If-Koubou

De ce nu trebuie să cumpărați Star Wars: Battlefront II

De ce nu trebuie să cumpărați Star Wars: Battlefront II (Cum să)

Dacă ați urmărit știrile despre jocurile video în ultimele două săptămâni, probabil că ați auzit de aceștia Războiul secolului: Battlefront II are unele necazuri dentare. EA a revenit pentru a evita controverse, dar suntem aici să spunem: nu căutați.

Problema originală cu Battlefront II

Este tehnic afară astăzi în majoritatea piețelor, o perioadă scurtă de timp deschisă și o perioadă de pre-play pentru abonații EA Access au expus părți extrem de îngrijorătoare ale structurii de bază a jocului. Anume, se pare că se construiește aproape în întregime în jurul microtransacțiilor (achiziții în aplicații, mini-DLC, investiții recente ale jucătorilor etc.), determinând jucătorii să cheltuiască mai mulți bani din lumea reală pentru a obține un avantaj față de adversarii lor. Nu trebuie să plătiți pentru a juca, dar trebuie să plătiți pentru a câștiga.

Desigur, nu trebuie să plătiți pentru a obține acest avantaj. Ați putea juca jocul gratuit, în speranța de a câștiga aceste recompense în cele din urmă. Dar după ce jucătorii timpurii au crâncenat numerele și și-au dat seama că vor dura patruzeci de ore de joc pentru a debloca personaje iconice precum Luke Skywalker și Darth Vader, jucătorii s-au revoltat. EA sa răzgândit, tăind timpul necesar pentru a câștiga acei eroi cu 75% ... dar, de asemenea, reducerea recompenselor pentru finalizarea campaniei pentru un singur jucător cu o sumă egală. Șase de una, jumătate din cealaltă.

Progresia lentă nu a fost singura problemă. Deoarece multe recompense sunt ascunse în cutii de pradă aleatoare, ar trebui să plătiți mii de dolarisau Joaca mii de ore pentru a debloca tot conținutul. Blocurile în modul arcade au însemnat că jucătorii ar putea câștiga doar o sumă limitată din moneda în joc pe zi. Și, bineînțeles, cheltuirea mai multor bani pe cutii de pradă înseamnă avantaje imediate, semi-exclusive față de altele în multiplayer.

Toate aceste idei și structuri sunt împrumutate de la jocurile gratuite și la jocurile mobile și sunt deranjante și insultătoare să vadă de la unul dintre cele mai mari jocuri ale anului de la cea mai mare companie de software pentru jocuri de noroc din lume. Cu toate acestea, nu sunt surprinzătoare. Cu 2017 umplut cu cutie de piot și controversă de microtransacție (a se vedeaUmbra războiului, Destinul 2, Apelul de datorie: Al Doilea Război Mondial, și mai mult sau mai puțin fiecare joc licențiat pro sportiv), mult anticipat Razboiul Stelelor jocul pare a fi paiul care a spart jocul inapoi.

Cum EA a "rezolvat" problema

Bucurați-vă, mulțimi de multiplayeri, căci EA a văzut suferința voastră și a dat seama de strigătul vostru. Ieri dupa-amiaza,Battlefront IIdezvoltatorul DICE (o filială deținută integral de EA) a postat următorul mesaj, susținând că jocul "va dezactiva toate achizițiile în joc".

… deocamdata. Retragerea dintr-un sistem tunat și torturat la microtransacții care nu sunt destul de forte este temporară: dezvoltatorul nu a așteptat până la sfârșitul paragrafului pentru a se asigura că jucătorii știu că achizițiile în joc se vor întoarce după lansarea de astăzi .

Uite, chiar îmi place să mă bazez pe meme de internet pentru a-mi face punctul de vedere, dar nu a existat niciodată un moment mai potrivit pentru utilizarea ei:

De ce ar trebui să stai departe de tine Battlefront II? Oh, lasă-mă să socotesc motivele.

EA vrea acum dvs. de cumpărare

Primele câteva săptămâni de disponibilitate a jocului sunt cele mai importante din punct de vedere al vânzărilor. La fel ca filmele de la Hollywood, achizițiile de jocuri și veniturile au tendința de a se reduce după o lună sau cam așa ceva. Acesta este motivul pentru care editorii au fost atât de nerăbdători să împingă bonusuri premergătoare și ediții speciale, chiar și atunci când tot mai mulți jucători descarcă copii digitale ale jocurilor. O precomandă este banii în bancă.

Deci, dacă îmi veți permite să fiu cinică - și cred că cinismul este justificat aici - EA va spune mai mult sau mai puțin ceva pentru a vă asigura că Battlefront II ca succes la lansare. Microtransacțiile sunt acum în valoare de miliarde de venituri anuale, uneori mai mari decât profitul obținut din vânzările convenționale. Boicotul amenințat al jocului este puțin probabil, însă dacă reușește și (și mai rău) are suficientă presă în masă, investitorii EA vor începe să ia aminte. Tipurile de pe Wall Street ar putea să nu dea două răgazuri cu privire la integritatea mediului de joc, dar dacă văd jucătorii să sară într-o masă, probabil își vor face nemulțumirea cunoscuți în termeni monetari.

