If-Koubou

Ghid final de depanare pentru problemele de instalare pentru Office 2013

Ghid final de depanare pentru problemele de instalare pentru Office 2013 (MS Office Sfaturi)

Am instalat Office 2013 pe o mulțime de computere în ultima vreme și am întâlnit destul de multe probleme pe parcurs. De la mesaje enervante cum ar fi "Ne pare rău că am intrat într-o problemă" și "Ceva a mers prost" pentru a încetini descărcările, care au atins anumite procente în timpul instalării, au fost probleme tipice Microsoft tot timpul.

Dacă încercați să instalați Office 2013 pe Windows 8 sau Windows 7 și vă confruntați cu probleme, voi încerca să vă ofer cât mai multe soluții posibile pe care le-aș putea găsi. Dacă întâmpinați o altă problemă care nu este menționată aici, nu ezitați să postați un comentariu și să ne anunțați.

De asemenea, merită menționat că nu puteți instala Office 2013 pe Windows Vista sau Windows XP, nu este posibil. Veți primi un mesaj de eroare cum ar fi:

Aceasta nu este o aplicație Win32 validă

sau

Ne pare rău, nu puteți instala produsul dvs. Office deoarece nu aveți un sistem de operare Windows modern. Aveți nevoie de Microsoft Windows 7 (sau mai nou) pentru a instala acest produs

sau

Punctul de introducere a procedurii K32GetProcessImageFileNameW nu a putut fi localizat în biblioteca dinamică de legătură KERNERL32.dll

Acum, să vorbim despre unele dintre problemele care pot apărea atunci când instalați Office 2013 pe Windows 7 și Windows 8.

Remediați "Ceva ce a fost greșit" Office 2013

S-ar putea să primiți această eroare dacă o primă instalare s-a blocat și ați terminat instalarea a doua instalare pe prima. S-ar putea să primiți și această eroare dacă computerul a fost repornit dintr-un motiv oarecare înainte de terminarea instalării. În acest caz, ar trebui să mergeți la Panoul de control, să faceți clic pe Microsoft Office 2013 sau Microsoft Office 365 și să faceți clic pe Schimbare.

În funcție de versiunea dvs. de Office instalată, ar trebui să vedeți fie o opțiune numită Reparație sau Reparare online. Dacă aveți Office 365, veți vedea serviciul de reparare online și apoi opțiunea de reparare.

Dacă, din anumite motive, acest lucru nu reușește sau nu vedeți Office 2013 enumerate în Panoul de control, puteți încerca să descărcați instrumentul de dezinstalare Office 2013 de la Microsoft Fix it. În primul rând, însă, trebuie să rulați programul Install and Uninstall Torubleshooter, pe care îl puteți rula de aici:

http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall

Acest program mic va încerca în principiu să repare orice probleme cu instalarea sau dezinstalarea incorectă, inclusiv cheile de registry deteriorate și instalările blocate. După ce ați rulat acest program, puteți rula aplicația Fix it pentru a dezinstala Office toate resturile de Office 2013:

http://support.microsoft.com/kb/2739501

De asemenea, în partea de jos a acelui articol, există pași pentru a elimina manual Office 2013 în cazul în care nici una dintre cele două metode de mai sus nu funcționează. Sunt câțiva pași, dar sperăm că nu va trebui să ajungeți la acea etapă. După ce ați rulat cele două instrumente de mai sus, continuați și reporniți, apoi încercați să instalați din nou Office 2013 și sperăm că veți avea succes.

Setarea pentru Office 2013 se blochează la diferite procente

Următoarea problemă pe care am fugit-o a fost că configurația tocmai era atârnată în diferite puncte. Primul lucru pe care trebuie să-l încercați este să reporniți computerul. Uneori, când Windows pornește din nou, instalarea va continua sau puteți reporni instalarea și va funcționa. Dacă nu, citiți mai departe.

Se oprește între 80% și 90%

Dacă configurația se oprește între 80 și 90%, problema dvs. este probabil legată de serviciul Spooler de imprimare. Pentru a remedia această problemă, trebuie să opriți serviciul de tipărire, finalizați instalarea și apoi reporniți-o după finalizarea instalării. În Windows 7, accesați Start, Run și tastați services.msc. În Windows 8, deschideți bara Charms și tastați services.msc în caseta de căutare.

În consola Servicii, găsiți Print Spooler, faceți clic dreapta pe el și alegeți Stop.

Acum mergeți mai departe și încercați să instalați din nou Office 2013. Dacă nu rămâneți blocat, puteți reveni la Services.msc după instalare, faceți clic dreapta pe Print Spooler și faceți clic pe Start. Motivul pentru aceasta se datorează aparent imprimantelor HP care intră în conflict cu instalarea Office. Nu are sens, dar acolo aveți.

Opreste la 94%

Dacă instalarea se oprește la 94%, trebuie doar să încercați să reporniți computerul și să vedeți dacă acesta se rezolvă pentru dvs. Și da, este chiar la 94%! Nici o idee de ce, dar va fi nevoie de un reboot forțat.

Dacă instalarea se oprește la alt procent decât cele menționate mai sus, aveți opțiunea de a încerca pașii menționați mai sus: Repararea Office și remedierea acesteia pentru dezinstalarea programului Office 2013.

IntegratedOffice.exe

Un alt mesaj de eroare pe care l-ați putea avea în timpul instalării Office 2013 este:

Windows nu poate găsi "C: \ Program Files \ Microsoft Office 15 \ clientX64 \ integratOffice.exe". Asigurați-vă că ați tastat corect numele și încercați din nou.

