If-Koubou

Nu trebuie să plătiți 20 de dolari pe an pentru Solitaire și Minesweeper pe Windows 10

Nu trebuie să plătiți 20 de dolari pe an pentru Solitaire și Minesweeper pe Windows 10 (Cum să)

Windows 10 vine cu Microsoft Solitaire Collection, un joc de solitaire care vă cere să vizionați reclame video de 30 de secunde pe tot ecranul pentru a continua să jucați. Solitaire gratuită gratuită costă 1,49 dolari pe lună sau 9,99 USD pe an. Acestea sunt 20 de dolari pe an dacă doriți atât solitaire fără anunțuri, cât și minesweeper fără anunțuri. Dar există o cale mai bună.

Microsoft a sărit la bordul jocului "free-to-play", ceea ce înseamnă că aceste jocuri nu mai sunt de fapt libere, dar au devenit destul de scumpe. Microsoft câștigă acum bani de la jucători cu nichel și dimensiune cu achiziții în aplicații. Acest lucru explică de ce Candy Crush Saga este instalat automat pe noile Windows 10 PC-uri, de asemenea.

Solitaire și Minesweeper au fost "Gratuite pentru a juca"

Cu Windows 8, Microsoft a eliminat vechiul Solitaire desktop, Minesweeper, Hearts și alte jocuri de pe Windows. Nu au fost incluse jocuri cu Windows 8, dar puteți descărca gratuit colecția Microsoft Solitaire și Microsoft Minesweeper din Magazinul Windows gratuit.

Cu Windows 10, Microsoft include aplicația Microsoft Solitaire Collection în afara casetei. Dar ei nu fac asta din bunătatea inimii lor. Acest joc Solitaire vă va afișa anunțuri banner, precum și reclame video pe ecran complet, ceea ce face bani pentru Microsoft.

Deconectarea acestor anunțuri necesită o taxă de 1,50 USD pe lună sau de 10 USD pe an, și aceasta este doar pentru "ediția Microsoft Premium Collection Collection." Aplicația Microsoft Minesweeper, instalată în mod implicit, dar disponibilă în Windows Store, separați 1,50 $ pe lună sau 10 $ pe an pentru a trece la versiunea "Microsoft Minesweeper Premium Edition".

În afară de a vă pierde timpul și de a vă face reclame să jucați un joc obișnuit care a fost gratuit, acest joc se leagă împreună cu "ID-ul de publicitate" utilizat în aplicațiile Windows Store pentru a vă urmări în diferite aplicații pe care le utilizați, construind un profil de anunț mai bun și direcționarea anunțurilor către dvs. în timp ce jucați un joc gratuit.

Într-adevăr, acesta este doar un comportament de nichel și diming de la Microsoft. Windows 10 poate fi un "upgrade gratuit" pentru majoritatea oamenilor în acest moment, dar este încă un produs plătit. Windows 10 costă peste 100 $ dacă construiți PC-ul propriu, producătorii trebuie să plătească MIcrosoft pentru Windows 10, iar organizațiile de afaceri se află pe contracte de acordare a licențelor voluminoase și nu primesc un upgrade Windows 10 gratuit. Este gratuit doar pentru utilizatorii care, în mod normal, nu ar deranja să plătească pentru o licență de upgrade, oricum.

Nu este nimic nou pentru Microsoft. Aplicația Meteo Windows 10 a fost împachetată cu anunțuri în timpul procesului de dezvoltare, până când strigătul utilizatorului a condus Microsoft să le elimine. În Windows 8 s-au inclus și Meteo, Știri, Sport și diverse alte aplicații, inclusiv anunțuri.

Cum să obțineți Solitaire fără anunțuri și Jocuri Minesweeper

Mai degrabă decât să plătiți dintr-o dată pentru un abonament fără solitar, puteți pune acești bani la o utilizare mai bună și puteți juca în schimb un joc gratuit de solitaire.

Este posibil să obțineți versiunile anterioare Windows desktop din Windows 7 înapoi, deși Microsoft a făcut acest lucru un hassle. Nu puteți să trageți și să abandonați fișierele .exe vechi pe noul sistem Windows 10, deoarece aceste jocuri se verifică pentru a se asigura că rulează numai pe Windows 7. Va trebui fie să modificați fișierele .exe pentru a elimina Versiunea Windows verifică sau descarcă versiuni modificate pe care le-a eliminat deja cecul. (Nu, doar setarea Solitaire.exe pentru a rula în modul de compatibilitate Windows 7 nu va ajuta. Microsoft nu vrea să utilizați aceste jocuri vechi.)

Am oferit anterior instrucțiuni pentru modificarea acestor jocuri, astfel încât acestea să ruleze pe Windows 8 și același proces ar trebui să funcționeze și pe Windows 10. Blogul WinAero oferă, de asemenea, un link către un fișier de arhivă de jocuri Windows 7 care conține versiuni modificate ale acestor jocuri și păreau să lucreze pentru noi.

Avertizare: Descărcați arhive ca acesta pe propriul risc. Ferește-te pentru anunțurile înșelătoare înșelătoare din MediaFire dacă faci asta. Ei vor încerca să vă păcălească pentru a descărca software-ul nepotrivit, probabil rău intenționat, în loc de fișierul pe care doriți să îl descărcați. Nu descărcați niciun fel de "downloader" - doar fișierul "Windows-7-Games-For-Windows-8-8.1-32-and-64-bit.zip".

Puteți sări, de asemenea, jocurile clasice și obțineți o altă versiune de solitaire. Cea mai bună alternativă la jocul Microsoft Solitaire de pe Windows - și există puține, pentru că nimeni nu a trebuit să deranjeze codarea unui înlocuitor pentru Solitaire înainte - pare să fie PySolFC cu sursă deschisă. Este, din păcate, încă găzduit de serviciul de găzduire SourceForge, care nu este complet de încredere, dar părea să nu conțină oferte suplimentare și software nesolicitat când l-am descărcat.

Joacă Solitaire în browserul tău

De asemenea, puteți juca și jocuri de solitaire bazate pe browser. Am pus complet gratuit jocuri Solitaire și Minesweeper pe adrese URL pe care oricine le poate accesa într-un browser desktop. Și nu există anunțuri.

solitaireforfree.com

minesweeperforfree.com

Dacă aceasta nu este suficient de bună, doar efectuarea unei căutări pe web pentru "Solitaire" va aduce o pagină cu o varietate de jocuri de solitaire pe care le puteți juca în orice browser web. Sigur, majoritatea vor fi susținute de anunțuri. Dar acestea vor fi doar anunțuri bannere în loc de reclame video de pe ecran pe care trebuie să le faceți. Jocurile Minesweeper bazate pe Web pot fi găsite în același mod. Nu te simți cautând? Iată un joc minusweeper bazat pe web fără anunțuri.

Ca răspuns la reclamații, Microsoft a remarcat că acest lucru este același mod în care aplicația Microsoft Solitaire Collection a funcționat pe Windows 8. Dar Microsoft pare puțin cam mic în desființarea vechilor jocuri desktop și înlocuirea lor cu una nouă, care necesită anunțuri video pe ecran întreg sau un abonament plătit.

Cel puțin, aceste jocuri ar putea fi cel puțin parte dintr-un abonament general care oferă beneficii suplimentare în Windows 10 în loc de un abonament per aplicație. Acestea sunt jocuri "minunate", de fapt, de ce nu le facem parte din Xbox Live Gold? De asemenea, Microsoft ar putea oferi doar Solitaire și Minesweeper fără anunțuri pentru o singură achiziție și nu pentru o factură lunară sau anuală recurentă.