If-Koubou

WinX DVD Ripper Platinum V8.5.0 Licență gratuită Giveaway [Sponsorizat]

WinX DVD Ripper Platinum V8.5.0 Licență gratuită Giveaway [Sponsorizat] (Cum să)

Industria DVD-urilor este în scădere, ceea ce se poate vedea din scăderea drastică a abonaților Netflix DVD. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor sunt cu adevărat preocupați de posesia lor de filme și muzică pe care o cumpără. Pentru ei, numai dacă primesc un disc fizic umplut cu mediul dorit, îl dețin efectiv. Între timp, aceștia doresc și o copie digitală pentru redarea flexibilă sau alte motive bune. În loc să le cumpărați omologii digitali, unii ar prefera să riponeze direct copii de pe DVD-uri.

O astfel de solicitare aparent slabă, dar solidă pentru ripping DVD-ul a inspirat Digiarty să-și perfecționeze în mod constant pe WinX DVD Ripper Platinum în ultimii ani. Acest program este cel mai puternic DVD ripper cu capacitatea de neegalat de a converti DVD-urile acasă și strict criptate la toate formatele populare la viteză mare.

Vizitați această pagină pentru a obține o licență FULL gratuit (cu timp limitat) >>

Între timp, Digiarty oferă o reducere uriașă pe pachetul software media all-in-one care facilitează riparea DVD-urilor, copierea DVD-urilor în format DVD, descărcarea media, convertirea video și redarea.

Aflați mai multe despre pachetul de software media multifuncțional >>

Ce este WinX DVD Ripper Platinum?

WinX DVD Ripper Platinum este un software bazat pe Windows capabil să convertească conținutul de pe DVD în formate digitale. De la debutul său în 2009, WinX a fost adesea intimat de alții, în designul interfeței cu utilizatorul, al caracteristicilor și chiar al marketingului. În ciuda acestui fapt, Digiarty rămâne mereu înainte, păstrând tot timpul WinX DVD Ripper Platinum în poziția de top din domeniu. Și, este în continuare ridicat după upgrade la versiunea 8.5.0. În această nouă ediție, accelerarea hardware este adăugată pentru a utiliza Intel QSV și NVIDIA (CUDA) NVENC, amplificând astfel procesul de conversie DVD cu până la 32x mai rapid în timp real. Este, de asemenea, reconstruit cu un nou mecanism de analiză a titlului DVD-ului, ceea ce îl face cel mai puternic pentru riparea DVD-urilor cu 99 de titluri, a DVD-urilor de antrenament și a DVD-urilor deteriorate.

Despre Oferta:

Cu câteva zile în urmă, Digiarty a ținut un dărci de WinX DVD Ripper Platinum V8.5.0 pe "Giveaway of the Day" (cunoscut sub numele de GOTD), un popular site de distribuție software licențiat gratuit. Cu toate acestea, un număr mare de persoane nu au reușit să înscrie o licență gratuită, probabil datorită faptului că programul de instalare GOTD este incompatibil cu anumite programe antivirus.

Din fericire, vine o nouă șansă de a obține licență gratuită! Digiarty lansează o ofertă oficială de WinX DVD Ripper Platinum V8.5.0 - cea mai nouă versiune, ca remediu. Timpul este limitat. Începeți acum și scoateți un DVD profesionist pentru Windows 10, 8, 7 și mai jos, fără nici un ban.

O privire la WinX DVD Ripper Platinum V8.5.0

În luna martie, acest convertor DVD de top nu trece prin două actualizări descoperite:

Primul rafinament anunță suportul complet pentru noile DVD-uri, DVD-uri cu 99 de titluri, DVD-uri pentru antrenament și DVD-uri japoneze. Aceste DVD-uri sunt greu de rezolvat pentru aproape toate rippers DVD de pe piață. Dar Digiarty preia conducerea în uciderea lor. Reconstruie mecanismul de verificare a titlului DVD-ului, având ca scop detectarea titlului DVD-ului corect pe acele DVD-uri, pentru o mai bună decupare a DVD-urilor. Digiarty a reușit. În plus, acesta adaugă suportul pentru sistemele de fișiere DVD noi (ISO), care acoperă sistemul de fișiere ISO 9600 (Sistemul de fișiere cu disc compact), sistemul non-UDF (Universal Disk Format) și așa mai departe. Ulterior, unele DVD-uri japoneze pot fi rupte fără probleme. Puteți citi mai multe sfaturi despre extragerea DVD-urilor cu 99 de titluri.

Și al doilea merge la adăugarea de accelerare hardware, care este deja menționat mai sus. În mod specific, această tehnologie utilizează Intel QSV și NVIDIA (CUDA) NVENC pe computerele utilizatorilor pentru a accelera viteza de conversie DVD. Testele arată că viteza DVD-ului la MP4 (H.264) poate atinge acum până la 500 FPS, cu această tehnologie aplicată. Adică, un film DVD cu lungime lungă poate fi convertit în MP4 în numai 5 minute, 2 ori mai rapid decât tehnicile anterioare. Până în prezent, WinX DVD Ripper Platinum a fost armat cu accelerare hardware GPU / CPU, cu procesor Multi-core CPU (până la 8 nuclee), Super Encode Engine bazat pe MMX-SSE & 3DNow! și tehnologia cu filetări hibride. Toate aceste tehnici sunt folosite pentru a garanta viteza rapidă de ripare a DVD-urilor. Acest articol introduce misterul MP4 și ghidurile aferente despre riparea DVD-ului la MP4.

Acum, obțineți un cod de licență gratuit pentru WinX DVD Ripper Platinum V8.5.0, dacă doriți să creați copii de rezervă ale DVD-urilor în formate digitale (MP4, AVI, WMV, MOV etc.) sau dispozitive (Apple iPhone, iPad, Android Samsung, Huawei , Foc Kindle, Windows Phone, Sony, etc).

Vizitați această pagină pentru a obține o licență FULL gratuit (cu timp limitat) >>

Ultimul lucru, nu este legal să rip DVD-urile protejate prin copiere în unele țări. Deci, v-ați sugerat să vă referiți în prealabil la legile privind drepturile de autor ale DVD-urilor în țara dvs. și să nu distribuiți copii DVD pentru uz comercial.