If-Koubou

Porniți Chrome portabil de pe unitatea dvs. flash în orice mașină Windows

Porniți Chrome portabil de pe unitatea dvs. flash în orice mașină Windows (Cum să)

Doriți să rulați Google Chrome cu extensiile și setările dvs. preferate pe orice computer? Aici vom examina modul în care puteți configura o versiune portabilă a Google Chrome pe unitatea flash, astfel încât să o puteți utiliza oriunde.

Noțiuni de bază

Descărcați programul de instalare portabil Google Chrome (link dedesupt). Odată ce a fost descărcat, executați programul de instalare pentru ao seta pe unitatea flash. Programul de instalare este un extractor alimentat cu 7 zip-uri. Faceți clic pe butonul "..." pentru a selecta unitatea flash și apoi faceți clic pe Extract.

Acum va extrage Chrome Portabil pe unitatea flash. Acest lucru poate dura câteva minute, dar odată ce ați terminat, veți fi gata să utilizați imediat versiunea dvs. portabilă Chrome.

Odată terminat, parcurgeți unitatea flash, deschideți noul PortableGoogleChrome folder și rulați ChromeLoader.exe pentru a porni Chrome portabil.

Comutați Chrome portabil în limba dvs. maternă

Portable Chrome este în mod implicit în limba germană, deci dacă nu puteți citi limba germană, este posibil să fiți puțin confuz atunci când o rulați pentru prima oară. Pentru a le schimba în limba engleză sau în limba preferată, faceți clic pe butonul de chei din partea dreaptă și faceți clic pe Optionen.

Selectați fila Detalii, apoi derulați în jos și faceți clic pe Schriftart- und Spracheinstellungen

ändern buton sub Conținut Web.

Selectați a doua filă, faceți clic pe meniul din partea de jos de lângă Google Chrome-Sprache și selectați limba preferată. Faceți clic pe butonul Ok din partea de jos pentru a salva setările.

Chrome vă va reaminti că modificările nu vor avea efect până când nu reporniți browserul. Faceți clic pe Ok, apoi închideți toate ferestrele Chrome Portabile.

Data viitoare când o rulați, veți putea găsi drumul mult mai ușor, deoarece totul este în limba dvs. maternă.

Folosind Chrome portabil

Google Chrome portabil funcționează la fel ca versiunea standard, cu excepția faptului că acum puteți rula din orice computer. Toate site-urile dvs. preferate și aplicațiile web vor funcționa la fel cum vă așteptați. De fapt, nu există nici o diferență că puteți vedea doar prin navigare.

Versiunea portabilă a Chrome, la fel ca toate aplicațiile portabile, poate funcționa mai lent decât Chrome normal, în funcție de viteza unității flash. Cu toate acestea, comoditatea de a avea propriul dvs. browser Chrome personalizat pe orice computer mai mult decât face pentru el.

Aici avem aceeași instalare a Chrome portabil care rulează pe un computer XP.

Toate istoricul dvs. de navigare este salvat pe unitatea flash, care vă păstrează datele private și facilitează accesarea site-urilor preferate.

Cookie-urile sunt salvate pe unitatea flash, astfel încât să puteți rămâne conectat la conturi chiar și atunci când le accesați în Chrome de pe alt computer.

Instalați extensiile în Chrome portabil

Extensiile ajută la îmbunătățirea personalizării Chrome pentru nevoile dvs. și vă pot ajuta să obțineți lucrurile mai repede. Chrome portabil duce acest lucru la următorul nivel, deoarece puteți instala extensii și apoi le puteți utiliza de pe orice computer. Pur și simplu instalați extensii ca în Chrome obișnuit.

Multe extensii oferă modalități ușoare de accesare a aplicațiilor web, iar acestea funcționează foarte bine, deoarece Chrome portabil vă poate conecta la site-urile dvs. preferate.

Actualizați Chrome portabil

Normal Google Chrome instalat pe computer implicit instalează în mod automat actualizările, ceea ce face ușor să stați la curent cu cea mai recentă versiune. Versiunea portabilă, cu toate acestea, nu poate instala automat actualizări. Pentru a vă asigura că rulați cea mai recentă versiune de pe unitatea flash, rulați Updater.exe în PortableGoogleChrome pliant. Asigurați-vă că toate ferestrele browserului sunt închise înainte de a rula aplicația updater.

Acum, selectați versiunea Chrome pe care o doriți. Puteți alege să instalați versiunea beta sau beta sau să selectați doar Eliberați canalul pentru a vă asigura că va funcționa fără probleme.

Actualizatorul va descărca acum cea mai recentă versiune Chrome.

După terminarea descărcării, se va deschide o fereastră Prompt Command și extrage automat fișierele actualizate pe unitatea flash și va actualiza Chrome portabil.

Acest lucru poate dura câteva momente, din nou în funcție de viteza unității flash. Când este terminat, veți vedea un prompt care vă informează că Chrome a fost actualizat.

Toate setările și extensiile dvs. ar trebui să funcționeze ca mai înainte și veți avea cea mai recentă versiune a Chrome, toate gata de utilizare de pe unitatea flash.

Concluzie

Google Chrome este unul dintre browserele noastre preferate de web, și posibilitatea de a le rula de pe orice computer printr-o unitate flash o face și mai bună. Chrome portabil a funcționat excelent în testele noastre, iar actualizarea la cea mai recentă versiune beta a fost netedă. Acum putem folosi browserul nostru preferat pe orice computer Windows, chiar dacă are instalat numai IE6 vechi!

Legătură

Descărcați Google Chrome portabil

Postați despre Chrome portabil pe blogul dezvoltatorului (in germana)