If-Koubou

Cu 1 miliard de opinii atît de departe, noi ne mișcăm cum să mergem mai departe

Cu 1 miliard de opinii atît de departe, noi ne mișcăm cum să mergem mai departe (Cum să)

La nouă ani de la lansarea How-To Geek, am oferit cititorilor 1 miliarde de vizualizări. Iată povestea (scurtă) a modului în care am făcut-o și cum vom lua lucrurile la nivelul următor. Spoiler: am angajat un nou redactor-șef minunat.

În cazul în care nu știți cine sunt, numele meu este Lowell Heddings, iar eu sunt fondatorul, proprietarul, administratorul serverului, programatorul și actualul redactor-șef al How-To Geek.

Cum-To Geek a parcurs o cale lungă

Povestea noastra incepe in toamna anului 2006, in singura zi in care am aparut vreodata la serviciul meu de programare devreme. Încercam să-mi dau seama cum să configurez ceva în Windows și articolul de ajutor Microsoft pe care îl citesc era atât de groaznic încât m-am gândit la mine: "De ce nu au doar o imagine a ceea ce ar trebui să arate? Aș putea face o treabă mai bună decât asta! "

Zece minute de brainstorming mai târziu, am înregistrat howtogeek.com, am creat un site WordPress rapid și am petrecut restul zilei în scris articole. Sigla sa bazat pe un desen din liceu pe care l-am scanat cu câteva săptămâni înainte. Am adăugat câteva anunțuri la pagină și am uitat imediat despre tot.

Câteva zile mai târziu mi-am amintit și m-am dus să verific dacă am făcut bani. Imaginați-mi surpriza când am făcut 2 dolari în doar câteva zile.

Acest lucru, mi-am spus eu, este ceea ce am de gând să fac cu viața mea.

Succesul nostru de peste noapte a durat 9 ani

Construirea unui site fără finanțare de la oameni bogați este greu. Au trecut multe luni de zile în care am lucrat 20 de ore în fiecare zi, scriind articole înainte de a merge la slujba mea de zi și apoi să stau toată noaptea cu articole de scris. Am avut acces la beta-ul Windows Vista și a fost atât de enervant încât am avut o bogată varietate de idei de articole pentru a lucra. Până când a fost lansat Windows Vista, How-To Geek a fost singurul site de pe Internet, cu nu numai un set complet de articole despre cum să remedieze toate deranjamentele, ci și singurul care avea poze pentru a merge împreună cu ei.

În câteva zile de la lansarea Windows Vista am trecut de la câteva mii de vizionări pe zi la zeci de mii în fiecare zi, iar reputația noastră ca site de ajutor a fost solidificată. De acolo tendința continua să meargă ... încet, dar sigur. Am făcut o mulțime de greșeli de-a lungul drumului (nu ne amintim pe cineva productiv Geek sau pe blog-ul "Cum-Pentru a Geek"?) Și am avut o mulțime de succes (Geek Trivia și newsletter-ul nostru de e-mail).

1 miliard de afișări de pagină în 9 ani. Nu-i rău.

Aceste zile văd rezultatul muncii atît de dure de atâta timp: 20 de milioane de vizitatori unici în fiecare lună și sute de mii de oameni s-au înscris la site, fie pe RSS, Facebook, Twitter, fie prin newsletter-ul nostru de e-mail. Am mers de pe acest site fiind hobby-ul meu de a fi o afacere de succes cu opt angajați cu normă întreagă și o mulțime de liber profesioniști. Am văzut că concurenții vin și pleacă și am continuat.

Am avut 1 miliard de vizualizări de pagini de când am început, ceea ce reprezintă o piatră de hotar incredibilă, dar este doar începutul.

Durerile crescânde sunt grele

Când am început singurele lucruri pe care le-am acoperit cu adevărat erau Windows și Linux, și era mult mai ușor să păstrăm tehnologia. De-a lungul anilor tehnologia sa schimbat dramatic - lumea este mobilă acum - și cu aceste schimbări a apărut o explozie în ceea ce avem nevoie pentru a acoperi pentru a fi un site tech interes general. Acum trebuie să acoperim iOS, Android, Windows, OS X, Smarthome, aplicații, servicii și multe altele.