Și investitorii nu sunt singurii care trebuie să fie atenți. Ține minte că licența Star Wars este alicență, în cele din urmă deținute și controlate de Disney. Fanii Star Wars au fost deja mai puțin entuziasmați să afle că studioul de jocuri LucasArts, bine apreciat, a fost închis în favoarea unei înțelegeri exclusive cu EA, uciderea mult așteptatăStar Wars 1313proiect. EA a lansat deja, probabil, pe jumătate terminatBattlefront acum doi ani și a închis studiourile Visceral (dezvoltatorii deSpațiu mortjocuri), anulează efectiv un alt jucător single Razboiul Stelelor proiect. În cazul în care Mousefather obține impresia că EA nu este cea mai bună casă pentru proprietatea sa intelectuală și o deplasează în altă parte, linia de jos a editorului ar putea avea un succes masiv. Imprimarea negativă pe scară largă și o campanie Twitter în jurul tagului hashtag "#gambling" care vizează în mod specific Disney ar fi putut lua în considerare decizia EA de a îngheța temporar achizițiile în aplicații.

... și mai mult din banii tăi mai târziu

DICE a promis în esență că actualul sistem de microtransacții pentruBattlefront II se întoarce într-o anumită formă. Cu greu fără precedent. Jocurile majore pe PC și console au adăugat pentru o perioadă de timp microtransacții post-lansare chiar și atunci când editorii sau dezvoltatorii lor au promis să nu PayDay 2, Divizia, și noul club de creație "mini DLC" pentru Bethesda Skyrim și Fallout 4.

Și aceasta este o problemă mai mare decât pare la lansare. În timp ce jocurile de mai sus au fost în general făcute într-o manieră convențională cu microtransacții pe care le-a făcut șuruburi ulterior, nu este cazulBattlefront II.Bazându-se pe experiențele jucători timpurii și pe recenziile critice care vin chiar în timp ce scriu acest articol, EA și DICE au reconstruit anii 2015Battlefrontde la sol, pentru a invita și a încuraja jucătorii să cheltuiască mai mulți bani reali la fiecare pas. Iată câteva fragmente relevante de la recenzia lui Hayden Dingman pe PC Gamer:

Ceea ce cred că ne aduce la focul de gunoi din cameră ... În loc ca progresul tău în joc să fie legat de completarea unui meci, este în schimb legată de cutiile de pradă și "Cartelele Star" conținute în acestea.

... Urasc literalmente totul despre asta. Nu este deloc plăcut să sapi prin meniuri pentru a dota o grămadă de bonusuri asemănătoare pentru fiecare clasă. Nu este distractiv să mori și să vezi că persoana în care ai murit a avut trei cărți de vârf și nu ai avut nici unul. Nu este deloc distractiv să deschideți o cutie de pradă și să obțineți cinci obiecte de gunoi pentru clase pe care nu le jucați sau, mai rău, eroi pe care încă nu le-ați deblocat încă. Nu este deloc distractiv să gestionați "Crafting Parts", o monedă complet separată pe care o obțineți în principal din cutiile de pradă și folosiți pentru a vă actualiza cardurile în versiuni mai bune.

Aceasta. Sucks. Și nu cred că EA o poate rezolva.

Adevărul simplu și trist este acela Battlefront II nu este o eliberare conventionala AAA. Este practic un joc mobil, cu investiția în dezvoltare și prețul total al unui PC cu box și joc de consolă. Acesta este conceput și destinat să fie o sursă constantă de bani pentru EA, sifonând achizițiile de pe jucătorii care doresc cu disperare să câștige modul său multiplayer. este Incaierarea clanurilor cu un buget de opt cifre.

Arată cunoscut?

EA și-a întrerupt schema de bani pentru moment, însă va reveni - structura de bază a jocului ar trebui să fie remapată în întregime pentru ao evita. Și întrucât avantajele randomizate inerente acestei structuri se bazează pe manipularea psihologică și pe clienții "balenelor" în stil cazinou pentru a fi eficienți, EA aproapearesă aducă înapoi un sistem care recompensează jucătorii care plătesc și îi pedepsește pe cei care nu.

Acest joc trebuie să se defecteze

Atitudinea surprinzător de controversată a EA față de avansarea sa în continuă creștere a microtransacțiilor va dura doar atâta timp cât jucătorii stau supărați. În cazul în care jocul se lansează fără niciun fel de scădere considerabilă a vânzărilor, atunci microtransacțiile se vor întoarce și vor face cât mai mulți bani pe care le-au realizat (citiți: sute de milioane de dolari pe un singur titlu), atunci toate acestea vor fi pentru nimic.

