If-Koubou

De ce ar trebui să luați în considerare Internetul de afaceri la domiciliu (fără restricții sau capace de date)

De ce ar trebui să luați în considerare Internetul de afaceri la domiciliu (fără restricții sau capace de date) (Cum să)

Majoritatea furnizorilor de servicii Internet oferă planuri de afaceri pe internet, care costă un pic mai mult, dar oferă de asemenea caracteristici excelente, cum ar fi nici o reducere a vitezei, fără limite de date și viteze chiar mai mari. Și șansele sunt că puteți obține internet de afaceri în casa dvs., indiferent dacă aveți de fapt o afacere sau nu.

Ce este Internetul "Business" și cum este diferit de "Acasă"?

Există câteva lucruri cheie care stabilesc planuri de internet de afaceri în afară de internetul acasă și dacă vă bazați foarte mult pe internet în viața de zi cu zi, vă recomandăm să luați în considerare transformarea. Ca și în orice, există argumente pro și contra. Să începem cu lucrurile bune.

Pro: Viteze mai rapide (și, de obicei, nici o scurgere sau capace de date)

Unii furnizori de servicii Internet oferă viteze mai mari de internet (mai ales viteze de încărcare) pentru companii decât pentru conturile rezidențiale. Și acesta este doar începutul.

Este 2018, iar în acest moment cei mai mulți furnizori de Internet folosesc rețele de contorizare pentru serviciu la domiciliu, ceea ce înseamnă că obțineți o anumită cantitate de date pe care o puteți utiliza în fiecare lună. Dacă depășiți plafonul de date, vi se percepe o taxă suplimentară. În cazul furnizorului meu, dacă treceți peste pachetul de date de trei ori, acestea vă înfruntă automat la următorul pachet, costându-vă mai mulți bani. Pentru ceilalți furnizori de servicii de internet, aceștia ar putea să vă perceapă taxe suplimentare în fiecare lună pentru ceea ce utilizați. Și încă alții încep să accelereze viteza dvs. când atingeți plafonul de date.

Dar, deoarece întreprinderile folosesc mai multe date (și, de asemenea, sume diferite) pe o bază lunară, funcționarea unei rețele cu limită nu are prea mult sens. Cele mai multe planuri de internet de afaceri nu au limită de date.

Deci, dacă sunteți bolnav de a fi nevoit să vizionați fiecare gigabyte pe care îl descărcați, planificați zilele de descărcare în jurul ciclului dvs. de facturare sau orice altceva implicat în evitarea depășirilor de date, un plan de afaceri poate fi pentru dvs.

Utilizarea nelimitată este, fără îndoială, cel mai mare motiv pentru a lua în considerare un plan de afaceri pe baza unui pachet de acasă, deci dacă internetul de acasă este deja nelimitat, un plan de afaceri poate să nu fie la fel de atrăgător pentru dvs.

Pro: Sprijin mai bun

Când vine vorba de obținerea suportului tehnic de la ISP-ul dvs. (pentru probleme generale de rețea), acesta poate fi lovit sau dor de un plan de date de origine. S-ar putea să așteptați veacuri și totuși să ajungeți la un răspuns generic de la un angajat de citire de scripturi.

Sprijinul pentru planurile de afaceri tinde să fiemult mai bine. În cazul meu, timpul de așteptare reprezintă o fracțiune din ceea ce am experimentat în trecut și se simte de parcă vorbesc cu o persoană adevărată care știe despre ce vorbește - nu doar pe cineva care citește un prompt.

Într-o lume perfectă, aceasta ar fi o problemă, pentru că nu ar trebui să solicitați niciodată asistență tehnică. Dar nu trăim în acea lume, deci dacă aveți cel mai bun sprijin pe care îl puteți obține de la ISP este important, un plan de afaceri este o soluție bună.

Nu numai asta, dar sprijinul în general este mai bun. De exemplu, recent am primit un e-mail pentru a mă anunța că ISP-ul meu ar face unele upgrade-uri de rețea în zona mea, așa că am putut întâmpina probleme intermitente în timp ce reparațiile se întâmplă. Acum, când netul meu coboară câteva minute, știu ce se întâmplă. Nu am avut niciodată așa ceva când eram un client de internet la domiciliu.

Pro: adrese IP statice și alte caracteristici avansate

Începem mai mult în buruieni aici și aceste caracteristici avansate nu vor conta pentru majoritatea oamenilor. Dar ele ar putea avea importanță pentru tine.

