If-Koubou

Windows Home Server

Windows Home Server (Cum să)

Am testat Windows Home Server (WHS) acum 6 luni. Am crezut că voi scrie câteva lucruri despre acest produs nou de la Microsoft. Practic, WHS este conceput pentru a fi un computer care va sta în dulapul dvs. și va oferi conținut multimedia computerelor și altor gadget-uri geek din jurul casei. Aveți posibilitatea să creați conturi de utilizator, să transmiteți fluxuri muzicale și video și să creați copii de rezervă pe serverul de acasă. Copiii dvs. pot viziona un film pe computer în timp ce ascultați muzica preferată sau invers. Salvarea copiilor fișierelor dvs. este la fel cum ați face la lucru dacă le puneți pe o unitate de rețea.

Există, de asemenea, o caracteristică de backup automată, care va crea backup pentru toate PC-urile dvs. în rețeaua de domiciliu incremental către server. Adăugarea mai mult spațiu pe hard disk este extrem de ușor. Puteți să conectați pur și simplu un hard disk extern USB suplimentar. WHS va adăuga acest lucru la spațiul general de pe serverul dvs. Un lucru pe care trebuie să-l țineți cont este că acea unitate devine o parte a unui întreg. Înseamnă că va deveni parte a spațiului general al serverului și nu o unitate individuală.

Când porniți Windows Home Server Beta 2, există întotdeauna un ecran de pornire Windows Server 2003. Acest lucru se datorează faptului că WHS este construit din tehnologia Sever 2003. Nu sunt sigur dacă veți obține acest lucru în versiunea finală sau nu. Nu este la fel de complex ca Server 2003, deci nu fi prea intimidat. Nu există niciun director Active pentru a vă îngrijora cu WHS. Veți putea administra un server la domiciliu fără a fi nevoie de un IT geek!

În săptămânile viitoare voi adăuga mult mai multe informații despre cum se află pe site. Când Windows Home Server devine oficial disponibil pentru public, veți avea un loc pentru a obține informațiile necesare pentru a începe să o utilizați rapid și eficient!

Mysticgeek's Tech Lingo: USB (Universal Serial Bus) standard pentru a permite periferice plug & play să fie conectate cu ușurință la PC. Un hard disk extern, de exemplu.