If-Koubou

Prima mea mină, armură și explorare ulterioară

Prima mea mină, armură și explorare ulterioară (Cum să)

Ai construit primul tău adăpost și ai supraviețuit primei nopți. Acum este momentul să intrați literalmente în joc. Lecția de astăzi se concentrează asupra mineritului pentru a obține primele resurse critice, pentru a vă armoniza și a explora departe de baza dvs. principală.

ȘCOALĂ NAVIGAȚIE
 1. Noțiuni de bază cu Minecraft
 2. Îmbunătățirea performanței Minecraft pe calculatoarele vechi și noi
 3. Faceți cunoștință cu Biomes of Minecraft
 4. Explorarea structurilor Minecraft
 5. Faceți cunoștință cu Mobs of Minecraft
 6. Explorarea modurilor de joc Minecraft
 7. Supraviețuiește-ți prima noapte în modul de supraviețuire
 8. Prima mea mină, armură și explorare ulterioară
 9. Mineritul avansat și magia încântătoare
 10. Sunt fermier, ești fermier, suntem fermieri toți
 11. Inginerie cu Redstone
 12. Crearea hărților personalizate Minecraft
 13. Descărcarea și instalarea hărților personalizate
 14. Configurarea skin-urilor locale multiplayer și Custom Player Skins
 15. Explorarea serverelor Minecraft Multiplayer

Una dintre mecanismele cheie ale modului de supraviețuire este mineritul. Puteți juca jocul fără a face miniere (iar câțiva jucători preferă să se confrunte cu jocul fără experiență minieră), dar nucleul experienței Modului de supraviețuire vă încurajează să sapi adânc în Pământ pentru resurse. Fără accesul la abundența fierului și a cărbunelui blocat în pământ (și mai târziu, diamante, aur și alte minereuri rare), jocul este destul de dificil.

Numai prin minerit vă puteți îmbunătăți instrumentele pentru durabilitate mai mare, armele pentru daune mai mari și armura dvs. pentru a vă proteja mai bine de nenumăratele creaturi interesate să vă atace.

Actualizările de bază ale primelor dvs. experiențe miniere simple vor oferi instrumentele necesare pentru a se dezvolta și a explora: arme mai bune / armuri și mai multe cărbune pentru grămezi de torțe pe care le veți arde în mod inevitabil.

Să folosim prima experiență minieră pentru a trece peste regulile fundamentale ale mineritului. Într-o lecție ulterioară vom vorbi despre tehnicile miniere avansate. Deocamdată, totuși, este important să începem să săpăm și să obținem materialele de bază pentru a construi ceea ce reprezintă un set de starter al minerilor.

Pornind de la prima mea

Cu unelte imbunatatite si ce pradă prețioasă ne-am adunat până acum, e timpul să ajungem la omenirea jocului: mining. Începe să sapi un tunel din spatele adăpostului, departe de noua ușă din față și de spațiul de locuit. Dacă aveți lemne de rezervă, este o idee bună să plesniți o ușă pe acest tunel, astfel încât să aveți o cale de a sigila poarta, astfel încât să puteți vorbi, dacă aveți probleme și trebuie să vă deplasați acasă.

În plus, asigurați-vă că aveți niște pickaxe, torțe și mâncare suplimentare. Este ușor să vă prindeți în săpat și să pierdeți timp. Veți dori cu siguranță ceva la care să vă distrați atunci când vă dați seama că ați tunelat timp de trei zile consecutive (în zilele de joc care sunt, dacă nu ați terminat jocul cu acest joc mai mult decât am anticipat). Plasați lanterne pentru a păstra zonele bine luminate și pentru a împiedica mulțimile să se înfulețe și să vă atace în propriile dvs. tuneluri; este o regulă cardinală a Minecraft, oriunde nu vrei să apară băieți răi, să lumineze cu torțe.

După ce ați tunelat înapoi pentru câteva blocuri, începeți să tăiați în jos cu pickaxe dvs., făcând o scară rudimentară. Scopul nostru este să scăpăm de la suprafață, deoarece cărbunele, fierul și minerele mai valoroase sunt de obicei subterane, cu excepția cazului în care vă aflați într-o zonă extrem de colinară, unde cărbunele pot săpească deasupra solului în dealuri.

Având în vedere cât de abundente sunt cărbunele și fierul și cât de aproape de suprafață sunt găsite, nu este deloc surprinzător faptul că găsim ambele în timp ce pur și simplu săpăm începutul scării noastre.

Când găsești niște buzunare de cărbune ca asta, înăbușă-te până te-ai epuizat de vena mică (vene de cărbune sunt cele mai mari din joc și pot fi la fel de mici, de câteva blocuri sau de 64).

Amintiți-vă de regulile de aur: nu vă lăsați niciodată în jos (dacă nu vă simțiți ca și cum ați cădea într-o groapă întunecată și imediat muriți sau mâncați în viață de creaturile găsite în noul dvs. mormânt cavernos) și nu vă căutați niciodată drept. Iată un exemplu excelent, un minut în proiectul nostru de scări.