Conturile de afaceri au mai multe șanse de a oferi funcții cum ar fi adresele IP statice (important dacă aveți un server conectat la internet sau sunteți telecomunicații și compania dvs. are nevoie de o conexiune IP statică pentru conectare). Majoritatea pachetelor de acasă nu oferă această caracteristică, deoarece majoritatea utilizatorilor de acasă nu au nevoie de aceasta. Sau chiar știu ce este.

Unii furnizori de servicii Internet oferă, de asemenea, funcții suplimentare pentru planurile de afaceri, cum ar fi un nume de domeniu și spațiu pentru construirea propriului site web sau pentru rularea unui server de e-mail.

Con: În general mai scump

Nu te-ai aștepta să faci gratuit toate chestiile astea bune? Bine, pentru că majoritatea furnizorilor de servicii Internet leagă prețul (uneori destul de mic) pentru planurile de afaceri. Este cel mai mare - și poatenumai- refuzul de a merge cu un plan de afaceri.

Așa că, înainte de a face saltul, aruncați o privire atentă la pachete și la ceea ce obțineți cu fiecare. De exemplu, dacă tot ceea ce căutați să faceți este să vă îndepărtați de limitele de date, dar va costa să dublați ceea ce plătiți pentru un pachet măsurat, atunci ar putea fi mai ușor să faceți doar un pachet mai mare sau să plătiți pentru nelimitat dacă ISP-ul dvs. oferă acest lucru.

Con: Contracte de servicii

De cele mai multe ori puteți să vă înscrieți pentru un plan de internet acasă fără a trebui să semnați vreun acord (cu excepția cazului în care optați pentru un acord care vă oferă o reducere de un an sau ceva similar). Planurile de afaceri nu funcționează în general în acest fel.

De cele mai multe ori, planurile de afaceri necesită un acord de un an sau chiar doi ani, care ar putea fi un angajament mai lung decât doriți. Uneori însă există un compromis - puteți obține o rată mai bună pentru semnarea unui contract mai lung. Totul depinde de modul în care ISP se ocupă de aceste chestiuni, dar este ceva de luat în considerare.

Cum să treci la un plan de afaceri

Înscrierea pentru un plan de afaceri este, de obicei, asemănătoare cu semnarea unui plan rezidențial, deși câteodată trebuie să sari peste câteva cercuri suplimentare. Unii furnizori de servicii internet plasează mai multe restricții decât alții care pot utiliza conturile de afaceri. Și unii chiar limitează conturile de afaceri la anumite zone geografice.

Acestea fiind spuse, de obicei, vă puteți înscrie la internet pentru afaceri la domiciliu. O mulțime de oameni fie telecommute sau de a conduce afacerile lor de la domiciliu, și ISP-uri își răspund planurile lor de afaceri la acele persoane. Cel puțin, așa este cazul furnizorilor majori pe care i-am căutat, inclusiv Comcast, AT & T, Spectrum și Verizon.

Acestea fiind spuse, veți avea nevoie să consultați furnizorul dvs. (sau alți furnizori din zona dvs.) pentru a vedea dacă oferă internet de afaceri la adresa dvs. și dacă au restricții cu privire la cine poate aplica. Și, din păcate, regulile par să se schimbe adesea pe baza unei zone (după caz, și uneori chiar de la caz la caz).

Anecdotally, am auzit de la oameni care au reușit să obțină internet de afaceri fără probleme, alții cărora li s-au cerut informații cum ar fi un nume de companie și un număr de identificare fiscală federală (deși puteți folosi un număr de securitate socială dacă sunteți unic proprietar) și încă alții care pretind că li se cere să prezinte o licență reală de afaceri.

Sentimentul nostru, însă, este că furnizorii de servicii Internet au devenit mai acceptabili pentru a oferi internet de clasă business în locații rezidențiale în ultimii ani. De ce nu? La urma urmei, tipurile de lucru de la domiciliu reprezintă o forță de muncă destul de mare în zilele noastre, de ce să nu le vindeți serviciile?

De asemenea, puteți să evitați unele dintre aceste calificări (dacă le întâlniți), vorbind cu reprezentantul local al furnizorului de servicii de internet. Când sunați la companie, acesta se duce, de obicei, la un call center general, unde nu știe nimic despre tine (sau chiar să aibă grijă). Dar dacă puteți lovi un birou local și puteți vorbi cu reprezentantul de afaceri local, atunci este posibil să puteți schimba o schimbare la un plan de afaceri cu mai puțin hassle. Din nou, totul depinde numai de locația dvs. și de ISP-ul dvs.

Totuși, merită să te uiți. Chiar și la prețul mai mare, avantajele internetului de clasă business depășesc adesea contra.

Credit de imagine: PopTika / Shutterstock.com