If-Koubou

De ce ar trebui să vă jailbreak dispozitivul iOS

De ce ar trebui să vă jailbreak dispozitivul iOS (Cum să)

Recent, a fost anunțat că este legal să vă spargeți telefonul / dispozitivele. Astăzi ne uităm de ce ați dori să vă jailbreak dispozitivul iOS. Aceasta va fi o prezentare generală a unora dintre capabilitățile și opțiunile disponibile după un jailbreak.

Într-un articol anterior, Mysticgeek a scris despre modul în care să vă jailbreak dispozitivul iOS ușor. Dacă nu sunteți încă pe iOS 4.0.2, această metodă ar trebui să funcționeze în continuare. Cu toate acestea, dacă ați actualizat, va trebui să așteptați finalizarea noului Jailbreakme.com. Există și alte modalități de jailbreak pentru dispozitivul dvs. iOS, pe care îl vom discuta mai târziu. Aplicațiile, widgeturile și temele discutate pot fi găsite utilizând comanda rapidă Cydia care a fost adăugată aplicațiilor dvs.

Rețineți că dacă vă jailbreak pe dispozitivul Apple nu este acoperit de garanție. Cu toate acestea, puteți să-l setați cu ușurință înapoi, astfel încât pare să existe o anumită confuzie cu privire la faptul dacă va anula garanția sau nu, dacă ați setat-o ​​înapoi.

Ecran de blocare

Unul dintre motivele pentru care mulți oameni doresc să jailbreak este să adauge informații la locațiile lor de blocare. Implicit, blocarea iOS vă arată ora și data, starea bateriei, starea alarmelor de viață, starea Wi-Fi, starea rețelei de operatori și notificările de evenimente, SMS-urile sau alte ferestre de tip pop-up din aplicații.

Widget-ul de localizare pe care l-am analizat în acest test a fost LockInfo. LockInfo este gratuită pentru o perioadă de probă de 14 zile și apoi costă 4,99. LockInfo are opțiuni pentru pluginuri și widget-uri în sine. Pluginul pe care l-am testat a fost HTC Plugin, care are ca scop emularea ecranului de blocare UI HTC Sense cu ceasul și vremea locală, precum și categorii de pop-up cum ar fi calendarul, poșta, notificările (de la alte programe cum ar fi AIM sau Facebook) , apeluri nepreluate, mesagerie vocală și SMS. Puteți adăuga, de asemenea, alte plugin-uri, cum ar fi twitter și un mini browser web.

Teme personalizate

Cu iOS 4 puteți adăuga acum o imagine de fundal la ecranele dvs. de acasă ... ya ... destul de interesantă. Problema este că toate icoanele, barele și textul tău încă arată la fel, iar pentru unii oameni, asta e plictisitor. Cu Cydia puteți instala o aplicație temă cum ar fi WinterBoard.

WinterBoard a preluat locul în care SummerBoard a fost cu iPhones mai vechi și iPod Touch, va susține orice temă creată cu SummerBoard, precum și propria sa ... Cu WinterBoard puteți selecta elementul de temă pe care doriți să îl schimbați în funcție de ceea ce ați descărcat de la Cydia. Există mai multe teme premade pentru întregul sistem de operare sau doar pentru anumite aplicații, cum ar fi SMS-urile.

Sunete SMS personalizate

Un alt motiv pentru jailbreak ar fi opțiunea de a folosi diferite sunete SMS personalizate. În mod implicit, aveți șase opțiuni plus opțiunea de a nu avea niciun sunet. Când vă jailbreak aveți acum opțiunea de a accesa / System / Library / Audio / UISounds unde se păstrează fișierele audio. Cu Cydia puteți descărca sunete și tonuri de sonerie diferite pentru a personaliza dispozitivul iOS. Majoritatea sunetelor SMS pe care le descărcați vor fi utilizate cu o aplicație tematică precum WinterBoard și vor înlocui unul dintre sunetele implicite ale SMS-urilor.

Aplicațiile nu sunt binecuvântate de Apple

O caracteristică mare care este adăugată la un dispozitiv iOS care a fost jailbroken este că aplicațiile nu trebuie să fie aprobate de Apple înainte de a apărea în Cydia pentru descărcare. În acest test de testare am descoperit că există o aplicație Google Voice, GV Mobile. Această aplicație funcționează cu SMS și cu apeluri, dar apeluri prin apelarea numărului de telefon pe care l-ați setat în acesta pentru apeluri. Există mai multe jocuri, mai mulți editori de text și mai multe aplicații de navigare pe care le aveți la dispoziție pentru Cydia.

Există mai multe aplicații, trucuri și lucruri minunate care pot fi făcute cu OpenSSH și Cydia pe care le vom acoperi în viitor, cum ar fi qtwitter, o aplicație Twitter care vă va permite să vă actualizați starea din orice fereastră oricând. Puteți adăuga meniuri de acțiuni și puteți seta alte scurte tari pentru a accesa aplicațiile mai rapid.

Pentru că poți

Să ne confruntăm cu asta, ca geeks ne place să facem lucrurile noastre. Suntem dedicați faptului că vă permiteți să dețineți ceea ce vreți de la software-ul sau dispozitivul pe care ni-l putem pune la dispoziție. Cu excepția DMCA care tocmai a trecut pe unii dintre cei de pe gard va dori acum să vină în fața libertății. Dar pentru cei care nu au grijă de reguli și doresc doar să spargă orice jucărie electronică pe care o aveți, există întotdeauna metode noi și mai ușoare de a face acest lucru. Nu am reușit decât să schimbați suprafața câtorva opțiuni care sunt acum acolo.

Aici am aruncat o privire la unele dintre lucrurile reale de bază pe care le puteți face odată ce vă jailbreak iPhone, iPod Touch, sau iPad. În viitor, vom examina unele dintre cele mai multe sfaturi și trucuri pe care le puteți face, deci căutați în curând.

Care este luarea ta? Ai jailbreak dispozitive Apple dvs. imediat, sau sunteți pe gardul de a face acest lucru. Lăsați un comentariu și spuneți-ne!

Cydia
LockInfo