If-Koubou

Windows 7 Service Pack 1 este lansat: Dar ar trebui să îl instalați?

Windows 7 Service Pack 1 este lansat: Dar ar trebui să îl instalați? (Cum să)

Microsoft tocmai a lansat versiunea finală a Service Pack 1 pentru Windows 7, dar ar trebui să renunți la toate și să treceți prin procesul de instalare? De unde poți să-l ai? Avem răspunsurile pentru tine.

Dacă nu ați instalat niciodată un pachet service pack, este vorba doar de o mare colecție de corecții și modificări pentru sistemul dvs. de operare, incluse într-o descărcare de grăsime mare pentru ao face mai convenabilă dacă reinstalați - dacă ați păstrat actualizat Windows au cele mai multe remedii deja instalate prin Windows Update.

Răspunsuri la întrebările pe care ar trebui să le întrebați

Indiferent dacă urmați să puneți aceste întrebări sau nu, vă oferim răspunsurile pe care trebuie să le cunoașteți cu adevărat.

 • Unde îl descărcați?
  În timp ce puteți descărca pachetul de service manual de pe site-ul Microsoft Download, probabil că trebuie doar să treceți prin Windows Update și să selectați actualizarea opțională SP1 de acolo, deoarece va descărca exact ceea ce aveți nevoie. Mai multe despre aceasta mai jos.
 • Este în Windows Update? O să-l obțin automat?
  Nu. Este o actualizare opțională (în acest moment) în Windows Update, deci veți obține doar dacă alegeți să o instalați.
 • Acest lucru vă face mai sigură?
  Dacă nu ați instalat ceva de pe Windows Update într-o vreme, în primul rând, vă rușine! Este important să vă păstrați actualizat! De asemenea, această versiune este, în esență, o ediție de grăsime mare a tuturor remedierilor de securitate și a bug-urilor de la lansarea Windows 7, combinată cu câteva biți suplimentari de funcționalitate. Dacă aveți setarea Windows Update automată, pachetul service pack nu vă va face mai sigură.
 • Cât timp durează instalarea?
  Timpul de instalare nu este prea lung, aproximativ 30 de minute, dar, în funcție de conexiunea la internet, va dura destul timp să descărcați. Cel mai bun pariu este să porniți instalarea și apoi să plecați pentru o vreme.
 • Ar trebui să dau totul și să-l instalez astăzi?
  Nu cu excepția cazului în care vă plictisiți sau nu ați rulat actualizări într-o perioadă lungă de timp. Există foarte puține în ceea ce privește caracteristicile noi și ar fi mai bine să așteptați până când rushul de descărcare se va termina. Există, de asemenea, posibilitatea unor probleme, deci ar trebui să așteptați.

Dacă doriți să îl descărcați direct, puteți să o faceți din site-ul Microsoft Download.

Noile caracteristici din Service Pack 1

Nu există o mulțime de lucruri noi în SP1, cel puțin din perspectiva utilizatorului final. Iată lista rapidă de lucruri care ar putea să vă conteze:

 • Performanță îmbunătățită a dispozitivului audio HDMI: există o mică actualizare care ajută fiabilitatea dispozitivelor audio HDMI după repornire. Acesta este listat ca o caracteristică în notele de lansare, dar se simte într-adevăr ca o rezolvare de bug-uri.
 • Corectarea comportamentului la imprimarea documentelor XPS cu orientare mixtă: Dacă încercați să imprimați documente XPS care au pagini peisaj și portret în același document, acestea vor fi imprimate corect. Toți 5 dintre voi vă puteți bucura acum.
 • Modificați comportamentul funcției "Restaurați dosarele anterioare la conectare": Dacă ați utilizat funcția "Restaurare dosare anterioare la conectare" din Opțiuni folder, folderele s-ar restabili într-un set cascadă de ferestre. Acum se vor restabili acolo unde erau.
 • Suport pentru extensiile vectoriale avansate (AVX): suportă o extensie de procesor mai nouă, care îmbunătățește performanța pentru aplicațiile cu intensitate variabilă.
 • Suport îmbunătățit pentru dispozitivele de formatare avansată (512e): producătorii de hard disk trec la o nouă dimensiune a sectorului fizic de 4KB, iar acum Windows 7 acceptă acest lucru mai bine.

Există multe alte bug-uri și corecții de securitate, dar acestea sunt cele mai notabile, conform documentației Microsoft.

Instalarea Windows 7 Service Pack 1

Accesați actualizarea Windows prin caseta de căutare din meniul Start, apoi faceți clic pe link-ul "Actualizări importante sunt disponibile". Dacă nu vedeți acest link, faceți clic pe "Verificați pentru actualizări" din partea stângă și ar trebui să apară.

Ar trebui să vedeți Windows 7 Service Pack 1 în listă și va trebui să îl verificați (nu este selectat în mod implicit).

Faceți clic pe butonul OK, apoi faceți clic pentru al instala, apoi așteptați. Va dura ceva timp pentru a descărca și, odată ce termină descărcarea, vă va forța să reporniți.

După ce trece mai mult timp, veți fi reporniți, lucrurile se vor întâmpla și apoi veți vedea dialogul care spune că este instalat.

Există o mulțime de spațiu alb în acel dialog. Se pare că ar fi putut să pună o imagine acolo sau să o facă mai mică.