If-Koubou

Puteți utiliza becurile Philips Hue fără hub

Puteți utiliza becurile Philips Hue fără hub (Cum să)

Philips becurile Hue se conectează la un hub central care vă permite să controlați luminile de la distanță de pe telefonul smartphone. Cu toate acestea, dacă doriți să salvați un pic de bani și doriți în continuare becuri inteligente în casa dvs., puteți de fapt ocoli hub-ul cu totul și pur și simplu utilizați un Hue Dimmer Switch ... veți pierde doar pe câteva caracteristici.

Hubul Philips Hue Bridge este la prețul de 60 de dolari și îl puteți cumpăra împreună cu niște becuri Hue pentru prețuri de numai 70 $. Cu toate acestea, atâta timp cât aveți un Switch de diminuare a culorii, puteți controla becurile Hue utilizând comutatorul fără a avea nevoie de un hub sau de aplicația Hue de pe telefon.

Puteți cumpăra un kit care este livrat cu un buton de diminuare a nuanței și un bec alb Hue pentru 35 de dolari și este la fel de ușor ca înșurubarea becului, pornirea acestuia de la întrerupătorul principal, scoaterea urechii bateriei din telecomandă și instantaneu fiind capabil să controleze lumina. Se dorește literalmente 30 de secunde pentru a fi instalat.

Atâta timp cât doriți să controlați luminile utilizând comutatorul Dimmer, nu aveți nevoie de un hub Hue Bridge deloc. Cu toate acestea, iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți cont dacă doriți să faceți acest tip de configurare, inclusiv lucrurile pe care le puteți și nu le puteți face.

Puteți conecta până la zece becuri la un singur switch

Acest lucru nu va fi o problemă pentru dvs., cu excepția cazului în care aveți o cameră cu multe lumini, dar zece becuri sunt, de obicei, mai mult decât o multime pe un singur switch.

Acum, dacă doriți să vă păstrați întreaga casă în becurile Hue și veți avea nevoie de mai mult de zece becuri pentru a face acest lucru, puteți obține întotdeauna mai multe întrerupătoare de lumină Hue și le puteți atribui camerelor specifice, utilizând mai puțin de zece becuri per comutator, un hub Podul Hue.

Asa cum am mentionat mai sus, setul Hue Dimming Kit vine cu un comutator si un bec deja cuplat, dar daca vrei sa adaugi mai multe becuri la acel comutator, tot ce trebuie sa faci este sa inveti becul, sa il porti, la becul și apăsați și țineți apăsat butonul de pornire al butonului de pornire, până când ledul mic din LED-ul din colțul din stânga sus al comutatorului devine verde. Becul va clipi pentru a confirma asocierea și veți face acest lucru pentru fiecare bec pe care doriți să îl adăugați.

Culoarele nu vor schimba culoarea

Unul dintre factorii de conducere din spatele luminoaselor Philips Hue fiind atât de minunat este că becurile Hue White & Color se pot schimba în aproape orice culoare vă puteți imagina.

Dezavantajul este că nu puteți profita de acest lucru atunci când utilizați comutatorul de contrast Hue și tot ce veți putea să faceți este să îl porniți și să îl opriți, precum și să-l diminuați și să-l luminați. Din acest motiv, veți dori să rămâneți cu becurile de bază Hue White.

Puteți utiliza mai mult decât un comutator cu o lumină (e)

Dacă un comutator nu va fi suficient pentru a controla în mod adecvat o lumină (e) în casa dvs., puteți adăuga un al doilea comutator la el pentru a crea o configurație în trei direcții așa cum vedeți în multe case cu comutatoarele lor tradiționale de lumină.

Am un Switch Switch Dimmer în camera mea de zi care controlează luminile din acea cameră, dar am și un al doilea întrerupător Hue Dimmer montat la parter, astfel încât să aprind luminile de la parter înainte de a ajunge acolo, ceea ce este foarte convenabil când este întuneric afară. Puteți obține chiar creativ și să aveți un comutator de control jumătate din luminile, în timp ce celălalt comutator le controlează pe toate în funcție de anumite situații.

Procesul de adăugare a altui comutator de diminuare a nuanței la luminile care sunt deja asociate cu un întrerupător este același ca înainte: plasați comutatorul de diminuare a culorii lângă bec și apăsați și țineți apăsat butonul de pornire al comutatorului până când lumina mică din LED colțul din stânga sus al comutatorului devine verde. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, va trebui să plasați ambele comutatoare dimmer unul lângă celălalt și să țineți apăsat ambele butoane la același timp, până când ambele lămpi LED vor deveni verzi.

La un moment dat, s-ar putea simți doar pentru a obține centrul

Dacă intenționați să cumpărați o mână de becuri Hue și mai multe întrerupătoare Hue Dimmer, s-ar putea să aibă sens să mergeți înainte și să cumpărați un hub Hue Bridge, mai ales dacă cheltuiești toți acești bani oricum.

Acesta costă doar 60 de dolari (prețul a doar patru becuri Hue White) și deschide capacitatea deplină a ecosistemului Hue, inclusiv posibilitatea de a crea "scene", lumini de control de pe telefon și chiar luminile să se aprindă și să se oprească automat fie la ore stabilite, fie ori de câte ori ajungi acasă de la serviciu. Este bine meritat.