If-Koubou

Windows 8 Screenshot Tour: Tot ce doriți să știți

Windows 8 Screenshot Tour: Tot ce doriți să știți (Cum să)

Ieri, Microsoft a lansat prima ediție de previzualizare a Windows 8 și am petrecut toată noaptea încercând-o și scufundând-o în modul în care funcționează toate. Iată revizuirea noastră și modul normal de vizionare a imaginilor de tip How-To Geek, cu încărcături și o mulțime de imagini.

Notă: acest articol a fost atât de incredibil de lung încât l-am rupt în mai multe pagini, ceea ce nu este ceva de multe ori facem.

Deci, ce este nou în Windows 8?

Există o mulțime de lucruri noi în Windows 8, dar cea mai mare schimbare pe care o veți observa imediat este adăugarea noii interfețe Metro bazate pe dale, pe care o puteți vedea în captura de ecran de mai sus. Rețineți că acesta este versiunea de previzualizare a dezvoltatorilor, ceea ce înseamnă că nu este niciunde aproape terminată și că nu ar trebui să instalați acest lucru pe PC-ul principal.

Vom merge în detaliu despre tot ceea ce citiți mai departe, dar mai întâi aici este o listă rapidă de doar câteva din noile caracteristici:

 • Metro Interface - noua interfață implicită în Windows 8, continuați să citiți despre toate acestea.
 • Mai multe perioade de boot - Windows 8 va boot mult mai repede decât Windows 7, datorită unui mod de hibernare parțială și a multor îmbunătățiri în procesul de încărcare. Pe laptop-ul meu vechi Dell, acesta este cizme în mai puțin de 10 secunde - pe mașini noi, este nebun rapid.
 • Utilizarea mai mică a memoriei decât Windows 7. Așa e. Microsoft spune că nu numai că această versiune va folosi mai puțin RAM decât Win7, ci și mai puține procese care rulează.
 • Windows Explorer a fost revăzut, are acum interfața cu panglică, copierea fișierelor revizuite și montarea ISO.
 • In-Place PC Refresh va reîncărca Windows în doar câteva clicuri, păstrând dosarele intacte.
 • Procesoarele ARM sunt acum acceptate, ceea ce va duce la o clasă complet nouă de comprimate cu consum redus de energie, eficiente din punct de vedere al bateriilor.
 • Hyper-V face parte din Windows - acum puteți crea cu ușurință mașini virtuale fără a instala nimic suplimentar.
 • Bara de sarcini poate include acum mai multe monitoare - această caracteristică foarte simplă a făcut-o în cele din urmă în Windows.
 • Imaginea de fundal poate include acum mai multe monitoare - încă o caracteristică care ar fi trebuit să fie în urmă cu aproximativ 10 ani.
 • Verificarea ortografică universală în cadrul aplicațiilor Metro.
 • Integrare Windows Live pentru Sync, Mail, Skydrive vă permite să sincronizați toate setările pe PC-uri, inclusiv fișierele, poșta și fotografiile. Sincronizarea este disponibilă în previzualizare, dar Skydrive și Mail nu sunt încă disponibile.
 • Magazinul Windows vă va permite să achiziționați aplicațiile Windows într-un singur loc.
 • Nou manager de activități este complet modernizat cu instrumente mult mai bune, incluzând o modalitate de a dezactiva aplicațiile de pornire, de a urmări utilizarea resurselor de aplicații în timp și chiar și de a reporni cu ușurință Windows Explorer.

Există mult mai multe schimbări peste tot și vom încerca să acoperim cât mai mult posibil, dar nu putem obține totul. Să nu mai vorbim de faptul că aceasta este o previzualizare, deci probabil că mai este mult mai mult în beta.

Cum pot obține Windows 8?

În primul rând, veți dori să vă asigurați că PC-ul dvs. poate rula Windows 8, și, din fericire, cerințele de sistem Windows 8 sunt în esență aceleași cu cele ale Windows 7. Probabil că puteți să scăpați cu instalarea pe un PC cu specificații neplacute, veți avea o experiență mai bună pe o mașină mai rapidă. Iată specificațiile:

 • 1 procesor gigahertz (GHz) sau mai rapid 32 biți (x86) sau 64 biți (x64)
 • 1 gigabyte (GB) RAM (32 biți) sau 2 GB RAM (64 biți)
 • 16 GB spațiu disponibil pe hard disk (32 biți) sau 20 GB (64 biți)
 • Dispozitiv grafic DirectX 9 cu driver WDDM 1.0 sau superior
 • Profitând de intrarea pe atingere, este nevoie de un ecran care să accepte multi-touch

Lucrul cheie este de notat că nu aveți nevoie de un dispozitiv tactil pentru a instala Windows 8. Tastatura și mouse-ul vor funcționa foarte bine.

