If-Koubou

Va funcționa alarma dacă telefonul dvs. Android este oprit sau activat Nu deranjați?

Va funcționa alarma dacă telefonul dvs. Android este oprit sau activat Nu deranjați? (Cum să)

Este posibil să fie prost să presupuiți că alarma dvs. va funcționa în continuare dacă telefonul dvs. este oprit, dar multe telefoane au folosit de fapt pentru a lucra în acest fel. De fapt, unele dispozitive Android încă mai fac.

Va funcționa alarma mea dacă telefonul meu este oprit?

Probabil ca nu.

Unele telefoane Android oferă o caracteristică care vă transformă automat telefonul la o anumită oră, dacă îl opriți înainte de a vă culca. Producătorii care oferă această caracteristică variază foarte mult și, în acest moment, pare a fi o caracteristică pe moarte. Dacă aveți telefonul dvs., îl puteți găsi Setări> Activat și dezactivat programat. Este un instrument destul de frumos dacă îți place să închizi telefonul noaptea.

Desigur, majoritatea oamenilor nu se deranjează să-și închidă telefoanele noaptea înainte de a merge la culcare, ca în zilele de telefon. Majoritatea telefoanelor au norocul să primească o singură reîncărcare o dată pe săptămână. Acestea fiind spuse, dacă uitați să conectați încărcătorul (sau puterea se stinge peste noapte), alarma dvs. poate fi un motiv de îngrijorare.

Deci, în timp ce modelul dvs. special de telefon poate avea o caracteristică care va reda automat telefonul înainte de următoarea alarmă, acesta nu va ajuta dacă uitați să încărcați telefonul și acesta moare peste noapte. Veți fi lăsați să vă treziți pe cont propriu, ceea ce este destul de înfricoșător pentru majoritatea dintre noi.

De asemenea, merită să subliniem faptul că setările "silențioase" ale Android pot fi confuze - în timp ce puteți să vă dezactivați tonurile de apel în totalitate, ceea ce nu face decât să silească apelurile și (poate) mesajele. Pentru un mod "silențios" adevărat, va trebui să utilizați funcția Nu deranjați, care uneori poate fi confuză pe Android.

Alarma mea va fi oprită dacă telefonul meu nu este în modul de deranjare?

Poate.

Android oferă setări destul de granulare atunci când vine vorba de "Nu deranjați" - puteți alege dacă doriți sau nu să permiteți alarmele prin majoritatea telefoanelor.

Pentru a verifica aceste setări, trageți în jos umbra de notificare și apoi găsiți pictograma "Nu deranjați" (poate fi necesar să trageți umbra în jos de două ori pe unele telefoane). Apăsați lung această pictogramă pentru a merge direct la setările sale.

De acolo, puteți seta excepții personalizate - cum ar fi permiterea alarmei pentru a ocoli "Nu deranjați". Verbiagele și meniurile exacte pot fi ușor diferite, în funcție de producătorul telefonului dvs. și de versiunea Android, dar dacă această regulă este prezentă, va fi undeva în meniul Nu deranjați.

Ce este despre alte mementouri și timere?

Timerii și mementourile (evenimente calendar și altele) nu intră în aceeași categorie ca alarmele pe Android. Puteți alege în mod special să permiteți sau să nu permiteți mementourilor sau evenimentelor să ocolească setările Nu deranjați dacă doriți.

În acest fel, puteți alege să tăiați evenimentele din calendar sau mementouri în timp ce funcția Nu deranjează este activată, dar permiteți alarmele - sau orice amestec din cele trei.