If-Koubou

Ghid pentru conversia imaginilor în Windows sau Mac

Ghid pentru conversia imaginilor în Windows sau Mac (Recenzii software)

Căutați o modalitate rapidă de a prelua orice imagine care este în format BMP, JPG sau PNG și o convertiți într-o pictogramă Windows în format ICO? Există tone de seturi personalizate de pictograme pe care le puteți descărca pentru Windows, dar dacă doriți cu adevărat să vă personalizați calculatorul, puteți crea un set de pictograme alcătuit din fețele familiei dvs., de exemplu!

Pentru a crea pictograme personalizate din propriile imagini este un proces destul de simplu și, în majoritatea cazurilor, vă cere să micșorați fotografia la dimensiunea corespunzătoare. Icoanele Windows sunt destul de mici, astfel încât primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți este că fotografia dvs. uimitoare pe plajă va arăta minuscule atunci când a fost convertită la o pictogramă de 16 × 16 sau 32 × 32 pixeli!

Oricum, este ceva la care poți să te joci când creați pictograma Windows. Există câteva moduri diferite în care puteți crea pictograma dvs., cea mai ușoară fiind utilizarea instrumentelor online. Puteți descărca un program desktop, însă nu este necesar. Voi menționa, de asemenea, un program pe care îl puteți utiliza pentru a crea pictograme Mac, care, din păcate, nu am putut găsi un instrument online pentru.

Instrumente online

ConvertIcon este un instrument online gratuit pentru conversia formatelor PNG, GIF și JPG în fișierele ICO. Ea are o treabă fantastică și are doar caracteristicile potrivite. De asemenea, am fost surprins de faptul că nu există anunțuri sau ferestre de tip pop-up sau alte tipuri de publicitate, pe care le vedeți în mod normal cu servicii gratuite.

Când ajungeți la site, faceți clic pe Incepe și imediat vi se va solicita să încărcați fotografia. Nimic altceva nu se încarcă, cu excepția unei ferestre mici care arată ca un dialog de la OS X.

Continuați și alegeți imaginea și vă va arăta o previzualizare miniatură a acesteia. Va trebui să editați imaginea înainte de ao importa, deoarece site-ul web nu are opțiuni de decupare sau editare.

De asemenea, puteți importa o singură imagine la un moment dat. Apoi, faceți clic pe Export și veți putea alege diferitele dimensiuni pentru fișierul dvs. ICO, inclusiv 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64 și câteva altele.

După ce ați selectat dimensiunile, faceți clic pe Salvați ca și ați terminat! Acesta va descărca un singur fișier ICO cu toate dimensiunile diferite pe care le-ați ales. Apoi, puteți utiliza această pictogramă în Windows. De exemplu, dacă doriți să schimbați o pictogramă de folder pe desktop la această nouă pictogramă, faceți clic dreapta pe dosar și alegeți Proprietăți. Faceți clic pe Personalizați și faceți clic pe Schimbă iconița buton.

Apasă pe Naviga apoi navigați la dosarul în care ați salvat fișierul ICO exportat. Alegeți și ați terminat! Acum puteți chiar schimba dimensiunile icoanelor din Windows și dacă alegeți toate dimensiunile atunci când le exportați (pe care le-aș sugera), atunci dimensiunea pictogramei se va schimba automat. Iată un exemplu de pe desktop-ul meu.

RW-Designer.com este un alt site care convertește imaginile în icoane fără probleme. Interfața este ușor diferită de ConvertIcon, dar altfel puteți realiza același lucru. Faceți clic pe butonul Alegeți fișierul și apoi alegeți unul dintre butoanele radio. Acest site încearcă să o facă puțin mai simplu, permițându-vă doar să alegeți sistemul de operare pentru care doriți pictogramele. Cu toate acestea, dacă doriți dimensiuni specifice, trebuie doar să le introduceți în Dimensiuni personalizate cutie. De asemenea, puteți alege să creați o pictogramă Fav sau o pictogramă a barei de instrumente, care poate fi utilă dacă dețineți un site Web.

În cele din urmă, dacă doriți să creați pictograme pentru OS X, puteți descărca un program gratuit numit IMG3icns. Doar trageți și plasați imaginea în interfața programului și selectați ieșirea de export ca pictograme. Ei au, de asemenea, o versiune pro pentru un preț ciudat de 3.90 dolari, care vă permite să exportați icoane fav și iPhone icoane și, de asemenea, păstrează o istorie a tuturor icoanelor pe care le export.

După cum puteți vedea, crearea propriilor icoane în Windows sau OS X este foarte ușoară. Dacă aveți întrebări legate de crearea de pictograme sau dacă nu puteți înlocui o pictogramă implicită cu propria pictogramă personalizată, anunțați-ne în comentarii și vom încerca să vă ajutăm. Bucurați-vă!