If-Koubou

De ce butonul de acasă pe iPhone-ul meu 7 simt ciudat?

De ce butonul de acasă pe iPhone-ul meu 7 simt ciudat? (Cum să)

Dacă tocmai ați cumpărat un iPhone 7, unul dintre primele lucruri pe care le veți observa este că Buttonul de acasă se simte puțin diferit. Butonul de acasă al iPhone 7 nu este ca cel care a venit înainte: nu este chiar un buton real.

Problema cu butonul vechi al casei

Butonul Acasă a fost întotdeauna unul dintre punctele slabe ale iPhone-ului. Atâta timp cât nu v-ați lăsat telefonul și nu ați spart ecranul, acesta a fost deseori primul eșec. Ai putea rezolva problema, dar nu a fost o soluție ideală.

Butonul de acasă a cauzat, de asemenea, o altă problemă: a fost o modalitate prin care apa să intre în telefon. Nu este grozav atunci când dușmanul muritor al tuturor tehnologiilor este apa, sau chiar și mai rău, cafeaua.

Ce sa schimbat cu noul buton Acasă

Pentru iPhone 7, Apple a înlocuit actualul buton Acasă cu o zonă de atingere circulară și o zonă sensibilă cu un scaner de amprente încorporat. Pare identic cu Butoanele de acasă care au venit înainte, dar se simte complet diferit.

Noul buton de acasă nu se mai mișcă fizic. Când o atingi, chiar o atingi. Dar, datorită motorului Taptic, se simte ca și cum ar deprimă. Este ciudat și greu de explicat, dar senzația este ciudată. Motorul Taptic vibrează în mod literal telefonul într-un mod care îl face să se simtă similar cu butonul vechi. Este ușor să uiți că ceva sa schimbat.

Acest lucru este valabil numai atunci când atingeți butonul cu partea conductivă a degetului. Dacă apăsați butonul Acasă cu ceva ce nu se va înregistra ca o atingere, cum ar fi unghia, nu se întâmplă nimic. Acest lucru a fost deosebit de dificil pentru mine să mă obișnuiesc pentru că mi-am folosit unghiile pentru a porni ecranul fără să-mi deblochez telefonul. Același lucru se întâmplă dacă bateria este moartă sau telefonul este oprit; atingerea butonului de acasă nu face nimic.

În timp ce noua senzație este puțin obișnuită, ea are câteva avantaje. În primul rând, Butonul Acasă este acum mult mai greu de rupt. Nu există părți în mișcare care să nu reușească. Zilele de utilizare a unui buton Acasă pe ecran sunt numerotate.

În al doilea rând, iPhone 7 este acum rezistent la apă; are un rating IP67. Aceasta înseamnă că este complet etanș la praf (salut, Burning Man!) Și poate supraviețui până la 30 de minute la o adâncime de apă de 1 metru. În teorie, ar putea supraviețui mult mai mult sau în apă mai adâncă, tocmai nu a fost testată pentru ea.

Dragostea sau urăsc simțul noului buton de acasă, este aici să rămâi (cel puțin până când Apple nu îndeplinește în totalitate Butonul Acasă). S-ar putea să nu aibă același clic mecanic satisfăcător al butonului pe un iPhone mai vechi, dar durabilitatea suplimentară și impermeabilizarea fac pentru el.