If-Koubou

Configurați un număr de telefon suplimentar pe un smartphone Android sau iPhone

Configurați un număr de telefon suplimentar pe un smartphone Android sau iPhone (Smartphone-uri)

Dacă utilizați în prezent numărul dvs. principal de telefon pentru tot ce este sub soare, este posibil să fi observat că aceste apeluri telefonice enervante au început să apară pe telefonul mobil. Dacă aveți un telefon acasă, veți fi bombardați cu apeluri de marketing indiferent de ce, dar telefoanele celulare au fost în mare parte imune la această problemă până de curând.

Din păcate, dacă utilizați numărul dvs. principal de telefon atunci când vă înscrieți la Craigslist sau Airbnb sau când solicitați un card de credit, numărul poate ajunge în cele din urmă la aceste companii de telemarketing. Din fericire, puteți adăuga un al doilea număr de telefon la telefonul dvs. curent pe care îl puteți utiliza oricând nu doriți să vă partajați numărul principal.

În acest articol, voi vorbi despre mai multe aplicații care în principiu adaugă oa doua linie la telefon. Prețurile variază de la liber până la aproape 10 USD pe lună. Cu cât mai mulți bani sunteți dispuși să cheltuiți, cu atât veți obține mai multe funcții. Opțiunile plătite sunt în mare parte pentru persoanele care desfășoară activități independente sau pentru persoanele care conduc întreprinderi mici de acasă.

Al doilea număr de aplicații

Există doar cinci recomandări pe care le am pentru aplicații: Google Hangouts, Sideline, Burner, Skype și Linia 2. În ceea ce privește costul, Google Hangouts este gratuit, Sideline este de 3 USD pe lună, Burner este de 5 USD pe lună, luna și Skype variază în funcție de număr.

În opinia mea, ar trebui să începeți cu prima liberă și să mergeți de acolo până când veți găsi aplicația care funcționează cel mai bine pentru dvs. Dacă nu desfășurați o afacere de orice fel, atunci Hangouts va fi probabil mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor.

Google Voice / Hangouts

Pentru a fi clar, creați un număr Google Voice și apoi utilizați Hangouts pentru a efectua apeluri și a trimite mesaje SMS. Primul lucru pe care trebuie să faceți este să mergeți la Google Voice și să îl conectați la numărul dvs. principal. Odată ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe pictograma roată din dreapta și alegeți Setări.

Ar trebui să vedeți un număr de acces pentru mesageria vocală și alături de acesta, veți vedea a Obțineți un număr Google Voice legătură.

Când faceți clic pe link, va trebui să alegeți dacă doriți un număr nou sau dacă doriți să utilizați numărul dvs. de telefon mobil. Evident, dacă doriți un al doilea număr, alegeți Vreau un nou număr.

În ecranul următor, puteți obține un număr după zonă, cod poștal sau oraș și introduceți un cuvânt sau o expresie sau un număr dacă doriți ceva specific. Continuați până când aveți noul dvs. număr de configurare.

Atunci când cineva vă apelează numărul Google Voice, va suna în mod implicit în Google Hangouts. Cu toate acestea, puteți accesa pagina de setări din Google Voice și puteți transmite apelurile către numărul dvs. principal dacă doriți. În acest fel, telefonul va suna ca un apel normal.

În plus, puteți înregistra propriul salut de poștă vocală și numele dvs. Puteți transmite și mesajele text și mesajul vocal la adresa dvs. de e-mail. Pe apeluri , puteți configura ecranarea apelurilor, astfel încât apelanții necunoscuți vor trebui să-și vorbească numele înainte de a fi conectați la dvs. Google Voice vă permite, de asemenea, să înregistrați apeluri, să comutați între apeluri și să efectuați apeluri de conferință.

Lucrul deosebit pentru Hangouts este că funcționează pe mai multe platforme, inclusiv iOS, Android și Chrome. Dacă accesați https://hangouts.google.com/, puteți să trimiteți mesaje text și să efectuați apeluri audio și video de pe web.

Un alt avantaj plăcut pentru Google Voice este că puteți să primiți în continuare apeluri pe telefonul dvs., chiar dacă nu este instalat Hangouts.

Singurul dezavantaj pe care l-am întâlnit până acum este că, uneori, numărul nu este acceptat pe anumite site-uri web, în ​​special pentru utilizarea în autentificarea cu doi factori. De cele mai multe ori funcționează, dar câteodată veți primi un mesaj prin care să precizați că nu puteți utiliza acel număr, caz în care va trebui să utilizați numărul dvs. real. Cu toate acestea, această problemă nu se limitează doar la Hangouts, ci vor apărea toate aplicațiile cu număr secundar.

Ca și în cazul tuturor celorlalte aplicații, cu excepția Sideline, Hangouts este o aplicație VOIP, ceea ce înseamnă că utilizează date pentru a lucra. Dacă nu aveți un plan de date mare și nu sunteți conectat la WiFi, acest lucru poate cauza probleme pentru unii utilizatori. Sideline este singura aplicație care utilizează rețeaua dvs. de operatori pentru a efectua și a primi apeluri, reducând astfel utilizarea datelor. Cu toate acestea, utilizează minutele dvs. celulare la fel ca atunci când efectuați apeluri de la numărul dvs. de operator.

linie colaterală

Pentru 3 USD pe lună, Sideline vă oferă un al doilea număr local cu mai puține caracteristici decât Google Hangouts. Puteți să vă creați un salut personalizat prin poștă vocală, dar asta înseamnă. În mod implicit, aplicația are anunțuri, ceea ce este enervant. Pentru a elimina anunțurile, păstrați permanent numărul și activați apelurile WiFi, trebuie să cheltuiți suma de 3 USD pe lună.

