If-Koubou

Vrei să iei riscul și să folosești Windows XP dincolo de aprilie 2014?

Vrei să iei riscul și să folosești Windows XP dincolo de aprilie 2014? (Cum să)

Termenul limită pentru susținerea Windows XP se apropie în fiecare zi, dar mulți oameni și întreprinderi continuă să o folosească. Microsoft este ferm convins că, odată cu lansarea și plecarea din 8 aprilie, nu vor mai exista extensii la sfârșitul duratei de viață, opțiuni de asistență asistată sau actualizări tehnice de conținut online, de orice natură. Având în vedere acest lucru, mulți experți în securitate se așteaptă ca autorii malware să înceapă stocarea exploitărilor și a vulnerabilităților în perioada până la data limită.

Grim Reaper clip art de curtoazie de Clker.com.

Dacă utilizați Windows XP, veți avea o șansă și veți continua să utilizați sistemul de operare după termenul limită? Poate că ați actualizat deja toate sistemele dvs. la versiuni mai noi, dar știți oameni care nu au făcut din mai multe motive? Credeți că toate îngrijorările cu privire la inventatorii de malware care stochează exploatări și vulnerabilități nu sunt altceva decât hype? Te temi de cererile de ajutor de la persoane care refuză să se actualizeze? Împărtășiți-vă gândurile și predicțiile în comentariile!

Puteți afla mai multe despre furtuna de securitate XP așteptată și anunțul oficial al Microsoft despre sfârșitul asistenței prin intermediul link-urilor de mai jos.

Hackerii cash în pe Windows XP de pensionare, exploatați prețurile kit-ului la supratensiuni? [ZDNET News]

Microsoft avertizeaza utilizatorii Windows XP de risc "zero zi pentru totdeauna" [ZDNET News]

Riscul de a rula Windows XP după ce asistența se încheie în aprilie 2014 [Blogul Microsoft TechNet]