If-Koubou

Windows 8.1 Update 2 este aici, dar este un Big Letdown

Windows 8.1 Update 2 este aici, dar este un Big Letdown (Cum să)

Actualizarea cunoscută anterior ca Windows 8.1 Update 2 - cunoscută acum sub numele de Update Update - a fost lansată pe 12 august. Probabil că nu ați observat nici măcar. Este o mică actualizare care nu adaugă nimic.

Microsoft a făcut upgrade la 2 la un moment dat, promițând că va aduce revenirea meniului Start la Windows 8.1 și îi va face pe toți acei utilizatori dezamăgiți de Windows mulțumiți. Asta nu sa întâmplat.

Actualizarea Windows 8.1 a devenit Actualizare Windows 8.1

Microsoft a încercat să îmbunătățească viteza cu care lansează Windows. Windows 8.1 a fost primul pas în acest sens, oferind multe îmbunătățiri la doar un an după lansarea Windows 8. Actualizarea Windows 8.1 a venit chiar mai repede după Windows 8.1. Cu Windows 8.1 Update 1, computerele fără ecrane tactile se vor încărca pe desktop în mod implicit și vor folosi aplicațiile desktop ca programe implicite - o îmbunătățire imensă! Există, de asemenea, o pictogramă de alimentare pe ecranul de pornire și barele de titlu din aplicațiile din magazin, astfel încât utilizatorii mouse-ului pot utiliza sistemul mai ușor. Nu mai căutați cum să închideți Windows 8!

Dar Microsoft a trebuit să facă acest lucru mai complicat. Înainte de lansarea sa, ei au decis să redenumesc Windows 8.1 Update 1 pur și simplu "Windows 8.1 Update". Acesta este un nume foarte stupid - au existat multe actualizări la Windows 8.1. Dar Microsoft nu a vrut să se înțeleagă că Windows 8.1 ar primi un "Update 2", deoarece într-adevăr nu știau ce fac.

Actualizați 2 și Returnarea meniului Start

Actualizarea 2 va fi uriașă. La conferința Microsoft BUILD, au anunțat întoarcerea unui meniu Start la Windows și "Stocați aplicații" care rulează în ferestre pe desktop. Surse din Microsoft au spus site-urilor The Verge și altor site-uri de tehnologie că meniul Start va reveni în luna august ca parte a "celei de-a doua actualizări la Windows 8.1".

Venind pe tocuri Windows Update 8.1 oferind mai multe setări mai bune pentru utilizatorii de desktop, o versiune Windows 8.1 Update 2 care oferă un meniu de pornire adecvat pentru desktop ar fi fost o altă îmbunătățire masivă. Microsoft ar fi ascultat clienții lor și va aborda cea mai mare plângere rămasă cu Windows 8.1.

Iată imaginea pe care Microsoft a prezentat-o ​​dezvoltatorilor la BUILD în aprilie 2014:

Meniul Start este numai pentru Windows 9

Undeva de-a lungul liniei, Microsoft și-a schimbat mintea și a decis să nu elibereze meniul Start la utilizatorii Windows 8.1. Meniul Start - și alte caracteristici cruciale, cum ar fi capacitatea de a rula cele mai noi aplicații "Stocați aplicații" în ferestre de pe desktop - sunt acum programate pentru Windows Threshold. Pragul va fi probabil numit Windows 9 când este lansat.

De ce au apăsat din nou meniul Start? Ei bine, nu știm cu adevărat. Microsoft pare să fi acceptat faptul că numele Windows 8 este complet afectat. Ei vor să meargă cât mai repede posibil la Windows 9 și să ofere o lansare de Windows 9, cu un caracter impresionant, cu caracteristici uriașe, cum ar fi întoarcerea meniului Start. Windows 7 a fost o versiune lustruită și fixă ​​a Windows Vista - sperăm că Windows 9 va fi o versiune îmbunătățită a Windows 8.

Mai cinic, este posibil ca Microsoft să rețină meniul Start în Windows 9, astfel încât să perceapă utilizatorilor Windows 8 și 8.1 o taxă de upgrade pentru ao obține. În mod tradițional, actualizările Windows au costat 100 $ sau mai mult. În prezent, Microsoft percepe 119 dolari pentru a face upgrade de la Windows 7 la Windows 8.1. Cu Windows 8, upgrade-urile au fost disponibile la 40 $ - dar numai temporar. Microsoft nu a anunțat stabilirea prețurilor pentru Windows 9, deci sperăm că nu vor face acest lucru.

