If-Koubou

Actualizarea Windows 10 octombrie 2018 este Out Now: Cele mai bune caracteristici și cum se obține

Actualizarea Windows 10 octombrie 2018 este Out Now: Cele mai bune caracteristici și cum se obține (Cum să)

Microsoft a lansat actualizarea Windows 10 din octombrie 2018 pe data de 2 octombrie 2018. Este posibil ca PC-ul dvs. să nu instaleze automat această actualizare pentru câteva săptămâni, dar îl puteți descărca acum pentru a obține cele mai recente funcții imediat.

Cele mai bune caracteristici din actualizarea Windows 10 din octombrie 2018

Actualizarea Windows 10 din octombrie 2018 a fost numită codul Redstone 5 în timpul procesului de dezvoltare a Insider Preview și este, de asemenea, cunoscut sub numele de Windows 10 versiunea 1809. Acesta se concentrează pe caracteristicile pe care le-ar putea utiliza efectiv. Nu există nicio aplicație Paint 3D în stil nou.

Ultima actualizare Windows 10 include o aplicație telefonică care vă permite să trimiteți text de pe PC și să accesați instantaneu fotografii de pe telefonul dvs. pe PC, presupunând că utilizați un telefon Android. Mai puține caracteristici sunt disponibile pentru utilizatorii de iPhone, dar funcția "Continuați pe PC" vă va permite să trimiteți rapid pe PC-ul dvs. linkuri de pe un telefon Android sau iPhone. Sincronizarea notificărilor de la telefoane Android la PC-uri vine în curând.

Microsoft a adăugat, de asemenea, o nouă caracteristică de istoric clipboard pe care o puteți accesa apăsând Windows + V. Acest istoric al clipboard-ului se poate sincroniza între toate PC-urile dvs. și se va sincroniza într-o zi cu tastatura SwiftKey de pe telefon pentru o copiere ușoară a copierii.

Din păcate, caracteristica "Seturi" care a adăugat file la fiecare aplicație din sistemul dvs. a fost eliminată din actualizarea finală și a fost întârziată. Este posibil să apară în următoarea actualizare Windows 10.

File Explorer include acum o temă întunecată, tastatura tactilă este acum "alimentată de SwiftKey", iar noul instrument Snip & Sketch facilitează capturarea și adnotarea capturilor de ecran.

Sub capota, veți găsi mai ușor setările HDR și îmbunătățiri în bandă largă mobilă, detalii despre consumul de energie pentru procesele din Managerul de activități, un cursor rapid pentru a face tot textul mai mare pe ecran și controale mai bune în timp ce proiectați ecranul fără fir.

Microsoft a făcut chiar și o mulțime de îmbunătățiri la Notepad, care pot acum să rezolve terminalele liniei în stil UNIX. Geeks va aprecia noi comenzi rapide de la tastatură pentru copiere și lipire în subsistemul Windows pentru Linux și abilitatea de a lansa rapid o shell Linux direct din File Explorer.

Acestea sunt doar câteva din numeroasele îmbunătățiri și modificări pe care le veți găsi în această actualizare. Consultați analiza noastră detaliată despre tot ce este nou în actualizarea din octombrie 1018 pentru Windows 10 pentru mai multe detalii.

Cum se obține actualizarea Windows 10 din octombrie 2018 acum

Pentru a obține actualizarea, mergeți direct la Setări> Actualizare și securitate> Actualizare Windows pe PC. Faceți clic pe butonul "Verificați pentru actualizări" aici.

Iată cum funcționează acest lucru: Microsoft leagă încet aceste actualizări și Windows 10 așteaptă în mod normal cel puțin câteva săptămâni înainte de a le instala. Dar, dacă faceți clic pe acest buton, Windows 10 știe că doriți actualizarea chiar acum, iar PC-ul dvs. va găsi și instala.

Este posibil ca această actualizare să nu fie disponibilă imediat tuturor, așa că verificați mai târziu astăzi dacă nu se descarcă după ce faceți clic pe buton.

Dacă aceasta nu funcționează, puteți să descărcați și să rulați asistența Microsoft pentru actualizarea Windows 10. Accesați pagina Descărcați Windows 10 și faceți clic pe butonul "Actualizați acum" pentru a descărca asistența. Rulați-l după ce îl descărcați și vă va actualiza sistemul Windows la cea mai recentă actualizare disponibilă.

Dacă aveți o problemă după actualizare, puteți reveni la versiunea anterioară de Windows 10. Această opțiune este disponibilă numai pentru primele zece zile după actualizare, după care Windows va șterge automat fișierele vechi pentru a elibera spațiu.

Credit de imagine: Microsoft, Microsoft