If-Koubou

Cabluri de securitate cu fir împotriva camelor Wi-Fi: Ce ar trebui să cumpărați?

Cabluri de securitate cu fir împotriva camelor Wi-Fi: Ce ar trebui să cumpărați? (Cum să)

Există atât de multe opțiuni de a alege atunci când vine vorba de camerele de securitate de acasă. Cele mai multe, însă, se încadrează în una din cele două categorii: camere Wi-Fi ușor de instalat (cum ar fi Nest Cam) și sisteme de supraveghere prin cablu care vin cu o cutie DVR și o mână de camere.

Ambele categorii au propriile avantaje și dezavantaje, dar ar putea fi mai potrivită nevoilor dvs. decât celelalte. Să ne uităm la unele dintre avantajele și dezavantajele fiecăruia, și când cineva ar putea fi mai potrivit decât celălalt pentru tine.

Camerele Wi-Fi sunt mai ușor de instalat

Cu cele mai multe camere Wi-Fi (cum ar fi Nest Cam, Canary și nenumărate altele), procesul de instalare și configurare este la fel de ușor ca acesta. Tot ce trebuie să faceți este să puneți aparatul undeva, să îl conectați, să îl conectați la Wi-Fi și să ieșiți la curse.

Sistemele de camere cu fir nu sunt chiar aproape de a fi ușor de instalat. În primul rând, trebuie să le montați pe o suprafață folosind șuruburi, apoi să trageți fire prin pereți și mansarde, astfel încât să se poată conecta la caseta DVR, care deține toate înregistrările.

Având în vedere acest lucru, s-ar putea să vă întrebați de ce cineva ar opta pentru un sistem cu fir - dar există unele avantaje clare.

Camerele cu fir sunt mai fiabile

Cel mai mare beneficiu al unui sistem de camere cu hard-wire este faptul că de obicei este mult mai sigur decât utilizarea unor camere video Wi-Fi.

Camerele Wi-Fi se bazează pe o conexiune fără fir, care poate sa să fie fiabil, dar, de cele mai multe ori, videoclipul se va deranja, va rămâne sau va îngheța în anumite momente. În plus, cu cât aveți mai mult camera dvs. Wi-Fi amplasată departe de router, cu atât apar mai multe probleme.

Cu o configurație a camerei cu fir, rareori există un moment în care feed-ul video scade în calitate, glitches sau lags. În schimb, veți obține un flux video constant care să păstreze aceeași calitate înaltă 24/7.

De obicei, trebuie să plătiți mai mult pentru funcțiile Full Wi-Fi Cam

Unele camere video Wi-Fi oferă o experiență complet fără abonament, însă o mare parte dintre ele necesită plata unei taxe lunare sau anuale pentru a avea acces la toate funcțiile, inclusiv posibilitatea de a salva înregistrări video pentru a le vedea mai târziu .

Utilizatorii Nest Cam, de exemplu, se pot abona la Nest Aware, care permite camerei să salveze înregistrări video de fiecare dată când este detectată mișcarea și să le stocheze timp de o lună întreagă. Fără aceasta, ați putea vedea doar instantanee de mișcare, iar acestea sunt salvate doar trei ore.

Canarul Wi-Fi de la Canary este un pic mai bun, economisind înregistrări video efective timp de până la 24 de ore fără abonament.

Cu un sistem de camere cu fir, nu este nevoie să plătiți pentru un abonament lunar sau anual. Veți obține în continuare înregistrări non-stop cu capacitatea de a vizualiza înregistrările anterioare ori de câte ori doriți, deoarece acestea sunt toate stocate într-o cutie din casa dvs.

Cu toate acestea, veți fi limitat de unitatea pe care stocați aceste videoclipuri. Cele mai multe setări de camere cu fir vor stoca imagini video în jur de 7-14 zile. Acest lucru este suficient pentru a privi înapoi la un eveniment și a-l salva definitiv dacă este necesar, dar nu se potrivește cu perioada de timp de 30 de zile a lui Nest.

Camerele Wi-Fi oferă o interfață ușor de utilizat

Acest tip de relații se referă la primul punct pe care l-am acoperit, dar camelele Wi-Fi au, de obicei, o interfață simplă, care facilitează configurarea și navigarea prin meniuri. La urma urmei, majoritatea camelor Wi-Fi sunt orientate spre consumatorul mediu.

Interfața pe cele mai multe sisteme de camere cu fir nu este, de obicei, destul de prietenoasă. Nu sunt greu de ghicit, dar uneori vin cu câteva caracteristici avansate pe care mulți utilizatori novici nu le știu nimic. În general, interfața cu utilizatorul este un pic mai complicată decât ceea ce ați găsi cu o cameră Wi-Fi.