Doar du-te la dev.windows.com și descărcați imaginile ISO din pagină. Apoi, mergeți la pagina Microsoft Store și descărcați instrumentul de descărcare USB / DVD, care poate pune imaginea ISO pe o unitate flash bootabilă pentru instalare - tot ce trebuie să faceți este să alegeți ISO, să alegeți unitatea și să așteptați să termine copiere.

Procesul de configurare este aproape identic cu cel din Windows 7, deci nu vom trece în detaliu aici. Vom presupune dacă instalați Windows 8 că nu sunteți un newb, și ca atare nu ar trebui să aveți nevoie de ajutor făcând clic pe câteva ecrane de instalare.

Diverse Note de instalare:

 • Nu am reușit să lucrăm în VMware Workstation sau Virtual PC.
 • Dacă doriți să virtualizați, încercați VirtualBox. Mulți cititori au raportat un noroc cu acest lucru.
 • Nu aveți nevoie de o cheie de produs sau de un login pentru a descărca sau a instala Windows 8.
 • Versiunea de previzualizare ar trebui să se actualizeze automat. Nu există niciun cuvânt despre momentul când va fi lansat versiunea beta sau dacă va fi actualizată automat.
 • În comunicatul de previzualizare nu este inclus Media Center. Microsoft spune că va fi o parte din Windows 8 deși.
 • Dacă doriți să dezactivați în întregime interfața Metro, puteți deschide editorul de registru și puteți modifica valoarea lui RPE la 0 în loc de 1 la următoarea cheie: (prin intermediul NeoWin)

  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \

  Rețineți că nu recomandăm acest lucru, deoarece face ca instalarea Windows 8 să fie destul de inutilă.

 • Dacă utilizați Internet Explorer din panoul Metro, veți observa că Flash nu funcționează. Acest lucru este de fapt prin design - nu plugins în Metro IE.

Mult noroc, și asigurați-vă că să ne comunicați în comentariile cum vă călcați.

Ce este interfața Metro?

Metro este o interfață bazată pe dale, concentrată pe a fi curată și simplă, cu icoane simple și tipografie frumoasă, în loc de umbrele tipice și interfețele de buton ridicate cu care suntem obișnuiți.Multe tigle sunt mai mult decât lansatoare de aplicații, conțin date live care se actualizează în mod automat - o placă de vreme va afișa automat cel mai recent raport meteo, un titlu de știri va defila cele mai recente din fluxurile dvs., widgetul social va afișa ultimele fotografii de pe Facebook , iar bursa de valori vă va arăta automat ceea ce acești oameni de pe Wall Street sunt lacomi.

Această interfață a fost lansată pentru prima oară pe Windows Phone și, deși este cu siguranță ideală pentru un mediu touchscreen, este destul de utilizabilă și cu tastatura și mouse-ul - deși veți descoperi că derularea mai multor pagini este mult mai obositoare folosind doar mouse-ul decât folosind o simplă apăsare pe ecran.

Metro caracteristici

 • Distribuire universală prin intermediul aplicațiilor permite aplicațiilor să partajeze cu ușurință fișiere sau text cu servicii cloud (și reciproc). Puteți să încărcați o imagine din Facebook într-o aplicație de editare a fotografiilor, apoi să o distribuiți pe Twitter după ce ați terminat. Și totul este cuplat în dialogurile deschise de fișiere comune și noua caracteristică Share.
 • Căutare universală permite aplicațiilor să se înregistreze în căutarea globală în interfața Metro, astfel încât să puteți căuta în orice aplicație care o acceptă.
 • Accelerarea hardware - toate aplicațiile Metro sunt accelerate automat, făcând întreaga experiență mult mai netedă.
 • Suspendarea procesului - Windows poate suspenda automat aplicațiile Metro pentru o viață mai bună a bateriei atunci când acestea nu sunt utilizate.
 • Noul runtime WindowsRT oferă aceste caracteristici oricărei aplicații în aproape orice limbă, fără aproape nici un cod suplimentar. Aceasta înseamnă că aplicațiile existente pot fi ușor modificate pentru a vă conecta la rețelele sociale fără a scrie niciun cod de rețea.

