If-Koubou

Windows 7 MS Paint Review

Windows 7 MS Paint Review (Windows 7)

Dacă sunteți o persoană care a creat cu arta pixel arta folosind Paint în Windows XP sau Windows Vista, probabil că veți urî noua vopsea în Windows 7. Chiar dacă noul Paint are unele caracteristici noi și utilizează noul UI Ribbon pe care Microsoft se utilizează în toate produsele Windows și Office, au eliminat și o mulțime de caracteristici prețioase.

În acest articol, voi trece prin unele dintre caracteristicile care au fost eliminate și altele care au fost adăugate. După ce am folosit versiunea mai veche a aplicației Paint și noua versiune, văd cum nou-veniți de la Paint pot găsi noua versiune pentru a fi bine, dar veteranii vor fi destul de dezamăgiți.

Voi scrie, de asemenea, despre modul în care puteți obține vechea versiune de Paint și o puteți utiliza în Windows 7 și o versiune superioară. Dacă doriți doar să faceți acest lucru, săriți la Instalați versiunea veche a Paint în Windows 7/8/10 secțiune.

În primul rând, să aruncăm o privire la diferențele interfeței GUI. După cum puteți vedea din imaginile de mai jos, interfața Windows 7 Paint este complet diferită de versiunea XP și Vista a Paint.

Ce este bun în Windows 7 Paint?

Din păcate, nu există multe aspecte ale vopselei mai noi, care sunt atât de grozave în comparație cu versiunile mai vechi, cu toate acestea, aici este ceea ce am putut veni cu.

Windows 7 Paint are un aspect mai curat și mai modern

În ceea ce privește GUI, noua versiune de Paint cu siguranță arată mai bine. Acest lucru nu înseamnă neapărat că este mai ușor să găsiți instrumentele sau opțiunile dorite, dar interfața este curată și modernă.

Am folosit versiuni mai noi de Office în ultimii ani și am devenit obișnuiți cu interfața cu panglici, deci nu este o afacere mare să vezi butoanele, nu meniurile. De asemenea, Windows 8 și Windows 10 utilizează aceeași interfață pentru panglici pe sistemul de operare, deci totul merge în această direcție.

Din fericire, puteți utiliza CTRL și + pentru a crește dimensiunea grosimii liniei atunci când utilizați diferitele instrumente de desen. În meniul derulant, există doar patru dimensiuni pentru a alege, ceea ce este destul de inutil, deci este esențial să aveți în continuare capacitatea de a ajusta grosimea la orice dimensiune folosind tastele rapide.

Un alt lucru pozitiv este că puteți încă să lipiți un obiect și să utilizați transparența pentru a elimina părțile albe pentru a descoperi ceea ce este dedesubt. Credeam că au scăpat de caracterul de transparență, dar este doar ascuns sub Selectați buton.

Singurele pozitive pe care le pot gândi sunt includerea unor perii și forme. Vopseaua a fost întotdeauna menită a fi o unealtă foarte simplă, deci nu există o mulțime de file, butoane sau opțiuni pentru a începe cu.

Ce este rău în Windows 7 Paint?

O mulțime de lucruri în opinia mea! Cele mai multe dintre aceste plângeri sunt minore, dar toate se adaugă la o experiență foarte frustrant pentru utilizatorii veterani de Paint.

Să începem cu una dintre cele mai mari probleme ale mele: automată anti-aliasing pe tot.

Unii oameni vor iubi această caracteristică, dar o mulțime de oameni o vor urî pur și simplu. Pentru utilizatorii ocazionali, anti-aliasingul face ca totul să arate neted și frumos, dar dacă sunteți un artist grafic, este posibil să nu doriți ca totul să fie înlăturat automat. O opțiune ar fi trebuit adăugată pentru ca aceasta să fie activată sau dezactivată.

Al doilea annoyance: Vopseaua auto-selectează orice linie sau obiect după ce o desenați

În versiunile mai vechi ale aplicației Paint, puteți începe desenarea unei linii și apoi continuați desenarea unei alte linii imediat după eliberarea butonului mouse-ului. Acest lucru a făcut foarte ușor să faceți desen punct-la-punct folosind Paint.

Acum, ori de câte ori trasezi o linie, selectează linia și nu poți continua să desenezi din acel punct. Acest lucru este foarte enervant și face ca desenul în Paint să fie mult mai dificil.

A treia problemă: desenarea culorilor solide cu peria nu funcționează cu găleata cu vopsea

Ceea ce vreau să spun este când desenați culori solide folosind peria și apoi încercați să o umpleți cu o culoare diferită, noua vopsea lasă un contur în jurul cursei periei.

În Windows XP și Vista Paint, nu a fost o problemă. Ați putea umple cursa periei cu o altă culoare și ar umple întregul accident vascular cerebral fără nici o contur. Din nou, o schimbare minoră, dar face o mare diferență pentru anumite tipuri de designeri.

Există o cale în jurul valorii de acest lucru și că este de a folosi instrumentul Creion, tragerea liniei și apoi folosind găleată vopsea. Când folosiți creionul, nu există nici o contur negru.

A patra greșeală: îndepărtarea periilor pixelilor solizi

Dacă ați făcut o mulțime de pixeli prin editarea pixelilor în Paint, versiunea mai veche vă permite să efectuați editări la un nivel de pixel utilizând periile pixelice solide. Acum aveți toate aceste perii mai noi, cum ar fi airbrush, creion, etc, care sunt bine, dar cele mai vechi nu ar fi trebuit să fie eliminate.

Există și alte probleme, dar nu voi pierde prea mult timp. Unele lucruri sunt foarte greu de găsit, în timp ce era evident în versiunile anterioare.

De exemplu, inversarea culorilor în versiunea mai veche a fost ușoară: faceți clic în meniu sau utilizați tasta rapidă. În noua versiune, trebuie să faceți clic dreapta pe obiect și apoi veți vedea opțiunea. Nu este o afacere mare, dar durează ceva timp să te obișnuiești dacă ai venit din versiunea mai veche.

Instalați versiunea veche a Paint în Windows 7/8/10

Dacă puteți trăi cu noua versiune de Paint, atunci felicitări. Dacă nu, ar fi bine să reveniți la versiunea mai veche.

Din fericire, există o modalitate ușoară de a obține vopseaua mai veche în Windows 7 și mai mare. De fapt, există două moduri: descărcați un program sau înlocuiți manual Paint în Windows 7. Prima metodă este mai ușor de sigură și mai puțin riscantă.

Paint XP este standardul vechi MS Paint pe care îl puteți rula pe Windows 7 și Windows 10.

Când executați fișierul EXE, asigurați-vă că faceți clic pe Instalare personalizată apoi debifați software-ul extra junk pe care dorește să-l instaleze.Atâta timp cât faci asta, vei primi doar programul Paint și nimic altceva.

A doua metodă este mai tehnică, dar, din fericire, cineva a scris un tutorial detaliat. Sperăm că una dintre aceste două metode funcționează pentru dvs. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să postați un comentariu. Bucurați-vă!