Cu toate acestea, aceste setări avansate vă permit să faceți o mulțime de lucruri pe care nu le puteți face cu o cameră Wi-Fi, cum ar fi schimbarea luminozității, contrastului, saturației și a multor videoclipuri.

Camerele cu fir pot fi utilizate complet offline

Dacă sunteți gung-ho despre intimitate și securitate, nu sunteți singuri. Când vine vorba de instalarea camerelor de securitate în jurul casei dvs., există o preocupare foarte reală cu privire la camerele Wi-Fi. Trebuie să le conectați la internet pentru a le folosi - nu există nici o cale în jurul lor.

Cu sisteme cu camere cu fir, totusi, nu nevoie pentru a le conecta la internet. Ele pot funcționa independent de rețeaua dvs. și fără nici un acces la lumea exterioară, ceea ce este minunat dacă doriți ca sistemul dvs. de cameră să fie la fel de nestingherit posibil.

Desigur, dacă nu ai conectat sistemul de securitate la internet, înseamnă că nu vei putea vedea fluxul video al camerei în timp ce te afli departe de casă. Veți avea nevoie să cântăriți ceea ce este mai important pentru dvs. - acces sau confidențialitate.

Camerele Wi-Fi utilizează lățimea de bandă

Deoarece se bazează pe conexiunea dvs. la rețea și pe internet pentru a înregistra videoclipuri și a oferi vizionări la distanță când sunteți departe de casă, camerele Wi-Fi au un impact asupra lățimii de bandă a rețelei dvs. și a datelor dvs. de utilizare a internetului.

Camera Nest este capabilă să utilizeze până la 380 GB de date pe lună, ceea ce ar putea depăși cu ușurință plafonul de lățime de bandă lunară dacă furnizorul dvs. de servicii de internet aplică unul.

Cu un sistem cu fir, toate înregistrările video ar fi pur și simplu trimise la DVR, iar lățimea de bandă se va obișnui doar dacă ar fi trebuit să scoateți alimentarea video live de la distanță.

Sistemele cu cameră cu fir pot fi mai puțin costisitoare

Camerele Wi-Fi au o calitate decentă, dar nu sunt comparate cu sistemele cu fir care apar de obicei cu o mână de camere. Dacă aveți nevoie de mai multe camere, costul pe cameră este, de obicei, mai ieftin cu sistemele de camere cu fir.

Puteți obține o setare cu mai multe camere pentru destul de ieftine (EZVIZ le vinde la prețuri mici de 200 $) și apoi adăugați pe camerele de luat vederi în viitor, pentru fiecare 100 $ fiecare.

Desigur, dacă căutați o calitate superioară, veți plăti macar $ 500 - $ 600 pentru un sistem de supraveghere prin cablu cu mai multe camere. Dar chiar dacă ați cumpărat o mână de camere Wi-Fi pentru a le împrăștia în jurul casei, costul ar fi scăzut, în special având în vedere că cele patru camioane Nest ar costa 800 $ - poate 600 $ dacă le-ați cumpărat la un preț bun de vânzare. Și asta este fără taxa de abonament pentru Nest Aware 100 $ / an.

Ce este mai bun pentru tine?

Când vine vorba de acest lucru, motivul principal pentru a merge pe traseul cam-ului Wi-Fi este pentru o instalare ușoară și o interfață de utilizator simplă. Dacă sunteți un novice atunci când vine vorba de tehnologie, cams Wi-Fi oferă o modalitate simplă de a obține un set suplimentar de ochi pe casa ta. Celălalt motiv major pentru a opta pentru Wi-Fi este dacă închiriați o locuință unde cablurile care rulează peste tot pentru un sistem de camere cu fir nu se află în carduri.

În caz contrar, sistemele de camere cu fir sunt mult mai fiabile și nu trebuie să fie conectate deloc la rețeaua dvs. Da, ei au nevoie de ceva timp pentru a instala și aranja, dar este unul dintre acele cazuri în care efortul suplimentar este în valoare de 100%. Veți obține o fiabilitate mai bună și nu va trebui să sacrificați lățimea de bandă a internetului pentru salvarea videoclipurilor.

Tu poate sa (cum ar fi această cameră Foscam) care nu trebuie să fie conectate la internet (spre deosebire de alte camere Wi-Fi precum Nest Cam), dar acestea necesită de obicei software terță parte pentru a le gestiona (cum ar fi Blue Iris sau Sighthound), așa că poate fi un pic mai dificil de configurat dacă sunteți un novice. În plus, ei încă nu vor fi la fel de fiabili ca o configurație cu fir. Dar dacă căutați ceva mai mult între ele, este și o opțiune.