întâmplă dacă locuiți într-o casă mai mare, unde un Echo nu o va tăia? Iată ce ar trebui să știți despre aducerea în casa dvs. a unui al doilea, sau chiar a treia, Echo Amazon Echo.

S-ar putea să fiți curioși dacă eco-ul Amazonului este sau nu capabil să se alăture unui alt Echo în aceeași locație, dar de fapt nu este nimic de îngrijorat - s-au făcut să lucreze unul cu celălalt. Există încă unele lucruri care nu funcționează în mai multe ecouri, deși, deci suntem aici pentru a vă odihni orice confuzie.

Al doilea ecou va veni deja preconfigurat

Când comandați un al doilea Amazon Echo și activați-l cu contul dvs. Amazon, multe dintre setările de la primul dvs. ecou vor fi transferate automat către noul dispozitiv Echo. Mulțumesc, Amazon!

Setările care pot fi transferate includ setările dvs. de muzică, profilurile gospodăriei, competențele Alexa, dispozitivele smart home, setările Flash Briefing și calendarul.

Nu vă faceți griji dacă două ecouri vă pot auzi simultan

În trecut, ar fi trebuit să schimbați cuvântul trezesc pe unele dintre unitățile dvs. Echo dacă ar fi prea apropiați, astfel încât să nu aveți mai mult de un Echo trezit când ați spus "Alexa", dar asta nu mai este Necesar.

Alexa este destul de inteligentă încât dacă două sau mai multe dintre aceștia au auzit cuvântul treaz, doar un singur dispozitiv vă va răspunde. Echosurile tale au acum tehnologia pentru a nu auzi doar vocea ta și direcția de la care vine, dar și pentru a măsura cât de departe ești de la diferitele tale ecouri. Folosind aceste informații, Alexa determină ce Echo ești cel mai aproape și folosește doar acel dispozitiv, închizând celelalte unități Echo care ți-au auzit vocea.

Timerii și alarmele nu funcționează în mai multe ecouri

Din nefericire, dacă îi spui Alexei să stabilească un temporizator sau o alarmă pe un ecou, ​​nu se va sincroniza cu toate celelalte dispozitive Echo din casa ta. Asta înseamnă că orice temporizator sau alarmă pe care le-ați setat va dispărea doar pe Echo-ul pe care l-ați folosit pentru ao porni.

Acest lucru este astfel încât să puteți seta un cronometru sau o alarmă pe un ecou și, dacă este necesar, setați un alt cronometru sau alarma pe un alt ecou (puteți seta și mai multe cronometre sau alarme pe o singură ecou). În timp ce aveți cronometre sau alarme care se desfășoară pe fiecare Echo în același timp, acestea nu vor interfera unul cu celălalt.

Muzica poate fi jucată în mai multe ecouri

Dacă vă place să ascultați muzică în timp ce faceți treburi în jurul casei sau dacă găzduiți o petrecere și doriți să jucați muzică în camere diferite, puteți juca muzică pe mai multe ecou-uri în același timp. Aceasta este o caracteristică relativ nouă pentru Echo, dar este una care a fost pe lista de dorințe pentru un timp.

Din păcate, este ceva pe care trebuie să-l configurați manual pentru a ajunge la lucru. Vestea bună este că este destul de personalizabil, permițându-vă să creați "grupuri" și să jucați doar muzică pe anumite ecos-uri din casa dvs.

Configurațiile Bluetooth sunt independente

Vorbind despre muzică, dacă preferați să redați muzică de pe telefonul dvs. și utilizând Echo-ul ca difuzor Bluetooth, este important să știți că setările și configurațiile Bluetooth nu se sincronizează între mai multe ecrane.

În schimb, dacă vă conectați telefonul la un Echo din casa dvs., dar doriți și să vă conectați ulterior la un alt Echo, va trebui să efectuați din nou procesul de conectare la al doilea ecou. De asemenea, puteți conecta telefonul la o singură ecou la un moment dat.

Le puteți folosi ca interfoane

O caracteristică nouă pentru Echo este Drop In, care de fapt vă permite să apelați un Echo de la altul - indiferent dacă sunt în aceeași casă sau nu. Este o caracteristică excelentă pentru utilizarea la domiciliu cu ecourile dvs. multiple, deoarece le puteți utiliza ca interfoane de fel.

Acest lucru vă permite să comunicați cu un membru al familiei dacă sunteți pe tot parcursul casei unul față de altul - puteți spune copiilor că cina este gata dacă sunt în camerele lor sau chiar spuneți soțului dvs. un mesaj rapid dacă sunt ocupați în garaj. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Lista de cumpărături și de rezolvare sunt sincronizate între ecouri

Pe lângă micile lucruri care sincronizează mai multe ecrane, listele dvs. de cumpărături și de rezolvare sunt distribuite și pe dispozitivele dvs. Echo.

Aceasta înseamnă că, dacă îi spui lui Alexa să adauge un articol în lista ta de cumpărături sau o sarcină în lista de sarcini, se va sincroniza automat cu contul tău Amazon, unde poți apoi să-l accesezi de la oricare dintre dvs. Echos. Puteți chiar să vizualizați lista dvs. de cumpărături în browser-ul web pe site-ul Amazon, precum și în aplicația Alexa (ilustrată mai sus).

După cum puteți vedea, în cea mai mare parte, Echos-urile funcționează independent unul de celălalt, cu excepția lucrurilor pe care le stochează efectiv în cloud, cum ar fi lista dvs. de cumpărături, profilurile gospodăriei și diverse alte setări. Încă mai dorim să existe câteva lucruri care s-ar sincroniza între Echos, cum ar fi cronometrele sau alarmele, dar sunt sigur că Amazon va lărgi din ce în ce mai mult caracteristicile Echo în următorii câțiva ani - probabil că va fi mult așteptat.