Dacă am fi fost tunel în jos în loc de trepte trepte, ne-ar fi aruncat chiar în acea gaură. Cu toate acestea, cât de periculoase sunt găurile, ele sunt deschideri către un sistem de peșteri, ceea ce înseamnă două lucruri: accesul ușor la venele minerale expuse ca venele de cărbune expuse și, desigur, riscul de a alerga în mulțimi ostile precum acei zombi care erau prea fericiți să se prăbușească dintr-o cavernă laterală neexplorată.

O scurtă bătaie în interiorul peșterii expuse arată o tonă de cărbune și o cantitate echitabilă de fier. Dacă vă împingeți într-o grămadă așa de norocoasă, apucați cât puteți și reveniți la adăpost. Nu vă fie frică să vă construiți scara dacă nu loviți fierul, cărbunele sau o peșteră pentru a explora imediat. Minele mai profunde sunt utile (și le vom explora mai departe în lecția avansată de exploatare minieră), astfel încât veți avea parte de un start pentru proiectul respectiv.

Scopul pentru miniere până când veți găsi cel puțin 10 blocuri de minereu de fier ca acesta va fi minimul de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți setul de săbii de piatră și pickaxes pentru a firați săbii și pickaxe. Dacă doriți să creați un costum de armură pentru a vă menține mai în siguranță în aventurile dvs. și vă sfătuim să faceți acest lucru, veți avea nevoie de 24 de blocuri de minereu de fier pentru un set complet. Să ne întoarcem acum la adăpost și să vă arătăm cum să vă pregătiți niște armuri și unelte mai bune.

Mai târziu, pe măsură ce construiți instrumente mai bune și vă extindeți operațiunea minieră, puteți începe să utilizați o tehnică mai avansată de minerit, cum ar fi mineritul prin rocă, în modele precum pinii și ramurile - în care săturați tuneluri mici dintr-un tunel mare într-un model care arată ca o antenă veche TV antenă - pentru a vă maximiza rata de succes în găsirea minereului.Pentru moment, însă, fiți recunoscători pentru buzunarele de cărbune și minereu de fier pe care le găsiți pe măsură ce deschid calea către bogățiile viitoare.

Suntem toți fermierii la inimă

Înapoi la adăpost, aruncați minereul de fier în cuptor cu niște cărbuni ca și combustibil și așteptați puțin. Dacă e ziua, poți să ieși și să vânezi sau să aduni lemn. Dacă e vorba de noapte când te vei întoarce la suprafață, ți-ar sugera să te agiți și să construiești un al doilea cuptor pentru a găti niște mâncare și / sau pentru a sorta pradă în piept. Dacă ați supraviețuit unei călătorii subterane și ați făcut-o înapoi în viață, nu este nevoie să încercați soarta în prima sau a doua noapte, alergând în afară fără armură și doar o sabie de piatră pentru a vă salva pielea!

Rezultatul procesului de topire este un lingou de fier strălucitor. Lăsați câțiva săturați în cuptor și apoi trageți-i afară pentru a obține crafting. Retetele pentru sculele de fier sunt aceleași ca și cele pentru sculele de piatră și vor rămâne aceleași chiar și atunci când veți obține materiale mai bune mai târziu în joc.

În plus față de aceste rețete, acestea sunt rețetele pentru piesele de armură pe care ar trebui să le construiți pentru a vă proteja mai bine: cască, pijama, jambiere și cizme.

Puteți, apropo, utilizați această rețetă cu piele, pe care am învățat-o în lecția anterioară pe care o puteți obține de la vaci și cai, pentru a realiza armuri de piele, dar este cel mai slab armură din joc. Fierul este cel de-al doilea cel mai puternic armură din joc, deci nu merită să cheltuiți timpul colectând 24 de bucăți de piele atunci când ați putea lucra la adăpostul dvs. și ați început prima mea pentru a găsi fier. Mai târziu, când ați minat suficient de adânc pentru a găsi diamante, puteți folosi această rețetă pentru a crea o armură de diamant foarte durabilă.

Aruncați pe noul dvs. armură și sabie și apoi loviți F5 pentru a vă admira echipat corespunzător și în noua dvs. casă:

Uită-te la tipul ăla, înțepenit ca un bug în micuța lui gaură de hobbit, cu cuptoare în flăcări. E chiar confortabil!

Odată ce v-ați asigurat un adăpost, ați vânat niște mâncare și ați început să lucrați la prima dvs. mină simplă pentru a vă asigura resursele precum cărbunele și fierul, există într-adevăr un singur lucru de făcut pentru a finaliza bazele taberei de boot de supraviețuire: .

