If-Koubou

Va proteja Nest încă lucrează fără o conexiune Wi-Fi?

Va proteja Nest încă lucrează fără o conexiune Wi-Fi? (Cum să)

În cazul în care Wi-Fi se stinge și dispozitivele dvs. smarthome pierde conectivitate, este mai mult decât un neplăcut. Cu toate acestea, cum ar fi dispozitivele care sunt potențiali salvatori, cum ar fi Nest Protect?

Când internetul nu mai funcționează la domiciliu, o mulțime de funcții de dispozitiv smarthome dispare până când internetul va reveni. Cele mai multe camere Wi-Fi, de exemplu, se transformă destul de mult într-o cărămidă atunci când pierd conectivitate. Cu toate acestea, alte dispozitive funcționează în continuare foarte bine, deși într-un termostat mai inteligent, cum ar fi "inteligent". Alarmă inteligentă de fum Nest Protect se încadrează în această categorie.

Deci, ce se întâmplă când Wi-Fi iese?

Povestea scurtă, capabilitățile de detectare a fumului din Nest Protect funcționează încă bine atunci când își pierde conexiunea. Nu veți putea să o controlați sau să o gestionați de la distanță de pe telefonul dvs. sau să profitați de toate celelalte funcții interesante din aplicație, însă alarma în sine va funcționa ca orice altă alarmă regulată de fum - se va auzi o alarmă atunci când detectează fum.

De fapt, puteți să configurați Nest Protect fără a vă conecta vreodată la Wi-Fi sau să îl conectați la contul Nest. Acordat, este doar o versiune mai scumpă a unei alarme regulate de fum în acel moment, dar ea arată că este proiectată să funcționeze fără Wi-Fi.

Dacă aveți unități de protejare a nivelelor multiple

Dacă aveți două sau mai multe Nest Protects interconectate în casa dvs., tot nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la deconectarea rețelei Wi-Fi. Nest Protects utilizează propria rețea wireless de tipuri pentru a se conecta una cu cealaltă. Deci, chiar dacă Wi-Fi-ul locuinței dvs. devine kaput și unul dintre dvs. Nest Protects detectează fumul (astfel, declanșând alarma), toate celelalte Nest Protects vor dispărea.

Cu toate acestea, voi do au nevoie de o conexiune Wi-Fi și de aplicația Nest pentru a configura mai mult de un Nest Protect, deoarece toate unitățile suplimentare își câștigă setările de pe un dispozitiv Nest Protect configurat anterior.

Odată ce toate sunt configurate și gata să meargă, Wi-Fi nu este necesar pentru ca aceștia să vă mențină în siguranță - nu veți putea să le controlați sau să primiți alerte pe telefon.