Din moment ce sunt CEO, administrator de server, programator și, de asemenea, redactorul-șef, mă întind prea mult subțire pentru a pune accentul în cazul în care trebuie să fie: Despre tine, cititorul și ce vrei noi să scriem despre. Nu am timp să-i ofer scriitorilor feedback-ul și direcția pe care mi-au cerut-o și nu am energia să-mi dau seama de tehnologia pe care am folosit-o. Cel mai mare lucru pe care-l țineți de Geek înapoi de unde trebuie să meargă ... sunt eu.

Și să ne confruntăm cu aceasta: nu am făcut un lucru minunat care acoperă în ultima vreme lucruri precum Android și Windows și mulți oameni s-au plâns de prea multă atenție a Apple sau că nu am acoperit prea recent Windows sau Android, sau Linux, sau orice alte lucruri. Acestea sunt reclamații valide.

Este timpul pentru o schimbare (pentru cei mai buni)

Deci, cum luați un site de succes și faceți mult mai bine? Simplu: aduceți singura persoană care a desfășurat un site mai de succes decât al nostru și este mult mai bine pentru slujbă decât mine. Este tipul de tip care își construiește propriile computere și încarcă ROM-uri personalizate pe vechiul său telefon Android pentru al face să meargă mai repede. E un adevărat geek. Și un uimitor scriitor și editor.

Începând cu 1 ianuarie, Whitson Gordon, în prezent Redactor șef Lifehacker, se va alătura echipei How-To Geek ca noul nostru Redactor șef.

Whitson va fi responsabil pentru toate deciziile editoriale, iar el va ajuta la preluarea lucrurilor la nivelul următor. El este tipul care ar ști de fapt dacă editorul-șef ar trebui să fie capitalizat în această teză, pentru că nu am nici o idee. El este singura alegere pe care am luat-o chiar în considerare pentru această slujbă și suntem încântați că a decis să-l conducă pe această navă.

Nu vă faceți griji, vom continua să fim exact la fel ca acum ... cu excepția celor mai bune. Cum ar fi? Asa:

  • Vom plasa în noi domenii (hardware PC, jocuri, Smarthome, cybersecurity și multe altele), în timp ce facem o treabă mult mai bună acoperind ceea ce acoperim deja (Windows, Android, iOS, Office etc.).
  • Vom fi la timp mai bine în ceea ce privește acoperirea lucrurilor - încă nu vom fi vreodată un site de știri, dar când se întâmplă lucruri importante, trebuie să facem o treabă mai bună de a le explica mai devreme.
  • Vom lucra pentru a implica și a construi mai mult comunitatea, fie pe forumul nostru, fie prin canalele noastre sociale.Acestea sunt toate lucrurile pe care le-am făcut un loc de muncă jalnic de până acum, dar cu Whitson responsabil, vom face o treabă mai bună în viitor.
  • Lucrăm să ne întoarcem prin toate articolele noastre și să ne asigurăm că toate sunt actualizate și valide. Și ne vom păstra mereu articolele actualizate - este un proiect imens, dar este ceva ce trebuie să facem.
  • După câteva luni, vom dezlănțui un site revăzut și reorganizat, care vă va ajuta ușor să găsiți articole despre un anumit subiect. Dacă sunteți interesat de articole despre securitatea sistemului de operare Windows, veți putea descoperi cu ușurință și găsi.
  • Mulți dintre cititorii noștri vor fi bucuroși să știe că Whitson este un utilizator de Windows și Android, spre deosebire de mine, care este un fan al unui Apple pe care îl scriu în aplicația iOS Notes de pe un iPad Pro.

Asigurați-vă că i-ați dat lui Whitson o primire călduroasă în comentariile dvs., chiar dacă el nu începe de fapt încă câteva săptămâni.

Nu plec nicăieri, avem niște proiecte mari în fabrică și nu am fost niciodată mai entuziasmat să fiu parte din How-To Geek. Și acum, pentru prima dată, eu pot fi un cititor de feluri de geek ca toți ceilalți.

Iată alte miliarde de vizualizări de pagină.