Publicul are o memorie scurtă pentru agresiune, iar săptămâna viitoare o altă companie va trage cu siguranță o cascadă anti-consumatoare care va lua binecuvântat o căldură de pe EA și DICE. Este doar fluxul constant de analiză aprofundată aBattlefront II,activată de perioada de previzualizare pe Access EA, care a păstrat o atenție atât de mare pe ea pentru o săptămână solidă. (Puteți să vă pariați pe luptătorul dvs. că următoarea lansare majoră de la EA nu va avea această opțiune.) De exemplu, CEO-ul Take-Dou a spus săptămâna trecută că microtransacțiile vor fi în fiecare joc pe care compania îl face șivedeți că faceți deja clic pe acea poveste, în loc să terminați această poveste.

EA urmărește și la fel și fiecare editor care vede semnele de dolar ori de câte ori folosesc expresia "oportunități recurente de consum."Battlefront IIeste acum mai mult decât doar unul dintre titlurile cu buget mare pentru o lansare de iarnă, a devenit un simbol al oricărei metode pe care industria jocurilor de noroc o folosește pentru a șușa în mod activ acei jucători care sunt încă dispuși să cumpere jocuri la prețuri avantajoase. Chiar dacă credeți că controversa este exagerată (și nu este), dacă jocul continuă să fie un succes de vânzări, va amâna ciocnirea inevitabilă și foarte necesară a creatorului și a consumatorului.

Îmi pare rău pentru imaginile dramatice, darBattlefront IItrebuie să fie o linie în nisip. Jucătorii, în special jucătorii care cumpără titluri mari și strălucitoare în topul cataloagelor majore ale editorilor, trebuie să renunțe la acceptarea încălcării structurilor libere de joc în jocurile premium.

Și, apropo, poți să întorci jocuri la Origine timp de până la douăzeci și patru de ore după cumpărare.

Există alte jocuri pentru a juca

Am înțeles: dragostea luptei multiplayer cu personajele pe care le iubiți de la Star Wars devin vechi și noi este greu de rezistat. Dar, potrivit primului lot de recenzii de presă pentru jocuriBattlefront II,jocul este doar "destul de bun" în cel mai bun caz. Noul sistem de progresie a luptei multiplayer este dezechilibrat (chiar și fără elementele de tip pay-to-win), modul mult mai anticipat pentru un singur jucător este scurt și neinteresant, iar fragmentele mari ale ambelor moduri sunt limitate la lansare pentru a crea hype pentruRazboaie de stele: Ultimul Jediin decembrie.

Aș minți dacă ți-aș spune că jocul nu este distractiv. Siguranțele și sunetele sale autentice de la Star Wars sunt crăpare digitală pentru fanii seriei și există un haos alimentat de adrenalină pentru orice shooter cu mai mulți jucători, cu zeci de oameni reali care să tragă pe ambele părți. Dar, la sfârșitul zilei, aceasta nu este una din acele experiențe transcendente pe care fiecare jucător trebuie să le încerce cel puțin o dată. E oBattlefrontjoc. EA a lansat una acum doi ani și probabil va elibera încă un an de acum doi ani.

Titanfall 2 este încă grozav, iar acum este și murdar ieftin!

Doar lipiți de versiuni majore de AAA, puteți obține rușinea multiplayer și un cadru unic de la propriul EA Câmpul de luptă 1. Vrei un shooter SF cu un singur jucător? Există Titanfall 2, de asemenea de la EA, care este de până la doar douăzeci de dolari pe PC.În starea de spirit pentru lupta spațială, a arcadei sau a simulatorului? ÎncercaStrike Suit ZerosauElite Dangerous, respectiv.

Fraza "votați cu portofelul" este un pic de clișeu, dar a devenit așa pentru un motiv. Numai în acest an, există literalmente mii de noi jocuri AAA și indie care se lovesc de piață și nu vă va lua prea mult timp pentru a găsi unele care nu vă manipulează în mod activ să cheltuiți bani reali pe lucruri false. Jocurile ar putea fi aproape nelimitate, dar timpul tău liber nu este ... și poți să găsești cu siguranță jocuri care să-l cheltuiască pe care nu sunt atât de neplăcute.

La dracu, dacă eștiaveapentru a obține sucurile Războiului Vechi care curg, puțin mai în vârstăBattlefronteste încă foarte viu. Folosește un sistem de progresie mai echilibrat, nu are microtransacții cu plată pentru câștig, și poți lua jocul original și tot conținutul său suplimentar pentru mai puțin decât prețul non-super-special-limitat-deluxe al hobbledBattlefront II. Lipsesc unele dintre noile personaje și vehicule din cele mai recente filme Star Wars, dar dacă tot ce vă doriți este un multiplayer cu ritm rapid stabilit la un scor John Williams, va face bine. Și, în lipsa acestora, există decenii de jocuri Star Wars (unele dintre care sunt foarte bune!) Pe care le puteți prinde.

Licența exclusivă a EA pentru jocurile Star Wars, impulsul de marketing pentru ambeleBattlefront IIșiUltimul Jedi, și plăcile goale ale concesiilor pre-lansare ale DICE sunt toate concepute pentru a te face să te simți ca tinenevoieacest joc. Nu ai și tu absolut nu ai nevoie de microtransacțiile pe care le trage în urma ei. Încearcă să nu-l uiți.

Credite imagine: SwanyPlaysGames