If-Koubou

De ce ar trebui să vă gândiți să adăugați un televizor la configurarea computerului

De ce ar trebui să vă gândiți să adăugați un televizor la configurarea computerului (Cum să)

Dacă aveți un birou de acasă sau un spațiu specific pentru PC-ul dvs. desktop, adăugarea unui televizor la monitorul dvs. este o modalitate excelentă de a adăuga un flux incredibil de versatilitate (sau de redare).

De ce ai face asta?

Când vine vorba de a face lucrurile, mai mult ecranul este întotdeauna mai bun, nu? Ei bine, numereu- uneori, având prea multe proprietăți pe ecran, poate duce la mai multe distragere a atenției. Și distragerile sunt antiteza "a face lucrurile făcute".

De aceea, a avea un afișaj opțional (sau al treilea) opțional, uneori opțional, poate fi o poveste de dragoste atunci când aveți nevoie de el și un televizor este o opțiune perfectă pentru asta. Puteți să-l utilizați ca afișaj auxiliar atunci când aveți nevoie de ea, o excelentă platformă de vizionare a filmelor atunci când o doriți și o modalitate foarte bună de a juca pe un ecran mai mare în timpul perioadelor de nefuncționare. Este o victorie câștigătoare. Recent am adăugat un televizor la configurația calculatorului meu și este unul dintre cele mai utile lucruri pe care le-am făcut vreodată din aceste motive.

Cea mai bună parte este că, dacă alegeți televizorul potrivit, acesta va fi un fel de "mereu pornit" - chiar și atunci când este oprit, tot mai consumând energie, astfel încât calculatorul să-l vadă în continuare ca pornit și conectat. De ce e mare lucru? Deoarece atunci când deconectați un ecran de la computer (chiar dacă îl opriți), GPU-ul va reconfigura alte ecrane pentru a compensa modificarea. Acesta esteexcepţional enervant dacă sunteți în căutarea pentru un afișaj uneori.

Deci, pentru acel tip de instalare, un televizor este răspunsul perfect.

Cum să alegeți televizorul potrivit

Dacă doriți să adăugați un televizor la configurația computerului dvs., nu trebuie să obțineți cel mai mare, cel mai bun sau cel mai frumos televizor acolo - cu excepția cazului în care doriți doar să vă descurcați. Dar dacă acest lucru nu va fi "principalul" dvs. televizor, nu există prea multe motive să cheltuiți o mulțime de bani pe el. De asemenea, nu aveți nevoie de ceva atât de super-clar ca un monitor PC bun, deoarece va servi serviciul auxiliar.

Folosesc un TV Insignia Roku de 39 inch pe care l-am luat la Best Buy pentru câteva sute de dolari. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva similar și nu doriți să se ocupe de Best Buy, acest televizor TCL Roku de 40 de inchi pe Amazon este, de asemenea, o opțiune de ucigaș.

Există totuși câteva lucruri de luat în considerare.

Rezoluția afișajului: păstrați-o modestă, din motive de simplitate

Dacă doriți să utilizați un televizor ca al doilea sau al treilea monitor, rezoluția afișării va fi crucială. În timp ce Windows a avut un drum lung când vine vorba de manipularea ecranului de înaltă rezoluție, este posibil să nu fie cea mai bună idee să mergeți cu un panou de 4K - mai ales dacă monitorul dvs. existent funcționează la o rezoluție mai mică.

Acest lucru va păstra doar lucrurile simple atunci când vine vorba de configurarea display-ul dvs. recent adăugat și păstrați lucrurile curate atunci când vine vorba de a porni și opri, dacă nu aveți de gând să-l utilizați cu normă întreagă.

De exemplu, atunci când căutam un nou ecran pentru a adăuga la configurația mea existentă, știam că vreau un afișaj de 1080p. În prezent am două monitoare pe care le folosesc cu normă întreagă și amândouă sunt 1080p, deci adăugarea unui televizor cu aceeași rezoluție a avut sens numai.

În acest fel, nu există nicio ajustare atunci când trebuie să adaug cel de-al treilea ecran la fluxul meu de lucru. Am pornit-o, trag tot ceea ce am nevoie de ea și funcționează. E simplu.

Desigur, trebuie să luați în considerare utilizarea dorită. Dacă GPU-ul dvs. se descurcă și doriți o rezoluție mai mare pentru jocuri, atunci prin toate mijloacele: apucați un ecran de 4K și aveți timpul vieții dvs. cu acele pachete de textură de înaltă rezoluție.

Conexiuni: HDMI, CEC și altele asemănătoare

Veți dori să vă asigurați că televizorul are suficiente porturi HDMI pentru nevoile dvs. - mai ales dacă acesta va fi un sistem cu mai multe utilizări. Dacă o să o adăugați la un computer, dar doriți și pentru alte motive, cum ar fi jocuri de consolă, de exemplu, veți dori să aibă suportul corespunzător al portului pentru acesta.

Vestea bună este că cele mai moderne televizoare ar trebui să aibă cel puțin câteva porturi HDMI - probabil chiar mai multe. Acestea ar trebui să aibă, de asemenea, HDMI CEC, care poate sau nu să fie atât de important pentru dvs. Din nou, totul se referă la modul în care intenționați să utilizați ecranul.

Opțiuni de montare: Plasarea ecranului dvs. este importantă

Plasarea televizorului depinde de setarea curentă a sistemului și de cât spațiu aveți, dar majoritatea oamenilor nu au spațiu pe birou pentru un televizor. În acest caz, montarea pe un perete lângă PC este mod de a merge.

Pentru setarea mea, am televizorul montat pe peretele adiacent la PC-ul meu. Este montat pe un braț articulat, care îmi permite să-l folosesc într-o varietate de scenarii.

De exemplu, dacă urmăresc un flux de ieșire de o anumită natură pe care trebuie să îl urmăresc îndeaproape, pot scoate ecranul de pe perete și mai aproape de monitoarele mele. Este totuși o ușoară înlăturare a capului, dar nu este greu să fiți atenți când faceți și alte lucruri.

De cealaltă parte, îl pot folosi și ca pe un ecran pasiv, care arată doar informații pe care vreau să le văd uneori ca vremea, muzica curentă sau ceva asemănător. Ecranul TV funcționează, de asemenea, ca "ecran hobby" atunci când am nevoie de el. Cant la chitară, așa că pun pe tabloul chitara pe ecran când învăț cântece noi, făcându-l ușor de urmărit.

Este cu siguranță o configurație multifuncțională, astfel încât montantul de perete articulat face cel mai mult pentru mine. Dar ați putea merge în câteva direcții diferite cu acest lucru - în cazul în care ecranul dvs. va fi lângă ecranul dvs. (e) existente, atunci nu există nici un motiv pentru a merge cu un perete montat plat. Dacă biroul dvs. este suficient de mare, puteți face chiar și un braț articulat de montare - asigurați-vă că se poate manipula un ecran mare ca un televizor.

În timp ce adăugați un ecran TV la configurarea PC-ului dvs. nu poate fi ceva ce ați considerat, aplicația practică aici este destul de vastă. Puteți obține un ecran foarte mare pentru a nu o mulțime de bani, utilizați-l atunci când aveți nevoie de ea și tuck departe atunci când nu, și doar în general, au un set foarte cool.