If-Koubou

Winx DVD Ripper V8.8.0 ridică bara pe DVD Ripping Speed Șansa de a obține o licență completă [Sponsorizat]

Winx DVD Ripper V8.8.0 ridică bara pe DVD Ripping Speed Șansa de a obține o licență completă [Sponsorizat] (Cum să)

Un fost angajat al Netflix vă poate frustra, spunând CNBC că afacerea DVD a lui Netflix va dispărea după 2025. Dar băieții de la Digiarty Software, una dintre cele mai importante companii de software multimedia specializate în divertisment audio personal, vă sfătuiesc să trăiți în prezent vă cu o nouă actualizare de software pentru DVD ripper.

Digiarty și-a concentrat mereu eforturile asupra celor care se ocupă cel mai mult de cei care se ocupă de DVD-uri, echilibrându-se cu o funcționare rapidă și o calitate a producției de încredere. De aceea, WinX DVD Ripper devine un produs de cinci stele, ajutând colecționarii de DVD-uri să copieze cu succes milioane de DVD-uri cu succes din 2006.

În urmă cu un an, a avut parte de un upgrade major pentru accelerarea accelerației hardware a CPU (Intel Quick Sync Video) și GPU (Nvidia CUDA / NVENC), îmbunătățind conversia DVD-urilor cu până la 32 de ori mai rapid în timp real. Veste bună aici din nou! New-născut WinX DVD Ripper V8.8.0 a împins granița accelerației hardware tradiționale și devine primul și singurul care cuprinde "accelerația hardware-nivel 3" (3 niveluri vor fi explicate mai târziu).

Prin descărcarea întregii procesări software la decodor hardware și codificator, acesta atinge o viteză revoluționară și fără egal. Cu acest suport de nivel 1, puteți transfera orice discuri clasice sau noi la 350 de profile (MP4, H.264, AVI, WMV, iPhone, inclusiv Samsung) sau 1: 1 înapoi la home theater NAS într-o clipă.

Citiți de ce aveți nevoie de un ripper DVD accelerat hardware pentru a gestiona conversia de pe disc la digital.

Software Giveaway pentru obținerea unei licențe complete

Păstrarea de Paști a lui Digiarty se întâmplă acum ca un incendiu rău. Când sărbătoresc vacanța cu familia, nu uitați să vă alăturați ofertei înainte de 4 aprilielea pentru a pătrunde pe versiunea gratuită a noului WinX DVD Ripper V8.8.0 cu toate caracteristicile deschise.

Dar versiunea giveaway cade în afara upgrade-ului pe viață. Dacă doriți să dețineți acest ripper tech savvy cu serviciul de actualizare gratuită, ați putea să-l cumpărați chiar pe pagina de pariuri de Paști cu suport gratuit pe tot parcursul vieții și cu garanție de 30 de zile de returnare a banilor. Obțineți vânzări de vacanță de Paște DVD / Video pentru a economisi 65% din preț.

Trei puncte veți beneficia de acest DVD Ripper accelerat hardware

  1. După cum sugerează și numele, accelerarea hardware provoacă crescând în viteza de ripare DVD. Nu te îndoi de asta. Deoarece redarea hardware-ului, fie prin procesor de uz general sau placă grafică mai specializată, are avantajul de performanță față de software, deoarece a fost inventat computerul.
  2. Orice alte beneficii încă? Desigur, există. Pentru un lucru, DVD ripper accelerat hardware reduce consumul de procesoare și scurgerea bateriei, ajutând la protecția hardware-ului și prelungirea duratei de viață a computerului.
  3. Pentru altul, o dată ce software-ul DVD ripper consumă CPU minim, ești libere la orice altceva fără probleme cum ar fi vizionarea de videoclipuri, jocurile sau realizarea de afaceri. Trebuie să rețineți că cei care mănâncă CPU până la 80% -90% în timpul procesului de transcodare sunt de facto falsificatori acceleratori hardware.

Mai multe despre 3 niveluri de accelerații hardware

Unii dintre voi trebuie să vă confundați cu accelerația hardware de nivel 3 menționată mai sus. În primul rând, aruncăm o privire la cele 3 proceduri ale unei călătorii DVD-video: decodarea discului (pasul 1) -> procesarea conținutului video (pasul 2) -> codarea video (pasul 3). Utilizarea accelerației hardware pe software le clasifică în 3 nivele:

Nivelul-1 accelerator de hard disk DVD utilizează numai codificatorul hardware pentru a reduce timpul de procesare.

Level 2 ripper cooperează atât cu decodorul hardware cât și cu encoder-ul pentru a economisi mai mult timp.

Nivelul 3 trece toate procesele de decodare, procesare și codare video DVD pe hardware pentru a atinge viteza maximă.

Nu există nicio ierarhie înainte de apariția programului WinX DVD Ripper v8.8.0, deoarece toate discurile DVD cu suport pentru accelerarea hardware pot utiliza numai encoder hardware. În timp ce WinX ignoră un nivel de accelerare hardware, se deplasează până la nivelul 3 prin codul algoritmului inovativ nou. În comparație cu ripperul DVD cu accelerare hardware de nivel 1, dispozitivul de tăiere de nivel 3 permite viteza de cel puțin 50%. Desigur, acesta variază de la performanța dvs. hardware, în special la unitatea de procesare grafică.

Sunteți merită acest Expert DVD Ripper

WinX DVD Ripper V8.8.0 este un program bine rotunjit, cu viteză de transfer DVD neegalat și echilibru perfect între calitatea și dimensiunea video, prin utilizarea celui mai performant accelerator hardware, Super Encode Engine bazat pe procesorul MMX-SSE & 3DNow! și tehnologia cu filetări hiper. Pentru a vă salva timpul, vi se recomandă să urmați setările implicite specificate de inginerul profesionist de software. Și ultimul cuvânt de precauție, ar trebui să verificați legile privind drepturile de autor pentru DVD-uri în țările dvs. înainte de a extrage DVD-urile comerciale.