Pentru a afișa ecranul de pornire Metro atunci când vă aflați în altă aplicație, apăsați butonul Windows.

Ecranul principal de pornire este, de asemenea, un înlocuitor complet pentru bara de activități Windows 7 - puteți începe să tastați în orice moment în timp ce vizualizați ecranul principal de pornire Metro și veți putea găsi rapid orice aplicație în sistemul dvs. la fel cum ați putea pe Windows 7.

Comenzi rapide de la tastatură Metro
Acestea sunt câteva comenzi rapide de la tastatură pe care le-am folosit personal. Există și alții, dar nu mi-am dat seama dacă funcționează pentru modul mouse / tastatură sau numai dacă utilizați un ecran tactil cu o tastatură conectată, deci nu le voi include.

 • Windows + F - Deschide căutarea fișierelor
 • Windows + C - deschide bara de caractere
 • Windows + I - deschide setările
 • Windows + Q - deschide panoul Căutare aplicații
 • Windows + W - Deschide aplicația de căutare pentru setări
 • Windows + Z - deschide bara de aplicații

Dacă nu sunteți la ecranul de pornire, tot ce trebuie să faceți este să apăsați tasta Windows pentru a reveni la ecran și apoi să începeți să tastați pentru a lansa o aplicație - este același set de apăsări de taste pe care l-ați folosi înainte, interfață.

Înapoi pe ecranul metroului principal, puteți ușor să faceți clic și să glisați pentru a muta elemente în jurul ecranului. Dacă utilizați o interfață touch, puteți face același lucru cu degetele. Puteți chiar să micșorați utilizând un gest Pinch pentru a vedea toate elementele de pe ecran fără a fi nevoie să derulați - în măsura în care putem spune, nu există nici o modalitate de a face acest lucru în interfața mouse-only, dar dacă știți cum să faceți , vă rugăm să lăsați un comentariu și să ne spuneți cum.

Dacă dați clic dreapta pe o țiglă, veți vedea o casetă de bifare - dacă utilizați interfața atingeți, puteți împinge țigla în sus sau în jos ...

Ceea ce va permite un meniu în partea de jos a ecranului. În funcție de ce țiglă ați selectat, veți obține articole pentru a le face mai mari, mai mici, pentru a le dezinstala, a le fixa sau a le fixa.

Dacă faceți clic pe o aplicație obișnuită, cum ar fi Task Manager sau pe promptul de comandă, veți primi și alte elemente, cum ar fi Run as Administrator, ceea ce este destul de util pentru multe sarcini de sistem.

Unele dintre plăci vor deschide o aplicație în stil metrou, care este întotdeauna ecran complet. Aplicația Meteo poate fi personalizată pentru locația dvs. și puteți chiar să fixați plăci multiple de vreme pe ecranul de întâmpinare pentru mai multe locații.

S-ar putea să observați bara violet de pe partea stângă a ecranului - este foarte important. Ori de câte ori vă aflați într-o aplicație Metro utilizând o interfață touch, puteți să glisați din partea stângă pentru a comuta între aplicații. Continuați să mutați în stânga pentru a efectua cicluri prin toate aplicațiile. Acest lucru este aproximativ același cu utilizarea Win + Tab, care funcționează diferit în Windows 8 decât în ​​Windows 7. Puteți, desigur, să utilizați încă Alt + Tab așa cum ați făcut întotdeauna.

Dacă glisați din stânga și plasați miniatură în ecran, puteți de fapt să andocați două aplicații separate pe ecran întreg în același ecran - observați linia verde din mijlocul celor două aplicații de mai jos. În partea stângă este fluxul de știri, iar dreptul este o aplicație foto. Puteți schimba care parte a ecranului are aplicația "bara laterală" sau comutați ce aplicație se află pe fiecare parte. Ceea ce nu puteți face, totuși, este să le ajustați să fie 50/50, este un raport fix.

Trecerea de la partea dreaptă va scoate un alt meniu, pe care îl numesc meniul "Charms". Da, e un nume foarte stupid. Acest lucru vă permite să accesați diverse funcții, cum ar fi Căutare, Partajare sau Setări, iar acest lucru funcționează peste tot în aplicațiile Metro. Veți utiliza cel mai probabil această caracteristică cel mai adesea pentru a căuta și distribui din cadrul aplicațiilor - de exemplu, dacă vedeți o fotografie și doriți să o distribuiți pe Facebook sau dacă ați efectuat o căutare printr-o aplicație pentru un fișier.

