If-Koubou

De ce nu va lăsa Windows să parchez un fișier de 8,6 GB într-un spațiu de 14,7 GB?

De ce nu va lăsa Windows să parchez un fișier de 8,6 GB într-un spațiu de 14,7 GB? (Cum să)

Aveți mai mult decât suficient spațiu disponibil pe un hard disc dat, deci de ce nu puteți să vă parcați fișierul acolo? Citiți mai departe pe măsură ce investigați de ce Windows vă va refuza, chiar dacă există mult spațiu pentru rezervă.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Cititorul super-utilizator BumSkeeter încearcă să-și dea seama de ce nu poate copia un fișier mic într-un disc mai mare. El scrie:

Imaginile [de mai sus] explică bine, dar se pare că Windows nu mă va lăsa să plasez un fișier 8.16 GB .vhd pe o unitate flash cu 14.6 GB de spațiu liber.

Deși mesajul de eroare pe care îl primește nu oferă o mică perspectivă asupra problemei, un utilizator care nu este familiar cu ceea ce este un sistem de fișiere sau cu ce sistem de fișiere este format discul cu care lucrează este puțin ajutor.

Raspunsurile

Contribuitorul SuperUser Darth Android oferă câteva informații:

Problema este că sistemul de fișiere țintă este FAT32, care acceptă numai fișiere de până la 4 GB în dimensiune. Mesajul de eroare nu este foarte clar dacă nu ați mai întâlnit această problemă înainte. Puteți încărca spațiul de 14,6 GB cu mai multe fișiere de 4 GB, dar nici un fișier nu poate fi mai mare de 4 GB. Va trebui să reformatați discul ca NTFS sau exFAT pentru a accepta fișiere mai mari.

Un alt contribuitor Elbekko, vă oferă un memento util că puteți actualiza un disc FAT32 la NTFS fără o reformatare totală:

În plus față de răspunsul lui David Marshall, nu este nevoie să reformați unitatea. Puteți actualiza de la FAT32 la NTFS cuconvertit comanda.

> conversia /? Convertește un volum FAT la NTFS. CONVERT volume / FS: NTFS [/ V] [/ CvtArea: nume fișier] [/ NoSecurity] [/ X] volum Specifică litera unității (urmată de un punct de colon), punct de montare sau nume de volum. / FS: NTFS Specifică faptul că volumul va fi convertit în NTFS. / V Specifică faptul că Convert va fi rulat în modul verbose. / CvtArea: filename Specifică un fișier contiguu din directorul rădăcină care va fi suportul pentru fișierele de sistem NTFS. / NoSecurity Specifică faptul că setările de securitate ale fișierelor și directoarelor convertite permit accesul tuturor utilizatorilor. / X Forțează volumul să dismuleze mai întâi dacă este necesar. Toate mânerele deschise la volum nu vor fi valide.

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentariile. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.