If-Koubou

De ce este inelul meu de inel lipsit de vedere live?

De ce este inelul meu de inel lipsit de vedere live? (Cum să)

Dacă ai setat Ring Ring-ul și ați așteptat o vizionare live a camerei Inelului, s-ar putea să fiți dezamăgit de faptul că vă lipsesc din aplicația Ring. Există un răspuns foarte simplu despre motivul pentru care este.

Inelul Ring Doorbell este anunțat ca având un mod de vizionare live, unde puteți vizualiza camera de pe unitatea Inel ori de câte ori doriți și vedeți o vizualizare live a ceea ce se întâmplă în exterior în orice moment - nu este nevoie să așteptați ca cineva să vină la ușă.

Cu toate acestea, ceea ce mulți oameni ratează este faptul că modul de vizualizare live nu funcționează dacă Ring Ringtone funcționează pe baza bateriei.

Aveți posibilitatea să alimentați unitatea Ring Door Ring folosind bateria internă sau conectați-o la cablarea existentă a sunetului, care transformă bateria internă într-o copie de rezervă în caz de întrerupere a alimentării. Pornirea de a rula bateria internă este că nu trebuie să vă faceți griji că vă deranjezi cu cablajele existente, făcând procesul de instalare mult mai ușor.

În plus, în funcție de locația unde se află ușa de la intrare și de locul în care doriți să montați unitatea Ring, este posibil să fie foarte greu să redirecționați firele de sonerie către unitatea Ring.

Deoarece vizualizarea live necesită un pic mai mult suc la putere, este destul de inteligent ca Ring să nu includă o astfel de caracteristică în cazul în care unitatea se stinge de la baterie pentru a face să dureze mai mult înainte de a avea nevoie să-l reîncărcați. Dar daca asteptati cu nerabdare doar pentru a gasi ca nu functioneaza la energia bateriei, s-ar putea sa fiti foarte dezamagit. Dacă puteți, încercați să o conectați la cablajele existente pentru a obține această funcție.

Dacă aveți unitatea dvs. de tip "Ring" conectată la cablajele existente, puteți accesa vizualizarea în timp real prin deschiderea aplicației Ring pe telefon, atingând unitatea Ring Door Ring în colțul din stânga sus și apoi apăsând pe "Live View "De pe ecranul următor.

De acolo, puteți să atingeți și să vi se arate o vizualizare live a ceea ce se întâmplă la ușa din față. Când vă vedeți în direct, puteți continua să vorbiți prin microfon, ca în cazul în care cineva se află la ușă.

Imagine de la Ring.com