Dacă utilizați tastatura și mouse-ul, puteți utiliza meniul Win + C pentru a extrage același meniu, cu excepția colțului din stânga jos.În mod ciudat, puteți deplasa mouse-ul în colțul din stânga jos al ecranului, iar meniul va apărea, de fapt, acest lucru funcționează indiferent dacă vă aflați în interfața Metro sau înapoi pe bara de activități de stil Windows 7.

Blocare Windows 8

Windows 8 aduce o experiență complet nouă în ecranul de blocare. Nu numai desktop-ul dvs. arata frumos atunci când se porneste pentru prima data, dar poate afișa de fapt date utile pe ecran atunci când este blocat - un număr de e-mailuri, mesaje și alte date interesante. De fapt, veți putea să instalați aplicații care se cuplează în ecranul de conectare și să afișați datele pe care le doriți acolo, atâta timp cât se potrivește specificațiilor Windows UI.

Din ecranul de blocare, puteți glisa ecranul cu interfața atingeți sau cu mouse-ul pentru a dezvălui ecranul de conectare, care poate fi o parolă standard, un cod PIN sau chiar o parolă cu ecran tactil, când atingeți imaginea din diverse locuri pentru a debloca, în loc să folosească o parolă.

Notă: am luat aceste imagini de la Microsoft, deoarece nu am putut obține imagini de înaltă calitate ale ecranului de blocare.

Este greu de văzut în această captură de ecran, dar s-ar putea să observați în colțul din dreapta jos, există un mic avertisment de la Windows Update spunând că PC-ul dvs. va reporni în 2 zile pentru a instala actualizări de securitate. Asta-i drept, nu mai deranjant popup Windows Update.

Folosind aplicațiile Windows 7 (și Taskbar) în Windows 8

Feed-ul meu Twitter a fost inundat de oameni care vă întreabă dacă puteți utiliza aplicațiile Windows 7 în Windows 8 și, de asemenea, dacă puteți utiliza bara de activități Windows 7 în loc de interfața Metro. Răspunsul este că da, toate aplicațiile vor continua să funcționeze perfect și bara de activități Windows 7 este încă acolo - dar din păcate, încă de acum, meniul Start Windows 7 este complet eliminat, înlocuit cu Metro.

Pentru a ajunge la desktopul cu stil Windows 7, puteți să dați clic pe placa Desktop din interfața Metro, să atingeți tasta de comenzi rapide Windows + M sau puteți pur și simplu Alt + Tab sau deschideți o altă aplicație Windows 7. Veți fi îndreptat imediat spre un ecran foarte familiar, deși nu aveți norocul de pornire. Totul din Windows 8 funcționează exact așa cum vă așteptați, cu excepția faptului că faceți clic pe butonul Start, vă va duce la ecranul Metro.

Începeți la ecranul ăsta suficient de lung și veți începe să vă puneți întrebarea pe care am făcut-o ... așteptați o secundă! Unde este butonul de închidere! Cum pot reporni ?! Și ai avea dreptate să pui această întrebare. Răspunsul este că trebuie să utilizați combinația de taste rapide Win + I pentru a extrage meniul de setări Metro (mai util pentru aplicațiile Metro, desigur) ...

Iată un detaliu al colțului din dreapta jos, unde veți găsi noile opțiuni Power. De aici, puteți opri sau reporni computerul. De asemenea, puteți crea o comandă rapidă pe desktop pentru a închide sau a reporni, dar este bine să știți cum funcționează metoda încorporată.

Deoarece deja privim aspectul de stil al Windows 7, trebuie să vorbim despre Explorer.

Actualizările Windows Explorer în Windows 8

Au fost multe plângeri cu privire la noua interfață Ribbon în Windows 8, mai ales că nu ocupă mult spațiu pe ecran - dar după ce o utilizați pentru o vreme, este de fapt destul de natural să utilizați, mai ales că puteți să păstrați Ribbon-ul minimizat de cele mai multe ori. Actualizați: se dovedește că puteți forța Panglica să rămână minimizată tot timpul.

De exemplu, aici este afișarea implicită cu extensia Ribbon:

Și iată cum arată cu Panglica minimalizată. Atât de mult mai simplu, chiar mai curat. Toată funcționalitatea este acolo, ușor de accesat de la Panglică dacă aveți nevoie de ea.

De asemenea, puteți utiliza Bara de instrumente pentru acces rapid și adăugați câteva opțiuni utile acolo. Acest lucru se încheie cu o fereastră Explorer care este de fapt mult mai curată decât înainte, oferindu-vă mai multă funcționalitate.

