If-Koubou

Puteți obține în continuare Windows 10 gratuit de pe site-ul de accesibilitate al Microsoft

Puteți obține în continuare Windows 10 gratuit de pe site-ul de accesibilitate al Microsoft (Cum să)

Oferta gratuită de upgrade Windows 10 poate fi depășită din punct de vedere tehnic, dar nu este 100% dispărută. Microsoft oferă încă un upgrade gratuit Windows 10 la oricine verifică o casetă spunând că utilizează tehnologii de asistență pe computerul lor.

Actualizați: Oferta de upgrade a tehnologiilor de asistență sa încheiat la 16 ianuarie 2018. Iată câteva alte modalități de a obține gratuit Windows 10.

Cum funcționează această ofertă de upgrade gratuită

Microsoft a anunțat că dorește ca utilizatorii care folosesc tehnologii de asistență să poată face upgrade pentru a utiliza noile caracteristici de accesibilitate în actualizarea aniversară a Windows 10. În Actualizarea Aniversară, cititorul de ecran Narrator este îmbunătățit, iar noi aplicații precum browserul Edge, Cortana și Mail oferă funcții îmbunătățite de accesibilitate. Utilizatorii de Windows care utilizează tehnologii de asistență (cum ar fi naratorul, tastatura de pe ecran sau tema de desktop cu contrast ridicat) s-ar putea să nu fi vrut să facă upgrade înainte de efectuarea acestor îmbunătățiri.

Această actualizare gratuită funcționează la fel ca oferta de upgrade anterioară Windows 10. De fapt, pare a fi exact același instrument de upgrade. Actualizarea oferă computerului dvs. o "licență digitală" (anterior un "drept digital") care vă permite să instalați și să utilizați Windows 10 pe acel PC, chiar și după ce oferta gratuită de upgrade se termină pentru noii upgrade-uri.

Descărcând instrumentul de upgrade și profitând de actualizarea gratuită, afirmă că utilizați tehnologii de asistență. Cu toate acestea, Microsoft nu verifică dacă aveți tehnologii de asistență activate înainte de a vi se permite să faceți upgrade. E mai mult un fel de "sistem de onoare".

Cum să faceți upgrade la Windows 10 de pe pagina de accesibilitate

Oferta gratuită de upgrade este simplă. Pentru a obține Windows 10, va trebui să vizitați "Actualizarea gratuită Windows 10 pentru clienții care utilizează tehnologii de asistență" și să descărcați instrumentul de actualizare. Ca și oferta de upgrade gratuită anterioară, aceasta funcționează numai dacă calculatorul dvs. rulează în prezent Windows 7 sau Windows 8.1. (Dacă utilizați Windows 8, puteți obține un upgrade gratuit la Windows 8.1 și apoi faceți upgrade la Windows 10.)

Faceți clic pe butonul "Actualizați acum", iar pagina va descărca programul Windows 10 Upgrade Assistant. Rulați-o și vi se va cere să acceptați acordul de licență înainte de a continua.

Acest lucru pare să fie același instrument gratuit de upgrade, care a fost pus la dispoziția publicului larg ca parte a ofertei anterioare gratuite de upgrade. Faceți clic pe expertul și se va verifica compatibilitatea hardware-ului dvs. înainte de descărcarea și actualizarea automată la Windows 10.

După ce actualizarea este finalizată, PC-ul dvs. va executa Windows 10 și va avea o "licență digitală" care vă va permite să reinstalați Windows 10 în orice moment în viitor.

Dacă faceți upgrade la Windows 10 și decideți că doriți să faceți o downgrade mai târziu, puteți reveni la Windows 7 sau 8.1 în orice moment în primele 30 de zile. PC-ul dvs. va avea în continuare o licență digitală, astfel încât să puteți actualiza computerul în orice moment în viitor - chiar și după încheierea acestei oferte gratuite de upgrade.

Acest lucru va funcționa numai până la data de 16 ianuarie 2018. Totuși, după aceea, veți putea reinstala Windows 10 în mod normal, iar PC-ul dvs. va avea o licență digitală care activează automat Windows 10 pentru dvs.