Din fericire, acesta este un remediu destul de ușor. Puteți să descărcați soluția Microsoft Fix it pentru a șterge unele chei din registry:

http://support.microsoft.com/kb/2809219/en-us

Dacă trebuie să faceți acest lucru manual, va trebui să deschideți regedit ca Administrator și apoi să ștergeți următoarele două taste:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Office \ 15.0
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 15.0

Asigurați-vă că ați exportat mai întâi cheile (File - Export) înainte de a le șterge. După ce ați rulat soluția de remediere sau ați șters manual tastele, încercați din nou să instalați Office.

Nu se poate verifica eroarea de semnătură

Dacă a trebuit să descărcați Office 2013 sau Office 365, este posibil să primiți eroarea de mai jos când încercați să executați executabilul:

"Ne pare rău, dar nu putem verifica semnătura fișierelor necesare pentru a instala produsul dvs. Office".

Aici există câteva soluții ciudate care par să nu aibă nimic de-a face cu mesajul de eroare.În primul rând, încercați o conexiune prin cablu în loc de o conexiune fără fir. Apoi reîncărcați fișierele de instalare și încercați din nou.

În al doilea rând, puteți încerca să ștergeți fișierele Internet temporare din Internet Explorer. Pentru a face acest lucru rapid, descărcați soluția Fix it from Microsoft. Astfel veți șterge fișierele temporare de Internet pentru dvs.

În sfârșit, puteți încerca să redenumiți fișierul de instalare pe care l-ați descărcat. De exemplu, dacă are un număr în paranteze, cum ar fi [1] în numele fișierului, mergeți mai departe și eliminați acest lucru și apoi încercați să rulați din nou instalarea.

Remediați problema "Nu vă putem înscrie acum"

Acum, când Office 2013 este conectat la contul dvs. Microsoft, puteți întâmpina această eroare în timpul instalării. Există câteva lucruri pe care le puteți încerca. În primul rând, accesați http://account.live.com și asigurați-vă că nu sunteți conectat (ă). Dacă sunteți, continuați și deconectați-vă. Apoi, încercați din nou să instalați Office.

Dacă aceasta nu funcționează, puteți încerca să ștergeți cookie-urile și Istoricul Internetului. Pentru a face acest lucru, deschideți IE și mergeți la Unelte, optiuni de internet, faceți clic pe General apoi faceți clic pe Șterge sub Istoricul de navigare.

Apoi asigurați-vă că debifați Păstrați datele favorite caseta și verificați Cookie-uri și date de pe site, Istorie și Fișiere temporare de internet.

Reporniți browserul și apoi dați instalării încă o dată. În cele din urmă, dacă niciuna dintre aceste funcții nu funcționează, puteți încerca să deschideți o sesiune de navigare InPrivate în IE și apoi să încercați să rulați programul de instalare din interiorul acelei sesiuni. Faceți clic pe pictograma roată, faceți clic pe Siguranță apoi faceți clic pe InPrivate Browsing.

Resetați programatorul de activități

În timpul instalării Office 2013, mai multe sarcini sunt adăugate la Task Scheduler. Dacă se întâmplă ceva în această privință, atunci este posibil ca Office 2013 să nu se instaleze. Puteți să resetați programatorul de activități deschizând un prompt de comandă ca Administrator și apoi tastând programul de pornire net. Acest lucru va asigura funcționarea Tasler Scheduler.

Apoi, deschideți programatorul de sarcini în Windows 7, accesând Start și tastând planificator de sarcini in cutie. În Windows 8, aduceți farmecul de căutare și tastați-l Programați sarcinile.

Aceasta va deschide Biblioteca Programatorului de sarcini. Extindeți-l și faceți clic pe Microsoft și apoi Birou. Continuați și ștergeți toate sarcinile care încep cu "Office". În cazul meu, am avut trei sarcini.

Alte Birouri 2013 Instalarea Sfaturi de depanare

Acestea sunt majoritatea problemelor majore pe care le veți întâlni când instalați Office 2013 sau Office 365, dar există și alți pași de depanare pe care le puteți lua în cazul în care nu ați lucrat mai mult pentru dvs.

1. Dezactivați orice program antivirus, mai ales dacă instalarea trebuie descărcată. Dacă instalarea se oprește, etc, un program anti-virus sau firewall ar putea fi vinovatul.

2. Resetați setările Internet Explorer. Acesta este un efort mai mare, dacă nu puteți obține altceva la lucru.

Resetați IE 10 - http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/reset-ie-settings#ie=ie-10

Resetați IE 9 - http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/change-ie-settings#ie=ie-9

Resetați IE 8 - http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/change-ie-settings#ie=ie-8

3. Executați verificarea fișierelor de sistem pentru a verifica toate fișierele de sistem protejate și asigurați-vă că acestea sunt versiunile corecte. Puteți deschide un prompt de comandă și tastați sfc / scannow.

4. Creați un nou profil de administrator Windows dacă rulați pe Windows 7. Dacă ceva nu este în regulă cu profilul dvs. curent, ar putea cauza probleme când instalați Office 2013.

5. Încercați o conexiune hardwired în loc de o conexiune fără fir.

Asta e despre asta! Sperăm că una dintre soluțiile de mai sus a stabilit problema dvs. de instalare pentru Office 2013. Dacă nu, postați un comentariu aici și vom încerca să vă ajutăm. Bucurați-vă!