If-Koubou

Alarma va funcționa dacă iPhone-ul dvs. este oprit, silențios sau nu deranjează?

Alarma va funcționa dacă iPhone-ul dvs. este oprit, silențios sau nu deranjează? (Cum să)

Spre deosebire de telefoanele cu funcții mai vechi, alarma iPhone-ului dvs. nu va suna dacă telefonul este oprit sau în afara bateriei. Alarma va suna dacă iPhone-ul tău este silențios sau nu deranjează.

Vechile telefoane Nokia și alte telefoane nemaipomenite au avut o caracteristică excelentă: alarma ar suna chiar și atunci când telefonul a fost oprit. Asta înseamnă că poți să te duci la culcare știind că telefonul tău nu va face un sunet până când nu e timpul ca alarma să te trezească. Unele telefoane Android au încă această caracteristică. IPhone-ul tău și, prin extensie, iPad, nu-i așa?

Alarma va fi oprită dacă iPhone-ul meu este oprit?

Nu. Alarma nu va suna dacă iPhone-ul dvs. este oprit. Dacă doriți ca alarma să se stingă, iPhone-ul dvs. trebuie să rămână activat. Poate fi în modul somn (cu ecranul oprit), pe Silențios, și chiar NU distorsionat pornit și alarma va continua să sune când este destinat.

Alarma va fi oprită dacă iPhone-ul meu va ieși din baterie?

Nu. În cazul în care iPhone-ul dvs. nu funcționează în timpul nopții, alarma pe care ați setat-o ​​pentru dimineața nu va suna.

iPhone-urile sunt destul de bune la menținerea încărcării, dacă nu le folosiți, mai ales când porniți modul de alimentare cu putere redusă. Deci, nu trebuie să vă faceți griji prea mult dacă aveți în jur de 20% din baterii rămase. Pe de altă parte, dacă aveți o baterie de aproximativ 5% rămasă și dormiți cu un somn de opt ore, există o șansă foarte bună să se scurgă din suc în timpul nopții.

Alarma va dispărea dacă iPhone-ul meu este în modul silențios sau nu deranjează?

Atâta timp cât iPhone-ul este pornit, alarma va continua să sune. Deci, da, alarma dvs. va suna dacă iPhone-ul dvs. este în modul Silențios sau Nu deranjați.

Alarma va dispărea dacă ecranul iPhone-ului meu este oprit?

Da, ecranul care merge negru este doar o caracteristică normală de economisire a energiei de pe iPhone. Atâta timp cât atingeți butonul de pornire, acesta se aprinde din nou, alarma va suna atunci când este destinată.

Un cronometru va fi oprit Chiar dacă o alarmă nu va?

Timerii, programările din calendar și mementourile funcționează la fel ca o alarmă. Dacă setați un cronometru și apoi opriți iPhone-ul, cronometrul nu va suna. În schimb, când porniți iPhone-ul din nou, temporizatorul va suna imediat - probabil pentru a vă reaminti că ați pierdut un cronometru.

Dacă, din anumite motive, iPhone-ul dvs. este atât de scăzut pe baterie, încât nu va reuși până noaptea - și nu îl puteți încărca - dar cu disperare aveți nevoie de o alarmă pentru a vă trezi dimineața, va trebui să obțineți creativ. Săriți un ceas alarma vechi, furați un încărcător sau rugați-vă un prieten de încredere (sau recepția hotelului) să vă sune dimineața. Nu veți putea să vă bazați pe iPhone.