Una dintre cele mai frumoase modificări din Windows 8 este noul dialog de copiere a fișierelor, care a venit într-adevăr la îndemână în timpul unei mulțimi de lucrări de copiere a fișierelor pe care le făceam. Vizualizarea implicită vă oferă mai multe informații despre transferul de fișiere și pare să fie mult mai precisă decât toate celelalte versiuni de Windows.

În cazul în care devine cu adevărat interesant este o dată ce ați lovit câteva conflicte - veti vedea un dialog care este oarecum similar cu versiunile anterioare, dar mai curat. Faceți clic pe opțiunea "Alegeți", totuși ...

Și veți ajunge la un dialog care vă permite să alegeți manual fișierele pe care doriți să le păstrați, cu o mică previzualizare a fiecărui fișier. Faceți dublu clic pe oricare dintre fișiere și le puteți deschide. Este extrem de util.

Montarea imaginilor ISO!

Asta-i drept, puteți să montați în sfârșit o imagine ISO sau VHD direct de la Explorer. Atât de util.

Metro Aplicații și partajare

Versiunea Windows 8 vine cu o grămadă de aplicații care arată cu adevărat cât de interesantă este această nouă interfață. De exemplu, în captura de ecran de mai sus, ne uităm la aplicația Picstream, care atrage imagini interesante de pe Flickr. Puteți utiliza tasta rapidă Win + Q pentru a deschide panoul de căutare pentru această aplicație, introduceți ceva și găsiți câteva imagini interesante pe care oamenii le-au publicat pe Flickr.

Trageți în continuare pe una dintre aceste imagini și puteți utiliza tasta de comenzi rapide Win + C despre care am vorbit mai devreme pentru a extrage meniul Charms și apoi utilizați opțiunea Share. Pe acest computer care rulează previzualizarea, există două opțiuni pentru Facebook sau Twitter, dar se poate presupune că în timp veți avea opțiuni pentru e-mail, IM și orice număr de alte servicii de distribuire.

Alegeți opțiunea Tweet @ rama și vi se afișează imediat o fereastră Tweet, unde puteți să o distribuiți direct pe Twitter, fără a părăsi chiar aplicația.

Dacă doriți să deschideți aplicația Tweet @ rama și să atingeți tasta de comenzi rapide Win + Q, veți observa că, la fel ca în aplicația Foto, aveți posibilitatea să utilizați aceeași bara laterală de căutare pentru a căuta și prin tweets. De fapt, ați putea căuta prin fotografiile dvs. doar făcând clic pe una dintre celelalte aplicații din bara laterală.

Doriți să citiți feedul dvs. Facebook direct de la Metro? Nicio problemă, deschideți aplicația Socialize, conectați-vă acreditările Facebook și începeți să navigați prin lucruri precum feed-ul dvs. de știri ...

Dar și mai interesant este că puteți naviga cu ușurință prin fotografiile dvs. Iată, de exemplu, toate albumele mele murdare.

Trageți-vă în una dintre ele și puteți să vizualizați toate fotografiile, să le descărcați sau chiar să le partajați printr-o altă aplicație.

Există, de asemenea, o aplicație Reader Feed, care este destul de simplă de utilizat. Selectați fluxurile dvs. sau adăugați-le utilizând caseta de text ...

Și apoi veți obține o imagine de ansamblu, care este destul de plictisitoare ...

Odată ce faceți clic, cu toate acestea, veți obține o vizualizare foarte frumoasă a cititorului care navighează pe ecran de la dreapta la stânga. Presupunând că te uiți la un feed complet, desigur.

Internet Explorer 10 și interfața Metro

Lansați Internet Explorer din ecranul Metro și veți fi îndreptat spre un mod de vizualizare pe întreg ecranul, care este destul de diferit de ceea ce vă obișnuiți. Dacă utilizați comanda rapidă de la tastatură Win + Z pentru a afișa bara de aplicații, veți vedea fiecare filă și bara de adrese din partea de jos.

Puteți utiliza pictograma Pin pentru a crea o nouă țiglă pe ecranul de întâmpinare pentru acel site web, ceea ce este destul de util pentru lansarea rapidă a site-urilor preferate.

Desigur, dacă ați lansa Internet Explorer din bara de activități, veți obține în schimb interfața obișnuită pentru desktop. Dupa ce ati facut o rotire rapida in jurul browser-ului, se simte aproape la fel ca IE9, asa ca nu exista prea multe noi de raportat in acest moment.

