If-Koubou

Windows 8.1 Preview Released: Ce înseamnă și cum se obține

Windows 8.1 Preview Released: Ce înseamnă și cum se obține (Cum să)

Microsoft a lansat o previzualizare a actualizării lor la Windows 8 astăzi, și avem toate detaliile, începând cu modul în care puteți obține mâinile pe ea.

Notă:am ridicat această imagine din blogul Microsoft. Îi pasă? Nu.

Dă-mi informațiile!

Înainte de a vă da link-ul de descărcare, există câteva lucruri pe care trebuie să le țineți cont:

  • Windows 8.1 va fi o actualizare gratuită a Windows 8.
  • Windows 8.1 va fi oferit astăzi prin intermediul App Store-ului Windows, deși veți avea nevoie de o mică actualizare pentru ao declanșa.
  • Mâine, va exista o descărcare a imaginii ISO a Windows 8.1. Abonații MSDN și Technet pot descărca deja versiunea ISO.
  • Important: Odată ce faceți upgrade la Previzualizarea 8.1, nu puteți trece de la versiunea finală la versiunea finală în cursul acestui an.
  • Actualizați: unele PC-uri nu vor rula actualizarea 8.1, iar versiunea pe 64 de biți nu funcționează într-o mașină virtuală VirtualBox din ceea ce putem spune.

În primul rând, va trebui să vă îndreptați către această adresă URL și să descărcați o mică aplicație pentru a declanșa actualizarea. Deschideți și instalați mai întâi această actualizare. Vi se va cere să reporniți la sfârșit.

După ce reporniți, vi se va cere să mergeți la magazin pentru a obține actualizarea.

Nu funcționa în VirtualBox pentru noi, dar ar trebui să funcționeze altfel.

Ce este nou în Windows 8.1?

Să recunoaștem - Windows 8 nu a fost foarte popular și, deși au existat o mulțime de îmbunătățiri cu adevărat mari și viteze sporite sub capota, lucrarea de vopsea a făcut pe oameni foarte supărat. Noul ecran de pornire "Metro" nu numai că a fost forțat pe toată lumea, dar abia îl puteai personaliza, așa că nu era ca și cum ai fi învățat să-l iubești. În plus, au redenumit-o de la Metro la Modern, ceea ce a lăsat pe toată lumea chiar mai confuză.

Cele mai mari reclamații au fost eliminarea butonului de pornire, a meniului de pornire și a faptului că nu mai puteți încărca desktop-ul. Totul altceva era cu adevărat neimportant. Deci, care sunt cele mai mari caracteristici noi?

  • Butonul Start este înapoi: deși deschide ecranul de pornire. Nu există meniu de pornire.
  • Boot to Desktop este o opțiune: este incredibil de ușor de activat, de asemenea. Citiți aici cum puteți activa Boot to Desktop.
  • Căutarea este unificată: motorul de căutare pe Windows 8 a fost doar îngrozitor, împărțind căutări diferite în diferite secțiuni care nu aveau sens. Acum este unificată într-un singur motor de căutare, așa cum a fost în Windows 7.
  • Better Personalizare ecran de pornire: experiența este mult îmbunătățită de această dată. Puteți personaliza mărimea dalelor mult mai mult, utilizați imagini de fundal, aplicațiile moderne pot fi rupte pentru a umple jumătate din ecran, mai multe monitoare sunt suportate mult mai bine și multe alte îmbunătățiri.

Există o mulțime de alte îmbunătățiri în Windows 8.1, dar acestea sunt cele mai importante.

Notă:Vom actualiza această postare cu mai multe informații despre modul de instalare a actualizării de îndată ce ne vom ocupa de aceasta.