Mary Jo Foley și alții au raportat zvonuri că Windows 9 ar putea fi liber pentru utilizatorii de Windows 8 și 8,1 și poate chiar utilizatorii Windows 7 - sperăm că va fi. Microsoft probabil că nu a decis încă.

În postarea lor de blog pe această temă, Microsoft rotește ceea ce sa întâmplat cu Windows 8.1 Update 2 ca fiind pozitiv. Ei spun că accelerează procesul de actualizare - "mai degrabă decât să aștepte luni și să îmbina împreună o mulțime de îmbunătățiri într-o actualizare mai mare, așa cum am făcut pentru actualizarea Windows 8.1, clienții se pot aștepta să folosim actualizarea lunară deja existentă proces pentru a oferi îmbunătățiri mai frecvente, împreună cu actualizările de securitate furnizate în mod normal în cadrul "Actualizării de marți". "

Acest lucru are sens, dar utilizatorii de funcții care doresc cel mai mult - că meniul Start - este acum mult mai întârziat. În loc să fie disponibil în august, este programat pentru primăvara anului 2015 într-un sistem complet nou de operare, care poate necesita o taxă de upgrade de 100 $ +. Asta nu oferă îmbunătățiri la un ritm accelerat!

Actualizare Actualizare 2 / August include de fapt

Nu contează ce trebuia să obținem - iată ce include Windows 8.1 "August Update" sau "KB 2975719" conform Microsoft:

  • Îmbunătățiri ale touchpad-ului de precizie: Opțiuni de dezactivare a touchpad-ului în timp ce mouse-ul este conectat, permițând clic-dreapta pe touchpad-ul, iar activarea acționării prin atingere dublă este disponibilă în Setările PC-ului pe sisteme cu touchpad-uri de precizie.
  • Miracast Primiți suport: Dezvoltatorii pot folosi API noi pentru a crea aplicații și uscătoare care pot funcționa ca un receptor Miracast. Aceasta nu este o caracteristică pentru utilizatorii finali - este un API care permite dezvoltatorilor să creeze o funcție.
  • Solicitări de conectare minimizate pentru SharePoint Online: Acum există o casetă de selectare "păstrați-mă conectat" pentru a vă conecta la SharePoint Online.
  • Setări de actualizare și recuperare: Panoul Actualizare și recuperare din setările PC-ului se afișează acum când ați verificat recent actualizările și când au fost instalate actualizări.
  • Ruble Simbol Update: Actualizarea adaugă suport pentru moneda rublei rusești.
  • Blocarea controlului ActiveX depășită: Internet Explorer va bloca controalele ActiveX expirate, periculoase de la încărcare.Acest lucru ar trebui să protejeze oamenii de toate versiunile vechi ale Java acolo.
  • Captură de metadate video pentru MPI API-uri: Dezvoltatorii aplicației "Stocați aplicații" pot utiliza acum API-uri suplimentare pentru a citi și scrie metadate suplimentare în fișierele MP4.

Nimic nu este foarte interesant, deci nu este o surpriză faptul că Microsoft încearcă să reducă această actualizare cât mai mult posibil. Acestea au fost redenumite din "Actualizare 2", pur și simplu la "Actualizarea din august" sau, mai precis, în "Actualizarea în august 2014". Este doar o grămadă de actualizări lansate în această lună - toată lumea se deplasează la Windows 9, Vezi aici.

Este o rușine Windows 8.1 utilizatorii vor trebui să aștepte până în primăvara anului 2015 pentru un meniu Start pe care Microsoft este în mod clar de acord că ar trebui să fie acolo. Dar Microsoft este în mod clar făcut cu Windows 8.1 - ei vor lansa mici actualizări, dar nu mai încearcă să repare interfața. Toate lucrările importante de fixare a interfeței se vor întâmpla în Windows 9. Sperăm că nu va trebui să plătim tot mai mult 100 $ sau mai mult pentru a face upgrade din nou.