If-Koubou

De ce este ecoul meu Amazon clipind galben, roșu sau verde?

De ce este ecoul meu Amazon clipind galben, roșu sau verde? (Cum să)

Tocmai v-ați configurat Amazon Echo și ați observat că inelul din partea de sus face acest lucru galben intermitent. Ce-i cu aia? Iată de ce Echo-ul dvs. ar putea bloca galben, roșu, verde sau albastru.

Echo utilizează culorile intermitente pentru a vă avertiza de diferite lucruri, în funcție de culoare. Din moment ce Echo-ul regulat și Echo-ul nu au un ecran, acesta este singurul mod în care vă pot spune că ceva se întâmplă - în caz contrar, Alexa ar fi trebuit să vă plângă cu voce tare până când nu vă supărați și asta doar nu ar funcționa.

Fiecare dispozitiv Echo are puține poziții diferite de lumină

Echo-ul obișnuit și echo punctul sunt în principiu același dispozitiv, doar în mărimi diferite. Ambele au inelul colorat distinct în partea de sus a dispozitivului. Apoi, e Echo Look, Tap, Show, Plus și Spot și sunt toate dispozitive complet diferite în diferite forme.

Singurul lucru pe care îl au în comun (în afară de a vă lăsa să vorbiți cu Alexa) este că toți au LED-uri colorate care vă ajută să înțelegeți ce se întâmplă. Look-ul are un mini-ring în jurul camerei, Show are o bară LED colorată sub ecran, spotul are un inel colorat în jurul ecranului, iar Tapul are 5 LED-uri care se aprind în culori diferite. Culorile pe care le vedeți (și ce înseamnă acele culori) sunt aceleași pe toate dispozitivele.

Dacă ecoul dvs. clipește sau clipește albastru: Vă ascultă

În mod prestabilit, Echo-ul dvs. nu va avea nici o lumină intermitentă sau pulsând sau intermitentă la tine - doar stă acolo, așteptând să vorbiți cu ea. Există o lumină puternică de putere pe spate, dar asta este singura modalitate de a ști că se află doar la privirea la ea.

Când vorbești cu Alexa, inelul de lumină se trezește și devine albastru. Dacă urmăriți acest lucru, veți vedea că inelul albastru închide cercul și apoi arată un albastru mai deschis pe un segment: acel segment mai ușor este îndreptat în direcția din care vorbiți. Când ați terminat să adresați o întrebare, lumina albastră se rotește în timp ce Alexa se gândește la ceea ce ați spus și pregătește un răspuns.

Dacă ecoul dvs. este intermitent verde: ați primit un apel

Dacă ecoul dvs. este intermitent sau pulsând verde, aveți un apel care vine de la unul dintre persoanele dvs. de contact.

Aceasta face parte din funcția de apel și de mesagerie a Alexa, pe care o puteți utiliza pentru a apela sau chiar a trimite mesaje text persoanelor din lista dvs. de contacte sau pentru a apela doar orice număr de telefon.

Dacă ecoul dvs. clipește sau clipește galben: ați primit e-mail!

Dacă Echo-ul este pulsând galben, înseamnă că ai primit un mesaj în căsuța de e-mail și poți să-l verifici. Cea mai ușoară modalitate de a verifica mesajul și de a dezactiva lumina galbenă intermitentă este aceea de a cere pur și simplu Alexei să vă citească mesajele.

De asemenea, puteți utiliza aplicația Alexa de pe telefon pentru a citi mesajul și lumina galbenă intermitentă ar trebui să dispară.

Dacă ecoul dvs. este roșu solid: microfonul este dezactivat

Dacă apăsați butonul Microfon din partea de sus a ecoului dvs., acesta se stinge microfonul. Alexa arată un inel roșu în timp ce microfonul este dezactivat și nu va putea să asculte sau să răspundă la ceea ce spui.

Dacă doriți ca inelul roșu să dispară, puteți apăsa din nou butonul Microfon din nou pentru a opri mutarea Alexa.

Dacă Echo-ul tău clipește scurt Purple: Modul Nu deranjat este activat

Dacă echo-ul clipește purpuriu la sfârșitul interacțiunii, înseamnă că nu este activată funcția Nu deranjați, care este o caracteristică care vă asigură că nimeni nu vă poate suna sau vă va transmite prin ecou în anumite momente.

Dacă ecoul dvs. clipește sau clipește Orange sau violet: Conectează la Wi-Fi

Nu ar trebui să vedeți foarte des portocaliu și violet. Când Echo-ul dvs. încearcă să se conecteze la rețeaua Wi-Fi în timpul configurării, acesta se rotește o lumină portocalie. Dacă există o problemă cu configurarea rețelei Wi-Fi, veți vedea o lumină violetă rotativă.

Dacă vedeți acest lucru frecvent, aceasta ar putea însemna că există o problemă legată de conectivitatea Wi-Fi și este posibil să doriți să consultați câteva opțiuni pentru a vă îmbunătăți Wi-Fi-ul.

Credit de imagine: Shutterstock