Acasă este locul unde îți pui capul

Paturile sunt mult mai mult decât o decorare în modul de supraviețuire. Când dormi într-un pat în modul de supraviețuire, două lucruri se întâmplă: se trece noaptea (astfel încât să ajungi să renunți efectiv la barajul de 10 minute al monștrilor și să fii blocat în adăpostul tău) și să-ți restabilească punctul de spawn la patul pe care ai dormit ultimul presupunând că patul există încă în momentul morții dvs., în caz contrar vă veți întoarce la punctul inițial al spawnului).

Valoarea de a sări peste noapte, astfel încât să vă puteți relua munca pe timp de zi fără întrerupere, nu poate fi supraevaluată și schimbarea punctului dvs. de reproducere este un interval de timp enorm, mai ales dacă ați construit o bază departe de punctul inițial al spawnului.

Pentru a construi un pat, veți avea nevoie de trei blocuri de lemn și trei blocuri de lână (recoltate prin uciderea oilor). Dacă aveți ghinionul să începeți într-un biom unde nu se produce oaia, va trebui să vânați păianjeni (fie pe timp de noapte, fie în peșteri pe care îi găsiți în timpul mineritului) pentru a obține mătase de păianjen, care poate fi transformată în lână .

Veți avea nevoie de trei lemn și trei lână (sau douăsprezece mătase păianjen, deoarece este nevoie de patru unități de mătase pentru a face un bloc de lână). Aratati obiectele necesare pe masa dumneavoastra cu urmatoarele retete.

Întindeți patul în adăpostul dvs. și, odată ce veniți, ajungi să dormi noaptea departe făcând clic dreapta pe el.

Acum că ai înțelesul de bază al supraviețuirii (este posibil să nu mai trăiești încă viața Robinson Crusoe, dar vei ajunge acolo), este timpul să începi să te distrugi de barca de supraviețuire și să explori.

Cele două lucruri cele mai importante pe care trebuie să vă concentrați atunci când ajungeți la baza dvs. principală sunt să vă mențineți lagărul și să fiți pregătiți. La primul număr trebuie să vă concentrați asupra reperelor și să lăsați lanternele sau marcajele pietruite pentru a vă ajuta să călătoriți acasă sau dacă nu vă deranjează ruperea simțului tematic al jocului, puteți deschide întotdeauna ecranul de depanare pe care l-am învățat într-o lecție anterioară (apăsați "F3") și notați coordonatele bazei dvs. și direcția în care călătoriți .

În măsura în care sunteți pregătiți, este o linie fină între supraaglomerare (fără a lăsa astfel loc pentru pradă pe care o strângeți) și sub-ambalare în cazul în care vă aflați cu unelte rupte și trebuie să pierdeți timpul făcând mai mult. Dacă aveți de gând să faceți o explorare serioasă, întotdeauna vă ajută să creați un pat de rezervă, astfel încât să puteți face un adăpost rapid prin săparea unei găuri și a adormi pentru a sări peste o noapte plină de hacking la zombi și de a evita săgețile de schelet.

Suntem siguri că veți găsi rapid dependență de explorare, deoarece nu veți ști niciodată ce lucru interesant se află în jurul colțului. De exemplu, în modul nostru de învățare Survival Mode, ne-am concentrat puternic pe buncarirea imediat după punctul de spawn, dar doar explorarea pe un deal mare și peste un râu lângă prima noastră bază de supraviețuire a dat o surpriză plăcută.

Uneori, faceți spaimă în mijlocul nicăieri și puteți petrece zile (dacă nu săptămâni) în căutarea unui sat și am fugit într-un singur loc în curtea noastră!

Dacă aveți norocul de a găsi un sat mai devreme, asigurați-vă că aveți un pat la îndemână, astfel încât să puteți dormi prin noapte și / sau să fiți gata să construiți ziduri în jurul satului și puneți torțe pentru a menține interiorul satului iluminat și monștrii afară.

Fără a dormi prin noapte pentru a sări peste atacurile mulțimilor sau pentru apărarea corectă a satului cu baricade și lumină, valuri de zombi vor coborî în sat și vor transforma repede orașul într-un oraș-fantomă. Să faceți o favoare sătenilor săi (și partenerilor comerciali la îndemână), protejându-i în mod corespunzător sau camping în pădure cel puțin 128 de blocuri de la marginea satului.

Următoarea lecție: înfloritoare în modul de supraviețuire: tehnici avansate de Minecraft

Lectia de maine se va concentra pe tehnicile de supravietuire avansate, care va vor ajuta sa trageti dintr-o gaura de murdarie, care traieste din cotletul de porc. Vom sătura prima noastră mină serioasă și organizată, vom aduna minere rare și chiar vom învăța cum să ne încânți instrumentele, armamentul și armura noastră pentru a ne oferi un avantaj suplimentar.

Tema ta pentru seara asta este să continui să explorezi lumea ta de supraviețuire și să te bucuri de fiorul de a descoperi noi peșteri, biomi și creaturi. Amintiți-vă copiii, mai întâi de siguranță: aduceți suficiente unelte, alimente și lanterne pentru a ajunge acasă în viață și să nu vă săturați niciodată direct sau în jos!