If-Koubou

De ce PC-ul dvs. nu a primit actualizarea aniversării Windows 10 încă și cum să-l obțineți

De ce PC-ul dvs. nu a primit actualizarea aniversării Windows 10 încă și cum să-l obțineți (Cum să)

Windows 10 se presupune că se actualizează automat. Dar s-ar putea să dureze săptămâni sau mai mult pentru o actualizare mare ca Update Anniversary pentru a ajunge la PC. Iată de ce se întâmplă acest lucru și cum să săriți așteptarea.

Ați recent actualizat la Windows 10 sau la actualizarea din noiembrie

Dacă ați recent actualizat PC-ul la Windows 10 sau ați făcut upgrade de la versiunea inițială a Windows 10 la actualizarea Windows 10 noiembrie, nu veți putea trece la actualizarea Aniversare timp de 30 de zile.

Asta pentru că aveți 30 de zile pentru a trece la versiunea anterioară de Windows. În această perioadă, Windows nu va descărca automat și nu va instala Actualitatea de Aniversare sau orice altă construcție nouă majoră.

Pentru a verifica dacă vă aflați în acea perioadă de 30 de zile, accesați Setări> Actualizare și securitate> Recuperare. Dacă vedeți o opțiune "Du-te înapoi la Windows 7", "Du-te înapoi la Windows 8.1" sau "Reveniți la o construire mai devreme" aici, sunteți în acea perioadă de downgrade. Dacă nu vedeți nicio opțiune de a reveni aici, aceasta nu este problema dvs.

Dacă vă aflați în acea perioadă de 30 de zile și doriți să faceți upgrade acum, puteți face acest lucru ștergând "Instalările Windows anterioare" cu aplicația Disk Cleanup. După ce faceți acest lucru, nu veți mai putea trece la versiunea anterioară de Windows 10. Dar puteți verifica din nou actualizările și Windows Update va găsi Update Anniversary, dacă este disponibil pentru hardware-ul PC-ului dvs.

În viitor, aceasta va fi o perioadă de 10 zile. Actualizarea aniversară reduce perioada de retrogradare de la 30 de zile la 10 zile.

PC-ul dvs. este setat la "Defer Upgrades"

Edițiile Professional, Enterprise și Education din Windows 10 - dar nu și ediția Home Windows 10 - includ o opțiune "Defer Upgrades" care pune sistemul Windows 10 pe "sucursala curentă pentru afaceri".

Această opțiune este destinată pentru PC-urile de afaceri care au nevoie de mai multă stabilitate. Acele PC-uri de afaceri nu vor face upgrade până la câteva luni după ce PC-urile de consum au fost modernizate și bug-urile au fost elaborate. Va trebui să așteptați mai multe luni înainte de sosirea actualizării Anniversary dacă aveți această opțiune activată.

Dacă doriți să faceți upgrade cât mai curând posibil, accesați Setări> Actualizare și securitate> Actualizare Windows> Opțiuni avansate și asigurați-vă că opțiunea "Defer Upgrades" este dezactivată.

Microsoft nu oferă actualizarea aniversară pentru hardware-ul tău

Microsoft nu eliberează, de fapt, noi versiuni de Windows 10 toate simultan. Alte companii de software - cum ar fi Apple cu actualizările Mac - adesea doar "flip un switch" și fac actualizarea disponibilă pentru toată lumea deodată. Microsoft nu face acest lucru.

În schimb, Microsoft efectuează o "lansare pe etape" a noilor versiuni de Windows 10, leagăn lent în mai multe PC-uri. Microsoft utilizează toate aceste caracteristici de telemetrie în Windows 10 pentru a detecta dacă există probleme cu hardware sau aplicații specifice. Dacă Microsoft descoperă o problemă la o anumită configurație hardware, ea poate întrerupe lansarea pentru configurația hardware în timp ce pregătește o remediere.

Cu alte cuvinte, s-ar putea să nu fi primit Update Anniversary pe PC-ul dvs., deoarece Microsoft nu a marcat-o ca fiind disponibilă pentru hardware-ul dvs. încă. Acesta nu va apărea în Windows Update până când Microsoft nu alege să-l furnizeze PC-ului. Dacă așteptați, actualizarea Aniversare ar trebui să apară ulterior după ce Microsoft rezolvă unele probleme cu aceasta.

Actualizarea Actualității Windows 10 a avut câteva bug-uri mari, cum ar fi un bug care a rupt milioane de camere web. Este posibil ca Microsoft să încetinească procesul de lansare, astfel încât să poată repara mai multe erori înainte ca actualizarea Aniversării să devină mai larg utilizată.

Cum să obțineți actualizarea aniversară acum

Chiar dacă Windows Update nu poate găsi Update Anniversary deoarece Microsoft nu o oferă pe PC, există încă o modalitate de a obține actualizarea.

Treceți la Setări> Actualizare și securitate> Actualizare Windows> Aflați mai multe sau vizitați pagina web de istoric actualizare Windows 10. Faceți clic aici pe linkul "Obțineți actualizarea aniversară acum" și descărcați instrumentul furnizat de Microsoft.

Rulați Windows 10 Update Assistant și va descărca și instala automat Actualizarea de Aniversare pe PC, chiar dacă nu este oferită în prezent prin Windows Update.

În viitor, pe aceeași pagină Web ar trebui să fie disponibile instrumente pentru a trece rapid la următoarea construcție majoră a Windows 10.