If-Koubou

Windows SteadyState returnează PC-ul la Normal

Windows SteadyState returnează PC-ul la Normal (Cum să)

Dacă aveți un computer de acces comun, acesta poate fi agravant atunci când alți utilizatori fac o grămadă de modificări ale setărilor. Astăzi, ne uităm la SteadyState pentru Windows Vista și XP, care vă permite să returnați computerul în starea inițială după o sesiune de utilizator.

Windows SteadyState

Nu numai că SteadyState returnează PC-ul înapoi în starea inițială, dar îl puteți seta pentru a restricționa accesul utilizatorului. Puteți bloca practic orice aspect al computerului, de la programe la site-uri web și multe altele. Desigur, va trebui să fii administratorul și primul lucru pe care trebuie să-l faci este să instalezi driverele curente și actualizările Windows. Apoi, instalați programele și configurați setările pe care doriți să le doriți ca aparatul să fie de fiecare dată când este restaurat. După ce totul este configurat și creați un cont de utilizator diferit, puteți permite publicului să aibă la el. Orice modificări aduse configurației vor fi anulate doar prin repornirea aparatului. Aici aruncăm o privire la SteadyState care rulează pe o mașină Windows XP.

Când instalați SteadyState, va trebui să vă validați copia de Windows cu Genuine Advantage. Dacă nu aveți instrumentul WGA aflat deja pe aparatul dvs., vi se va solicita să îl descărcați și să îl instalați.

Adăugați și restricționați un utilizator nou

Când începe starea SteadyState, veți obține o prezentare generală a setărilor utilizatorului și a setărilor globale ale computerului. Acum începe partea distractivă, puteți face accesul la stricăciunea celor buni, așa cum doriți.

În prima parte a expertului SteadyState, adăugați numele de utilizator, parola și imaginea. Observați că puteți crea utilizatorul pe unitatea de sistem sau o partiție sau unitate alternativă.

În pasul următor veți începe cu setările Generale și veți ajusta timpul pe care utilizatorul îl poate cheltui pe sistem. Asigurați-vă că ați blocat profilul, astfel încât să nu poată face schimbări permanente.

În Restricțiile Windows puteți să le restricționați din mai multe aspecte ale sistemului de operare. Puteți seta restricțiile de la High, Medium, Low, none sau personalizați-le în funcție de nevoile dvs. Puteți ascunde anumite unități de la utilizator, de asemenea, astfel încât acestea să nu poată mizeria cu orice date despre ele.

În Restricții de caracter, puteți bloca accesul la Internet prin intermediul meniurilor și setărilor IE și programelor. Caracteristica interesantă aici este că puteți seta pagina de pornire a utilizatorului și, de asemenea, puteți crea un Whitelist al site-urilor la care vor avea acces.

În secțiunea Block Programe, puteți determina ce programe poate accesa un utilizator.

Protecția Windows pe disc ajută la protejarea setărilor de sistem și a datelor de pe unitatea în care este instalat sistemul de operare. Este dezactivat în mod prestabilit și pentru a-l activa Protejați hard diskul.

În următorul ecran îl puteți activa și pentru a finaliza procesul este necesară o repornire.

După repornire, puteți alege un nivel de protecție al discului de a elimina întotdeauna modificările, de a le păstra temporar sau de a permite toate modificările.

Puteți schimba dimensiunea fișierului cache dacă aveți nevoie pentru a elibera spațiu pe disc. Cantitatea minimă de spațiu pe care o puteți utiliza este de 2 GB.

Programați actualizările Windows și alte actualizări ale programului. De asemenea, puteți utiliza propriul script pentru a programa un timp.

A obține acest lucru pentru a lucra în Windows 7 este destul de complicat. Am instalat-o folosind modul de compatibilitate pe Windows 7 pe 32 de biți, dar nu totul a funcționat. Chiar acum nu văd nici un sprijin oficial pentru asta. Ei aveau de gând să includă o caracteristică similară, dar au fost eliminați. Dacă totuși aveți încă o mașină publică XP sau Vista, aceasta este încă o alegere excelentă.

Concluzie

Acesta este un program minunat pentru un computer public, la o cafenea, la o școală, la o bibliotecă sau doar la păstrarea celorlalți tineri. Funcționează oficial cu XP și Vista ... Poate că unii dintre voi au reușit să lucreze pe Windows 7? Lăsați un comentariu și spuneți-ne.

Descărcați SteadyState