Gestionar de sarcini

După cum puteți vedea în captura de ecran de mai sus, noul Task Manager este mult diferit. Nu te mira! Există încă o mulțime de putere, este doar ascunsă în spatele butonului Mai multe detalii. Odată ce deschideți vizualizarea detaliată, veți vedea o fereastră de dialog mult mai curată și mai utilă care arată utilizarea procesorului, a RAM, a discului și a rețelei.

Primul lucru pe care l-ați observa în această captură de ecran este că două procese au un statut de "Suspendat". Acest lucru se datorează faptului că ambele rulează ca aplicații Metro și, din moment ce rulează în fundal, sunt suspendate și nu vor folosi nici un timp de procesor.

Treceți la fila Performance (Performanță) și veți vedea un dialog extrem de slick care vă permite să monitorizați toate procesorul, RAM-ul, discul și utilizarea rețelei. Minunat.

Continuând pe îmbunătățiri, există acum o filă Istoricul aplicațiilor, care vă permite să urmăriți cât de multă RAM sau CPU a folosit o aplicație în timp - o caracteristică extrem de utilă pentru a afla ce încetinește calculatorul.

Există o nouă filă Startup care vă permite să găsiți rapid toate elementele de pornire și să le dezactivați cu un singur clic. Terminat!

Iată o caracteristică interesantă pe care o puteți ignora altfel - deoarece nu puteți ucide Windows Explorer și încă mai utilizați interfața, acestea oferă acum un buton Restart.

Monitorul multi-monitor și bara de activități!

Nu am testat încă acest lucru, deci această imagine este de la Microsoft, dar după cum puteți vedea, acum este posibil să puneți atât bara de sarcini, cât și imaginea de fundal pe ambele ecrane. Există chiar și o grămadă de opțiuni care vă permit să o configurați.

Dialoguri de toast noi

Când introduceți o unitate USB, veți vedea o nouă interfață în stilul metroic, întrebând ce doriți să faceți cu această unitate. Minunat.

Așteaptă ... ce e chestia asta cu Istoria fișierelor? Destul de sigur, dacă priviți prin panoul de control, veți vedea un nou panou Istoricul fișierelor, unde puteți configura o unitate de rezervă pentru a stoca istoricul tuturor fișierelor de utilizator. Este o soluție de rezervă.

Puteți să faceți backup și la o locație de rețea ...

Și vedeți cu ușurință versiunile anterioare pentru a restabili.

Panoul de control nou

Dacă faceți clic pe pictograma Panou de control din ecranul Metro, veți vedea un nou dialog pe ecran complet, cu o mulțime de opțiuni. Cele mai multe dintre ele sunt destul de explicative, deci nu vom trece aici în detaliu. Puteți utiliza funcția Personalizare pentru a schimba cu ușurință imaginea de pe ecranul de blocare și pentru a schimba aplicațiile care afișează notificări pe ecranul de blocare - deși în prezent nu sunt disponibile aplicații pentru utilizare.

Utilizând secțiunile Căutare și partajare, puteți configura ce aplicații sunt disponibile pentru caracteristicile motorului de căutare și partajare, cât de mult este păstrat istoricul și multe alte opțiuni.

Sincronizarea setărilor

Puteți să activați sau să dezactivați cu ușurință sincronizarea Windows Live folosind această secțiune. Foarte util pentru cei mai paranoici dintre voi.

Reîmprospătare și resetare PC

Unii dintre voi vă reîncărcați calculatorul în mod regulat. Da, știi cine ești. Ei bine, Microsoft a construit într-un mod ușor pentru dvs. fie să reîncărcați Windows, fie să ștergeți complet și să reîncărcați - toate cu doar câteva butoane.

Opțiunea de actualizare este ca și cum ați face o reîncărcare a Windows fără a scăpa de dosarul dvs. de utilizator - aplicațiile din magazinul Windows vor fi păstrate, aplicațiile de stil Windows 7 vor fi eliminate.

Resetarea va șterge complet totul. Probabil o ultimă soluție.

Ultima, dar nu cea mai mică, o temă nouă de bază Aero

Dacă utilizați o mașină care nu poate gestiona Aero sau nu vă place umbrele, iată ce arată noua temă de bază.

Sperăm că v-ați bucurat de revizuirea noastră extrem de lungă. Asigurați-vă că ne-ați informat cum ați făcut cu propria dvs. instalare în comentarii.