If-Koubou

WinX DVD Ripper Xmas Giveaway și Amazon eGift Card Contest [Sponsorizat]

WinX DVD Ripper Xmas Giveaway și Amazon eGift Card Contest [Sponsorizat] (Cum să)

Crăciunul este chiar la colț și magazinele online sunt blestemate cu o activitate de promovare festivă.

Ați achiziționat toate lucrurile dorite? Dacă obțineți software-ul pentru a digitiza colecțiile de DVD-uri este încă pe lista dvs. de dorințe, apuca o copie gratuită de WinX DVD Ripper pe Digiarty's 2017 giveaway de Crăciun acum înainte de a fi prea târziu.

WinX DVD Ripper Giveaway

Ultimul lucru pe care doriți să îl vedeți este că discurile dvs prețioase se zgâria, rupte sau se pierd și de aceea instrumentul de backup DVD este o necesitate. Din fericire pentru tine, Digiarty isi organizeaza cea de-a 11-a aniversare anuala de Craciun cu WinX DVD Ripper Platinum (serviciu estimat la 59.95 dolari). Funcționează exact la fel ca versiunea completă, dar fără actualizare gratuită pe toată durata vieții. În plus, un pachet special de $ 44.95 (original 164.95 dolari), inclusiv DVD ripper, DVD cloner, convertor video și manager de fișiere iOS, se află pe oferta Xmas pentru persoanele care au nevoie de un set media all-in-one. Evenimentul este deja activ și se va încheia la 27 decembrie. Scoateți degetul și faceți o mutare.

Descărcați o copie gratuită de WinX DVD Ripper (Giveaway)

Amazon eGift Card Contest

În plus față de oferta tradițională și reduceri Xmas, Digiarty oferă un nou premiu de această dată prin concurs. Total 200 de carduri Amazon eGift vor fi acordate celor 5 câștigători norocoși. Regula este simplă. Doar trimiteți o adresă de e-mail a dvs. pentru a primi un cod unic de concurs. Câștigătorii vor fi selectați prin serviciul Random Picker, un serviciu independent pentru remizele nereglementate.

Încearcă să câștigi norocul pentru a câștiga Amazon eGift Card

WinX DVD Ripper Platinum Capabilități

Digitizarea DVD-ului este opțiunea cea mai preferată de a proteja conținutul DVD-ului și de a face redarea mai ușor. Și WinX DVD Ripper vă ajută să jucați-l ca un pro într-un mod simplu, indiferent dacă sunteți utilizatori la nivel de intrare sau rippers cu experiență.

Pe partea de decodare, WinX DVD Ripper Platinum este cel mai puternic pentru DVD-ul cu 99 de titluri. Exemple de crashing DVD ripper cauzate de erori de decodare sunt peste tot online. Este greu să decodezi un DVD strict criptat, care totuși este o briză pentru WinX DVD Ripper Platinum. Cu doar un singur clic, elimină protecția împotriva copierii, decodifică conținutul DVD și identifică rapid titlul potrivit. Este posibil să nu fiți conștienți nici de acest proces.

Codarea este relativ mai complexă, dar WinX DVD Ripper o face rapid. Construit cu un motor de codare unic și accelerare hardware, aceasta maximizează viteza de ripare a DVD-ului la 300-500 FPS, ceea ce înseamnă că DVD-ul cu lungime de până la MP4 (H.264) durează doar aproximativ 5 minute. Și, bineînțeles, există o listă lungă de ieșire pentru a alege, de la formate video MP4, AVI, WMV, etc la dispozitive iPhone (X / 8/7), iPad, Android, TV și multe altele.

Cum de a digitiza DVD-ul

WinX DVD Ripper Platinum funcționează pe Windows 10, Windows 8/7, Vista, XP, etc. (Faceți clic pentru a comuta la versiunea Mac, dacă este necesar). Următorul este un test de ripping DVD la MP4.

  1. Faceți clic pe butonul Disc de pe bara de instrumente pentru a încărca conținutul DVD-ului sursă.
  2. Găsiți profilul general în fereastra Profile de ieșire și selectați MP4 Video (recomandat).
  3. Apăsați butonul RUN pentru a porni procesul de decupare.

Cu excepția extragerii DVD-urilor în format video, WinX DVD Ripper oferă, de asemenea, moduri de copiere 1: 1 pentru a clona DVD-ul în folderul ISO și TS fără pierderi de calitate. În plus, opțiunile de editare bogate și setările avansate flexibile, este într-adevăr un instrument de excelență pentru ripping DVD. Încă o dată, nu pierdeți șansa de a vă alătura lui Xmas giveaway și a obține o copie liberă.

Rețineți că riparea DVD-ului nu este permisă în toate țările. Consultați legile locale privind drepturile de autor și ripați DVD-ul numai pentru uz personal.