If-Koubou

OTT explică modul în care Xbox One și Xbox 360 coexistă

OTT explică modul în care Xbox One și Xbox 360 coexistă (Gadgeturi)

Deci tocmai ați primit un nou Xbox One strălucitor pentru Crăciun? Este destul de dulce, dar dacă aveți un Xbox 360 mai vechi, încă în jur? Puteți juca jocuri Xbox 360 pe noul dvs. Xbox One? Profilul dvs. de gamer preia? Trebuie să cumperi un alt cont Xbox Live Gold sau poți să folosești același cont? Puteți utiliza un controler Xbox 360 cu Xbox One? Puteți să vă conectați la același profil Xbox Live pe ambele console? Există oricum o legătură directă între Xbox One și Xbox 360?

M-am trezit întrebat când am vizitat un prieten care tocmai avea un Xbox One, dar nu știa cum ar funcționa cu vechiul lui Xbox 360. În acest articol, voi încerca să vă ofer cât mai multe detalii cât este posibil despre modul în care cele două console pot funcționa sau nu pot funcționa unul cu celălalt. Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama totul, așa că sunt sigur că acest lucru va fi util pentru proprietarii ambelor console.

Jocuri Xbox

Deci, ce vei face cu toate aceste vechi jocuri Xbox 360? Sau dacă ați cumpărat un nou joc ca Grand Theft Auto V pentru Xbox 360? Poți să o joci pe Xbox One? Ei bine, răspunsul este da și nu.

Răspunsul este nu pentru că jocurile Xbox One și Xbox 360 nu sunt compatibile. Aceasta înseamnă că nu puteți să lansați un joc Xbox 360 într-o consolă Xbox One și să începeți să îl jucați. Nu există nicio excepție de la această regulă. Nici un joc vechi nu va juca pe noua consolă. Și de ce am spus și eu da?

Ei bine, există un mic port minunat pe partea din spate a Xbox One numit intrare HDMI. Deasupra lui, veți vedea că se spune Sat / Cab, deoarece este destinat conectării cablului dvs. de cablu sau satelit la Xbox One, astfel încât să puteți viziona televizorul prin Xbox. Cu toate acestea, puteți conecta și alte dispozitive la acest port, inclusiv un alt Xbox 360. În cazul în care puteți conecta chiar și un PS3, PS4 sau un Wii U la Xbox One!

Este de fapt o caracteristică foarte curată și tot ce trebuie să faceți este să spuneți "Xbox, Watch TV" și va încărca orice dispozitiv este conectat la portul respectiv. Deci, dacă un Xbox 360 este conectat, veți putea să jucați jocul prin Xbox One. De asemenea, salvează acest port HDMI de calitate pe televizor sau receptor pentru altceva. Deci, asta e totul cu jocurile.

Răspunsul este, de asemenea, da, deoarece Microsoft a declarat că ar putea susține compatibilitatea în viitor prin intermediul cloud-ului. Practic, streaming-ul de jocuri de la serverele cloud la consola Xbox One. Cu toate acestea, ei au declarat că experiența nu este atât de bună pe conexiunile de internet lent și, prin urmare, nu este ceva care va fi lansat în 2014, dacă vreodată.

Contul Microsoft și Xbox Live

Următorul subiect de mare confuzie este contul dvs. Microsoft și / sau apartenența la Xbox Live. Când vă conectați la Xbox One cu contul dvs. Microsoft, aproape totul se desfășoară în cea mai mare parte. Acestea includ următoarele:

- Profilul include gamertag, prieteni, realizări și gamerscore.

- Orice membru suplimentar pe care îl aveți, cum ar fi Xbox Live Gold sau Xbox Music Pass plus orice metodă de plată pe care ați salvat-o

- Orice relații de familie pe care le-ați adăugat ca un cont de copil etc. vor fi reportate automat

- Orice setări de confidențialitate activate

- Orice achiziționat prin Xbox Music sau Xbox Video va fi disponibil în secțiunea corespunzătoare de muzică sau video

Deci, ce nu se preia? Trei lucruri în esență: jocuri, jocuri și aplicații. Din nou, atunci când vine vorba de jocuri și jocuri salvează, puteți conecta, de asemenea, Xbox 360 la Xbox One și să joace jocuri cu jocuri salvează fără nici o problemă. Veți putea să utilizați și aplicațiile în acest fel, dar este probabil mai bine să instalați aplicațiile din nou pe Xbox One, deoarece este mai rapid și aplicațiile sunt probabil actualizate special pentru Xbox One.

Un alt lucru frumos pe care Microsoft la făcut a fost să vă permiteți să vă conectați simultan la Xbox One și Xbox 360. Este frumos pentru că înseamnă că puteți utiliza simultan ambele console în diferite părți ale casei dvs. fără probleme. Singura limită este că vă puteți conecta simultan la o consolă Xbox One și la o consolă Xbox 360, dar într-adevăr nu este nevoie să faceți acest lucru dacă nu aveți mai mult de două console Xbox.

Accesorii și periferice

Deci, ce despre acești 5 controlori Xbox 360 pe care le-ați așezat în jur? Orice bun cu Xbox One? Nope! Nu le pot folosi din păcate. Cum rămâne cu Kinect? Nu, Xbox One vine cu un nou Kinect, iar cel vechi nu este compatibil cu noua consola.

De asemenea, nu puteți utiliza cărămida de putere din Xbox 360 pe Xbox One și niciun alt accesoriu, cum ar fi o roată de curse sau chiar setul cu cască fără fir. De asemenea, chiar dacă puteți conecta un stick USB la Xbox 360, nu este încă acceptat pe Xbox One. Aceasta este o problemă destul de mare pentru unii oameni, deoarece Microsoft încearcă să comercializeze un Xbox ca fiind un hub media all-in-one, dar nu este capabil să reda propriile videoclipuri și muzică de pe o unitate USB externă este destul de lame. Se pare că va veni în curând, dar nu a fost anunțat ca la scrierea acestui post.

Bineînțeles, Xbox One este compatibil cu DLNA și puteți strela videoclipuri și muzică pe această cale, dar nu prin USB. Ceea ce nu am încercat este conectarea Xbox 360 la Xbox One folosind HDMI și apoi încercarea de a reda conținut USB de pe Xbox 360. Teoretic ar trebui să funcționeze foarte bine, dar nu am testat acest lucru. De asemenea, aveți nevoie de ambele console, pe care nu le are toată lumea.

Rețineți că toate acestea sunt informații oficiale. Ca și jailbreaking iDevice sau înrădăcinarea telefonului dvs. Android, Xbox One poate fi modded. Cei de la CronusMAX au creat un dispozitiv USB de la o terță parte care vă permite să conectați un număr întreg de controlere la Xbox One, inclusiv controlerul Xbox 360.

Concluzie

Nu există multe alte lucruri pe care le puteți face în acest moment împreună cu cele două console.Unii oameni sunt într-adevăr supăruiți de unele dintre caracteristicile pe care Xbox 360 le-au eliminat în Xbox One, cum ar fi redarea de muzică în fundal sau încărcarea fotografiilor de pe PC sau conectarea unui dispozitiv USB, etc. Din fericire, cu opțiunea de intrare HDMI, puteți utiliza în continuare caracteristicile minunate ale unui Xbox 360 și bucurați-vă, de asemenea, de toate jocurile noi super cool pe Xbox One.

Dacă aveți un Xbox One și un Xbox 360, spuneți-ne ce credeți despre fiecare consoană și spuneți-i cum le folosiți împreună. Bucurați-vă!