Dar chiar și cu aceste caracteristici, acesta încă nu oferă nimic asemănător cu Google Hangouts. De exemplu, atunci când primiți un apel către noul dvs. număr secundar, acesta arată un număr generic în Sunnyvale, CA, în loc de numărul persoanei care a sunat. Trebuie să deschideți aplicația Sideline pentru a vedea numărul real al apelantului.

Textarea este gratuită și nu pare să existe nici o limită. Dacă planul dvs. de telefon mobil vă permite să apelați pe oricine în orice moment, atunci puteți utiliza numărul dvs. de Sideline în mod similar. Veți putea, de asemenea, să vă porniți numărul în cele din urmă cu planul de 3 USD pe lună.

Sideline - App Store iTunes

Sideline - Magazin Google Play

Arzător

Scopul aplicației Burner este puțin diferit de toate celelalte aplicații menționate aici. În primul rând, numerele ar trebui să "ardă" după o anumită perioadă de timp. Puteți obține o linie premium, care este taxa lunară de 5 USD pe care am menționat-o mai sus, cu texte, imagini și minute nelimitate.

În caz contrar, puteți alege dintr-o varietate de arzătoare, cum ar fi Mini Burner, care vă va oferi 60 de texte, nu poze, 20 de minute de apel și auto-arsuri în 14 zile. Puteți verifica toate tipurile de arzătoare de aici.

Pentru a cumpăra arzătoarele, trebuie să utilizați credite.Puteți achiziționa credite în interiorul aplicației. 3 credite sunt $ 2, 8 pentru $ 5, 15 pentru $ 8 și 25 pentru $ 11. Aceasta este o aplicație excelentă dacă aveți nevoie de numere noi de multe ori. Dacă doriți doar un singur număr pentru o perioadă lungă de timp, obțineți linia premium pentru 5 dolari pe lună.

O caracteristică interesantă a Burner sunt integrarea sau conexiunea cu alte aplicații. De exemplu, vă puteți conecta la Evernote și puteți crea un bot de auto-răspuns SMS. Nu are sens? Consultați videoclipul. Este de fapt destul de rece și ar putea fi foarte util pentru unii oameni. În plus, puteți să înregistrați mesaje text în Foi de calcul Google sau să salvați mesajul vocal în Dropbox.

Aplicația nu are foarte multe funcții, dar funcționează bine. De asemenea, puteți seta propriul salut de poștă vocală pentru fiecare număr de arzător pe care îl creați.

Burner - App Store iTunes

Arzător - Magazin Google Play

Randul 2

Apoi, există linia 2, care este cu siguranță orientată spre freelanceri și proprietari de afaceri. Am folosit linia 2 în trecut pentru afacerea mea de reparații la calculatorul local și merită cu siguranță prețul. Au o versiune personală de 10 USD pe lună și o versiune comercială de 15 USD pe lună. Puteți vedea diferența dintre cele două servicii chiar pe pagina de pornire.

Pentru o afacere reală, numărul de telefon care nu este taxat, mai multe linii și funcțiile de predare a apelurilor după ore sunt un plus mare. Evident, este mult mai scumpă și nu este ceva ce aș recomanda dacă nu încercați să conduceți o afacere din casa dvs. etc.

Pentru mine, am folosit un serviciu pentru a înregistra un salut profesionist de sunet de afaceri și apoi a activat funcția de auto-însoțitor. Acest lucru a făcut o mare diferență în percepția când clienții mei au sunat. A fost mult mai bine decât mine să ridic telefonul și să spun "Bună ziua?".

Linia 2 are de asemenea un tablou de bord excelent pentru aplicații și web pentru gestionarea tuturor apelurilor dvs., a mesageriei vocale, a regulilor de redirecționare etc. Este puțin costisitor, dar opțiunea cea mai ieftină pentru o afacere care are nevoie de câteva caracteristici suplimentare.

Număr Skype

Dacă utilizați deja Skype, vă recomandăm să obțineți un număr Skype. Lucrul cool despre Skype este că puteți obține și numere internaționale. Destul de mult, toate celelalte aplicații de mai sus funcționează numai cu numere din S.U.A. și Canada. Costul pentru un număr din SUA este de aproximativ 6 USD pe lună.

Împreună cu numărul Skype, beneficiați de toate avantajele utilizării Skype cum ar fi apelurile video, apelurile video de grup, mesajele SMS, partajarea de ecran și partajarea de fișiere. Cu Skype, în principiu cumpărați credit pe care îl puteți utiliza pentru apeluri internaționale, SMS internaționale etc.

În general, este foarte ușor să obțineți un al doilea, al treilea sau al patrulea număr pentru telefonul dvs., fără prea multă muncă. Există o mulțime de opțiuni acolo și cea mai bună pentru dvs. va depinde de scenariul dvs. de utilizare. Lucrul grozav este că puteți anula toate aceste servicii ori de câte ori doriți, dacă nu sunteți mulțumit. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!